2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
الی جون خوبی دختر
گلت خوبه؟

فهیمه جون امید گلم خوبهههههههههه؟

فقط میگم خیلی هنرمندیددددددددددددددد
آتلیه نگاه سوم -دارای 2آتلیه مجزا -آتلیه کودک وبارداری -آتلیه عروس و عکسهای خانوادگی

09121443927-44800969

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی عید همه مبارک باشه...
جوجه ماستی
آپلود عکس
الویه با تزیین ماست چکیده خودم ساز
آپلود عکس
کیک تولد همسر عزیزم(کیک اسفنجی با دستور خانم طورسیان وتزیین کریستالی)
آپلود عکس

آپلود عکس
اینم برش خوردش(حدود یک قاشق سر از اردش کم کردم .به همون میزان پودر کاکائو به زرده ها اضافه کردم تا این رنگی شد)
آپلود عکس
الی جون اتفاقا کیکت خوشگل شده....راستی بنظرم گل مخصوصا طبیعی جلوه خاصی به تزیین کریستالی میده...
همسری من وخانوادش که خیلی از کیک خوششون اومد ومیگفتن چیز جدیدیه...البته بنظرم خودش از عکسش قشنگ تر میشه...

موشی جان خوبه خدارو شکر..شما لطف داری...گل پسر شما خوبه؟

اوا ومامان سنای گل کاراتون خیلی زیباست

شالیز جان بنظرم یه چیز سبک بذار ..یه سوپجدید یا هون کاپ پیتزا یا تست کاپ...نون قیفی..تارت پیتزا..برای دسر هم به سلیقه جمع نگاه کن..من که خودم عاشق تیرامیسو هستم..
فهیمه جون
عید شما هم مبارک
کارات واقعا قشنگه
راستی تولد همسرت هم مبارک باشه عزیزم
امیدوارم همیشه سایش رو سرت برقرار باشه
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
الی جون
تزیین کیکت همچینم بد نبودهاااااااااااااااااااا
مهم اینه که مامان جون خوشش اومده ، فکر کنم اون لحظه تمام خستگیات و دلخوریات راجع به کیک ، تموم شد
اون شکوفه های روی بدنه کیکو گفتی میافتادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من دلیل افتادنشون ، نزدن آستری از خامه بوده ، چون منم قبلا کیک درست کرده بودم و نه میخواستم خیلی ساده باشه نه خیلی پر خامه ، هر چی با ماسوره کار میکردم ، هی دوست داشت دنبالم بیاد خوب نمیخوابید رو کیک
البته خودت گفتی که خامه کم اومد ، منم سر کیک تولد دخترم خامه کم آوردم نمیدونی چه وضعی شده بود ، ولی جمع و جورش کردم
به هر حال خسته نباشی و دست گلتم درد نکنه
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
سلاممم

عیدتان مبارک

اواجان تارت ها را با چه دستوری درست کردی و شکلات توپی ها چی؟

من هم عکس شیرینی هام را میزام فقط هنوز شکلات و تارت درست نکردم که امشب دست به کار میشم

اخه خونه ما از پنجم به بعد رفت و امد داریم
همه مان افرادی معمولی هستیم. خسته کننده ایم. شگفت انگیزیم. همه مان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بی پناهیم. فقط به روزش بستگی دارد. برد ملتزر
2810