2777
2789
سلام به همه ی مامانا پسرم قراره از هفته ی دیگه انتظامات بشه و کلی خوشحاله دفتر یادداشتش رو دیدم پر از اسم بچه هاست از این هفته شروع کرده به نوشتن اسم بدها که هفته ی دیگه که انتظامات شد بده به آقای ناظم ههههههه
سلام دوستان عزیز.خوبید؟

بلفی جون خوبید؟

دوستان عزیز دختر منم سال دیگه وارد کلاس اول دبستان میشه.من که خیلی دوست دارم بتونه بره خرد.مدارس دیگه رو هم در نظر دارم مثل دبستان منان و آفرینش در منطقه 2.که اگه خرد نشد به یکی از آنها.شما اطلاعاتی از این مدارسی که گفتم دارید؟یه هر مدرسه ی خوب غیر انتفاعی مناطق 1و2 و3.

ثبت نام مدارس داره شروع میشه و من باز هم استرس ثبت نام گرفتم.ممنون میشم هر اطلاعاتی در مورد این مدارسی که گفتم یا هر مدرسه ی خوب دیگه ای که دارید به من هم بگید.همچنین اگه مدارس خوب دیگه ای رو هم میشناسید ممنون میشم به من معرفی کنید.
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ایران دخت جان
عزیزم عکاسی طلایی خیلی دوره تو میدان شهدا و اونطرفهاس
عکاسش از اون حرفه ای قدیمیاس و مثلا 30 سال پیش همشهری باهاش مصاحبه کرده و جایزه هم گرفته
من اولین علتی که بچه هامو بردم اونجا به این علت بود و دومیشم این که مامانم هم منو 9 ماهگیم برده بود اونجا
منم دوست داشتم بچه هام هم همون 9 ماهگی از اونجا عکس داشته باشن
و سوم هم اینکه تا 5 سال پیش اینقدر عکاسی ها پیشرفت نکرده بود
الان من نمیدونم اونجا جدیدا چجوری شده ولی از بچه ای همینجا شنیدم جاهایی هستش که دکور طبیعیه بامزه دارن
مثلا واقعا ماکارونی آّبکش میکنن و میریزن رو سر بچه یا خیلی کارای دیگه
ولی بازم اگه شما خواستین من شمارشو براتون پیدا میکنم
سلام.نه من که ندیدم اسم چند نفری رو نوشته که 12 تا هم ضربدر خوردن کلی به این موضوع خندیدم .میگم مگه اینها چی کار کردن ؟میگه به انتظامات توهین کردن.یعنی چی نمی دونم .خدا رو شکر که یه هفته بیشتر نیست وگرنه پسر من از دست میرفت
آخه با این طرح چند بار و چند دقیقه که گذاشتن
آرمان همش هوله که دقیقش کمتر بشه هرچی میگم مسابقه که نیست با دقت بخون تا از شکلش یاد بگیری ولی بازم دوست داره زود بخونه
تو کلاسشون 1 بچه ایه که تو پیش دبستانیش الفبا یاد گرفته اسمش سهیله
وقتی از مدرسه میاد میگه امروز از سهیلم زودتر خوندم
این رقابت که تو کلاس پوریا این ها هم هست اصلا غیر از اون می تونین برگه های روانخوانی رو باهم بخونین من و پوریا همیشه بیکاریم یا موقع خواب باهم از این برگه ها به صورت مسابقه ای می خونیم تکرار لازمه بشه
نمیدونم شاید معلم کلاس پوریا جان تکلیف کمتر میده بهشون
بعدم من 1 پسر دیگه هم دارم
روزی 3 ساعت من و باباش با آرمان کارای تکالیفشو انجام میدیم
آرمان و ایمان ساعت 8 - 8.30 میخوابن
ایمان هم چون ما زیاد با آرمان سرو کله میزنیم هی میاد خودشو قاطی میکنه
ولی واقعا واسه بچه کلاس اولی ظلمه که بخوام 3 ساعت بیشتر بشونمش
میخوام برم پیش رضایی کمال و بگم که تکلیفاشون زیاده ببینم چیکار میکنه
آرمان 6-7 دفعه میخونه و همش هم 1 دقیقه دیگه آخراش حفظه
به نظرم اینجوری زیاد فایده نداره
دارم از رهیار نا امید میشم
معلم اول مهمترین معلمه که متاسفانه من از معلم آرمان راضی نیستم
پارسال ایمان تست داد و قبولش نکردن با اینحال انقدر رهیار و قبول داشتم که وقتی محمد گفت مهم نیست جفتشونو میبریم 1 جای دیگه که یه جا باشن و سرویساشون یکی باشه روز جلسه هاشون روش مدرسشون و... همه یکی باشه
گفتم نه عیب نداره 2 جای متفاوت برن من سختیشو به جون میخرم ولی آرمان و از 1 مدرسه خوب در نمیارم
اول مهر امسال فهمیدیم ایمان چشماش 5 و 3 ضعیفه و حدس زدم برای همین تست رهیار قبول نشده بوده
اما الان دیگه میگم اگه امسال ایمانو قبول نکنن آرمانم میبرم
رهیار محیط آموزشیش عالیه و موسیقیشم که من دربست قبول دارم
فضای ورزشیش هم حرف نداره تو جلساتش دکترای معروفو میارن و ....
اما هم پارسال هم امسال معلم کلاس اولش بد بوده