2777
2789

سکسکه

فیلم هندیه ولی اصلااا‌ شبیه به فیلم های مسخره هندی نیست

من دیدمش مسیر زندگیم عوض شد خدایی

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱سوالی در مورد اسکیت و زبان انگلیسی دارید در خدمتم🥰😘 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

بیشتر ببینید
سکسکهفیلم هندیه ولی اصلااا‌ شبیه به فیلم های مسخره هندی نیستمن دیدمش مسیر زندگیم عوض شد خدایی

جدی؟؟

من واقعا انگیزه لازمم چون دست و دلم به درس نمیره ولی باید هرطور شده خودمو یه تکونی بدم چون دوماه به ازمونم مونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟؟من واقعا انگیزه لازمم چون دست و دلم به درس نمیره ولی باید هرطور شده خودمو یه تکونی بدم چون دوما ...

ب نظرم ببینش

۱ و نیم ساعته ارزششو‌ داره

بزن گوگل موضوعش رو ببین اگه خوشت اومد ببین

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱سوالی در مورد اسکیت و زبان انگلیسی دارید در خدمتم🥰😘 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

بیشتر ببینید

ذهن زیبا

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

ادی عقاب

درباره درس نیست (یه اسکی بازه که میخواد بره المپیک با اینکه تجربه‌ای نداره.) ولی من کلی انگیزه گرفتم سرش 😂

دوبله صداوسیما بود، فکر کنم چند سال پیش دیدم. حالمو اوکی کرد.

انیمه هم هست؛ نجوای درون

چیز دیگه ای یادم نیست فعلا

کاش یا بمیرم یا خوب شم

مال کدوم کشوره؟

امریکا فک کنم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید