خانوم ناز جون
امیدوارم که دیر نشده باشه
این دستوریه که من خودم بیشتر اوقات درست میکنم
"ژله خرده شیشه"
ژله رنگی چند بسته ( بهتره رنگ های تیره رو انتخاب کنی که بیشتر به چشم بیاد )
ژله آلوئه ورا 1 بسته. ورقه ژلاتین 10 کوچک . شیر 1 لیوان . خامه 1 لیوان . شکر 5 قاشق غذاخوری . وانیل مقداری
ابتدا هر بسته ژله را جداگانه اماده کنید ، هر بسته را ابتدا با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با 1/2 لیوان آب سرد مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( به این دلیل باید آب کمتر بریزید که ژله سفت تر از حد معمول باشد ).
پس از اینکه ژله ها بستند از یخچال خارج کنید و به شکل مربع و یک اندازه برش بزنید ، ژله های مکعبی را باهم مخلوط کنید و داخل قالب ژله بریزید.
ژله آلوئه ورا را با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد ، اجازه دهید تا خوب خنک شود و تمام گرمای خود را از دست بدهد ، وگرنه شیر حتما میبرد ، بعد از خنک شدن با 1/2 لیوان شیری که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید.
ژله آلوئه ورا که حالا سفید رنگ است را روی ژله های خرد شده بریزید و قالب ژله را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد ، پس از آماده شدن قالب ژله را چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید سپس داخل ظرف سرو برگردانید ، برش بزنید و سرو کنید.
میشه به جای شیر از خامه یا بستنی وانیلی هم استفاده کرد. ( فقط حواست باشه که با خامه به دلیل چربی که داره یه حالتی تو دهن میماسه ، من خوشم اومد ولی آماری که از حضار گرفتم
نصف به نصف ، بعضی ها دوست نداشتن)
به جای ژله آلوئه ورا هم میشه از پورد یا ورقه ژلاتین استفاده کرد و البته باید شکر هم بزنی ( برای تولد دخترم داشتم درست میکردم ،ژله الوئه ورام خوب خنک نشده بود و عجله کردم شیر رو ریختم توش ، برید ، مجبور شدم بزارمش کنار و از پودر ژلاتین استفاده کنم.هم خیلی دیر میبنده و هم بوش اذیتم کرد ، البته بعد از اضافه کردن وانیل و آماده شدنش بو نمیده ، بر خلاف مهمونام که تا آخرش خوردن ، من از مزش خوشم نیومد )