2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
آپلود عکس

این هم نون چایی من دستور مامانم
واقعا تردوخوشمزس بیرون یخچال چند ماه هیچی نمیشه تا وقتی کنجدش بوی موندگی بگیره
دیوانه ام میکند فکر اینکه زنده زنده نیمی از من را از من جدا کنند.لطفا.... تا زنده ام بمان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان فینگول عالی بود، دستت درد نکنه واقعا!

الی جون خوب شاید بخاطر همون شیره اینطوری شده
وقتی داغه روش پودر شکر بریز، ولی فکر کنم اگه شکر هم بریزی بچسبه فقط باید داغ داغ باشه
سلام
الی جون ممنون که به یادمی راستش مادر شوهرم مریض بودن یک هفته ای میشد رفته بودم کمکشون..ازدیروز برگشتم خونه مشغول تمییز کاریای خونه ام که مونده...
مریم جان راستش من اصلا اهل زله درست کردن نیستم..دوستان میان راهنمایی میکنن
خانوم ناز جون
امیدوارم که دیر نشده باشه
این دستوریه که من خودم بیشتر اوقات درست میکنم

"ژله خرده شیشه"

ژله رنگی چند بسته ( بهتره رنگ های تیره رو انتخاب کنی که بیشتر به چشم بیاد )
ژله آلوئه ورا 1 بسته. ورقه ژلاتین 10 کوچک . شیر 1 لیوان . خامه 1 لیوان . شکر 5 قاشق غذاخوری . وانیل مقداری

ابتدا هر بسته ژله را جداگانه اماده کنید ، هر بسته را ابتدا با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با 1/2 لیوان آب سرد مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( به این دلیل باید آب کمتر بریزید که ژله سفت تر از حد معمول باشد ).
پس از اینکه ژله ها بستند از یخچال خارج کنید و به شکل مربع و یک اندازه برش بزنید ، ژله های مکعبی را باهم مخلوط کنید و داخل قالب ژله بریزید.

ژله آلوئه ورا را با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد ، اجازه دهید تا خوب خنک شود و تمام گرمای خود را از دست بدهد ، وگرنه شیر حتما میبرد ، بعد از خنک شدن با 1/2 لیوان شیری که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید.

ژله آلوئه ورا که حالا سفید رنگ است را روی ژله های خرد شده بریزید و قالب ژله را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد ، پس از آماده شدن قالب ژله را چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید سپس داخل ظرف سرو برگردانید ، برش بزنید و سرو کنید.

میشه به جای شیر از خامه یا بستنی وانیلی هم استفاده کرد. ( فقط حواست باشه که با خامه به دلیل چربی که داره یه حالتی تو دهن میماسه ، من خوشم اومد ولی آماری که از حضار گرفتم نصف به نصف ، بعضی ها دوست نداشتن)
به جای ژله آلوئه ورا هم میشه از پورد یا ورقه ژلاتین استفاده کرد و البته باید شکر هم بزنی ( برای تولد دخترم داشتم درست میکردم ،ژله الوئه ورام خوب خنک نشده بود و عجله کردم شیر رو ریختم توش ، برید ، مجبور شدم بزارمش کنار و از پودر ژلاتین استفاده کنم.هم خیلی دیر میبنده و هم بوش اذیتم کرد ، البته بعد از اضافه کردن وانیل و آماده شدنش بو نمیده ، بر خلاف مهمونام که تا آخرش خوردن ، من از مزش خوشم نیومد )
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
سلام فهیمه جون
خوبی ؟
خدا خیرت بده که رفته بودی کمک مادر شوهرت
انشالله زودتر کاراتو تموم میکنی
منم تازه کارام تموم شده و پختن شیرینیامو شروع کردم
خیلی استرس دارم
آخه اولین سالیه که برای عید میخوام خودم شیرینی درست کنم
تازه چند نفرم ازم خواستن براشون درست کنم
بیشتر دلهره گرفتم که نکنه که خراب بشه
اصلا موندم چیا درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
خانوم ناز جون
ببخشید عزیزم من باید برم
بی زحمت اینجا ها رو خوب بخون
فقط یادت نره قبل از اینکه کارتو شروع کنی ، قالبت رو پیمونه کن تا بدونی چقدر ژله میخوای ، حتما این کارو بکن وگرنه برنامه ریزیات بهم میخوره
مخصوصا برای ؤله رنگین کمونییییییییییییییی

http://irancook.ir/12/04/jele-rangin-kaman/4873/

http://www.seemorgh.com/lifestyle/4060/172897.html

http://irancook.ir/12/04/jele-khorde-shishe/4879/
2810