2777
2789
والا بلفی جان من از کمی تکالیف پسرم نالان هستم هرشب فقط یه دیکته دارن مگر اینکه پلی کپی چیزی داشته باشن هفته ای یک یا دوبار و از نحوه یادگیری اش هم راضی ام معلم شون هم فوقالعاده پرانرژری و مهربونه فقط زبان شون خیلی عالی نیست بهتره بری نظراتت رو با مدرسه مطرح کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم بلفی
از پست هاتون متوجه شدم که یکی از پسرهای شما مدرسه رهیار میره. پیش دبستانی هم اونجا بوده؟ کلا چه جور ارزیابی میکنیدش؟
دیروز با بک مامانی آشنا شدم که پسرش رو پیش دبستانی رهیار گذاشته بود و خیلی ناراحت بود. میگفت اگه مشکل کوچکی پیش بیاد خیلی بی مسولیت هستن و جوابگو نیستن! به نظرش مربی پیش دبستانی خیلی ماهر نبوده! شما تایید میکنید؟
من که کلی گیج شدم.
با سلام به همه پدران و مادران
بنده امیر مسلمی مشاور و نماینده فروش بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد هستم.
پیشنهاد بنده در مورد بهترین سرمایه گذاری برای فرزندان دلبندتان بیمه عمر بیمه پاسارگاد هست.
اگه اطلاعات بیشتری در مورد بیمه عمر وتامین آتیه بیمه پاسارگاد میخواهید می توانید با شماره تلفن های 3197174_0912 و 3197174_0919 ویا 8500640_0935 تماس حاصل فرمایید.
ضمنآ با خرید بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد از نمایندگی ما از شرایط و مزایای استثنایی و تخفیفات منحصر به فرد ما برخوردار شوید.
بیمه عمر فرزندان فقط با ماهیانه حداقل 30 هزار تومان 021-88590831 ----- 09123197174
پیشنهاد بنده در مورد بهترین سرمایه گذاری برای فرزندان دلبندتان بیمه عمر بیمه پاسارگاد هست.
اگه اطلاعات بیشتری در مورد بیمه عمر وتامین آتیه بیمه پاسارگاد میخواهید می توانید با شماره تلفن های 3197174_0912 و 3197174_0919 ویا 8500640_0935 تماس حاصل فرمایید.
ضمنآ با خرید بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد از نمایندگی ما از شرایط و مزایای استثنایی و تخفیفات منحصر به فرد ما برخوردار شوید.
بیمه عمر فرزندان فقط با ماهیانه حداقل 30 هزار تومان 021-88590831 ----- 09123197174

