2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها
خوبید؟من دیروز رفتم نمایشگاه...خیلی تنوع زیادی نداشت ...تو آمفی تئاتر یک سری کتاب و اسباب بازی چیده بودند که بیشتر کتابها دایره المعارف کودکان و نوجوانان بود ...که پسر من بیشتر این کتابها رو داشت...یک تعدادی کتاب کار کودک بود ...اسباب بازیها هم بیشتر فکری بود ..وحروف الفبای فارسی و فکر بکر و اتللو و دومینو ....
به نظر من خیلی جالب نبود ...البته شاید برای بچه های کلاسهای بالاتر اسباب بازیهای مناسب سنشون رو اضافه کنند و تنوع بیشتر بشه...ولی در کل من خیلی راضی نبودم ...یعنی به نظر من اسم نمایشگاه رو نمیشد روش بذاری....شاید هم من زیادی پر توقعم ....در کل تمام کتابها و اسباب بازیها رو در عرض پنج دقیقه میشد دید....اما خب باز هم دستشون درد نکنه که با امکانات محدود مدرس همچین نمایشگاههایی رو برگزار می کنند
راستی بلفی جان یک سوال داشتم ازت...پسر شما که پارسال پیش دبستانی رهیار بود تو کارنامه اش آیتم بالاتر از حد انتظار هم داشت؟؟؟راستش تو کارنامه پسر من اصلا "بالاتر از حد انتظار" وجود نداشت!!!!!!!!!اولش یک کم تو ذوقم خورد اما بعد دیدم بیشتر مادر ها هم دارند میگن چرا بچه ما هیچ آیتمی رو بالاتر از حد انتظار نگرفته....بعد مربی شون هم گفت چون اگه بالاتر از حد انتظار می گرفتند باید میرفتند کلاس اول!!!!!!!!!
من این تاپیک : http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=65483 رو ایجاد کردم تا مادرهایی که پسر دارن و سال 90 باید دبستان یا پیش دبستانی بره هر اطلاعاتی که در مورد دبستانها جمع میکنن اینجا بصورت جدولی شده بگذاریم تا همه استفاده کنیم.ممنون میشم شماهایی که بچه هاتون دبستانشون رو انتخاب کردین اطلاعاتی از مدرسشون به ما بدین تا بتونیم استفاده کنیم.
سلام من دیروز رفتم نمایشگاه بد نبود بچه ها که خیلی هیجان زده بودن بعد هم با تمام معلم ها و معلم خودشون صحبت و جلسه داشتیم و کارنما شون رو دادن خیلی جلسه ی عالی ای بود خیلی راضی بودم
سلام
من که نتونستم برم اما همسرم رفت
از کارنامشم راضیم خوبه
مرمر جان آرمان پارسال موسیقی و 1 دونه از گزینه های ریاضیش بالاتر از حد انتظار بود
اما امسال در حد انتظار + داشت که همسرم میگه خانم رفیعیان توضیح داده که دیگه بالاتر از حد انتظار یا پایینتر از حد انتظار نداریم چون دوباره مثل نمره شده بود
سلام به همه .من هم پسرم امسال داره می ره پیش دبستان و دنبال مدرسه هستم مرحله خیلی مهمیه و خوب باید انتخاب کرد ( ما سمت غرب نیستیم که من هم رهیار رو انتخاب کنم چون مخصوصا روش موسیقیشون که خیلی خوبه )خوش به حال شما که این مرحله رو گذروندید همه کوچولوهاتون امیدوارم موفق باشند
بلفی جان توی یک تاپیک عکاسی در مورد آتلیه طلایی نوشته بوی می شه لطف کنی و شمارشو برام بذاری و اگر نمونه عکسی داری ممنون می شم ببخشید چون اونجا فعال نبود اینجا گذاشتم