www.bimepasargad.mihanblog.com

خرید بیمه نامه از ما = تخفیفات و مزایای عالی+ خدمات و مشاوره رایگان
مامانای گل
من یه دختر دارم متولد شهریور 86 . در حال حاضر در به در دنبال مدرسه هستم . متاسفانه آموزش و پروش که مثلا مسئول این بخش هست کمک خاصی نمیکنه جز لیست کردن اسامی مدارس .
ممنون میشم اگه منو در انتخاب مدرسه راهنمایی کنین . دلیل انتخاب مدرسه فعلی دخترتون چی بوده ؟ از سرویس مدرسه راضی هستین ؟ به نظرتون کوتاه یا طولانی بودن مسیر مدرسه فاکتور مهمیه ؟
( منظورم مدرسه ابتدایی هستش ترجیحا نزدیک ونک )
و اینکه دخترتون پیش دبستانی رو تو مهد گذرونده یا مدرسه ؟
مرسی
سلام نیکو جونم مامی سایت من رو قبول نمی کنه دوباره عضو شدم هنوز فعال نیست
دیروز هم باهات صحبت کردم ببین بعضی مدارس ارزش سختی کشیدن رو دارن مثلا من زمانی منطقه پنج بودم اون منطقه واقعا از نظر مدارس دخترونه ضعیفه فاطمه مدرسه سما می رفت که فوق العاده بود راهش هم خیلی دور بود ولی واقعا
راضی بودم اون موقع کلاس دوم بود کلاس سوم که اومدیم دربند گذاشتمش یک فاصله خیلی نزدیک به لعنت خدا نمی ارزید بعضی غیر انتفاعی ها واقعا پولکی هستن و اصلا ارزش ثبت نام کردن ندارن و کلا گفتم بهت چون معلم مامور از آموزش و پرورش نمی تونن بگیرن بنا بر این اکثرا بازنشسته های سن بالا رو میگیرن یا نیروی آزاد مدرسه دولتی معمولی که زیاد شلوغ نباشه الان در سطح مدارس خوب غیر انتفاعیه الان مدرسه ای که من هستم بیست و چهار تا تو هر کلاس شاگرد داره و مدرسه بسیار بزرگ و مجهز و جزئ مدارس تاپ هم هست مدرسه فاطمه که مهدویه 28 تا دانش آموز داره
مدرسه ما دو بیست دقیقه تعطیل میشه فاطمه یک ربع به سه پنجشنبه فاطمه میره مدرسه که البته همش فوق داره ما عطیلیم
به نظر من غیر از دو سه تا مدرسه که خوب هستن و خوب کار می کنن بقیه زیاد فرقی با هم ندارن فرق مدارس خوب هم در نحوه آموزششون نیست در سیاستهای کلی مدرسه و برنامه ریزی و فوق برنامه هاشونه البته در ابتدایی این طوره ولی راهنمایی و به خصوص دبیرستانها که معلم چهار روز کار می کنه دو روزش آزاده میره غیر انتفاعی کار می کنه متفاوته من حسین رو همونطور که گفتم یا زیر مجموعه مهدوی میذارم یا اصلا می نویسم دولتی
البته اگر ایران باشم الان هم تقریبا چهار ماه دبی بودیم عید رفتیم مکه و بعد برگشتیم ایران احتمالا یا دبی خواهیم بود یا قطر
راستی رفتی مدرسه حتما بیشتر از اینکه در مورد معلم پیش سوالی کنی در مورد معلم کلاس اولش صحبت کن و بپرس البته معمولا مرتب معلمهای غیر انتفاعی عوض میشن ولی یک دید کلی بهت میده چون اگه قراره تو اون مدرسه بمونه خوب اولش مهمتره از پیش
مهگل جونم مرسی که اومدی .
من دیروز نرجس رو دیدم ظاهرا مدرسه خوبی بود . از مدیرش خوشم اومد بچه هایی هم که دیدم همه شاد و سرزنده بودن .
اتفاقا با چند تا مامان هم صحبت کردم و بدون اینکه من بپرسم خودشون از معلم کلاس اول تعریف میکردن .

حالا دو تا سوال :
همه مدارس برای ورزش بچه ها رو میبرن باشگاه بیرون از مدرسه ؟ البته نمیدونم نرجس کدوم باشگاه میبره .
و اینکه همه مدارس گچ و تخته دارند یا وایت بردی شدن ؟
و با اینکه دیروز هم صحبت کردیم باز بپرسم خیالم راحت شه . من اگه الان باران رو بزارم نرجس . بعدا برای راهنمایی بخوام بزارم مثلا خرد یا .... به مشکل بر میخورم ؟

راستش من میتونم منطقه 2 هم بزارم . اما رفت و امد باران میشه با مامان بزرگش . و حالا اگر مادر بزرگش قبول هم بکنه فکر میکنم برای خود بچه زیاد خوشایند نیست که به جای مامانش مادر بزرگش بیاد دنبالش . ضمن اینکه از منم دور میشه . مثلا یه موقع بخوام برم مدرسه جلسه باید کل روز رو مرخصی بگیرم .
سلام دوستان عزیز .. من ثبت نام تو این سایت رو بهتون پیشنهاد می کنم .. تو قسمت تبادل نظرش یه جا هست که یه عالمه از مدارس تهران توش عضون .. با مطالعه اوونا خیلی اطلاعات کسب می کنین , جدای از این مقاله ها و مطالبشم خوبه .. البته به من ایمیل دادن که که قسمت مدارسش راه اندازی شه با ایمیل بهمون اطلاع رسانی می کنن ولی قبلش باید ثبت نام کرده باشی..یکی از دوستامم می گفت که همین سایتو مدرسه دخترش بهشون معرفی کرده..
http://www.madresehclub.com/
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون