2777
2789
عنوان

خانومای عزیزی که لقاح نی نی شون دیر انجام شد لطفا یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 66045 بازدید | 127 پست
همونی که پری عقب میفته ولی بی بی چک طولانی مدت منفیه و بعدشم تاریخ پریود با سونوگرافی دوهفته اختلاف ...

آره دقیقا منظورم همینه

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم هفته هشتم دیروز رفتم سونو برا صدای قلب قلبش میزد ولی گفت اندازش کوچیکه خیییییییییلی نگران شدم حا ...

من امروز رفتم سونو به حساب خودم 7 هفته و چند روز بودم ولی دکتر گفت 6 هفته ای و قلب نمیزنه .برای شما جنین چند میلیمتر بود ?

من امروز رفتم سونو به حساب خودم 7 هفته و چند روز بودم ولی دکتر گفت 6 هفته ای و قلب نمیزنه .برای شما ...

واسه من هفته هفتم یازده میل

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
همونی که پری عقب میفته ولی بی بی چک طولانی مدت منفیه و بعدشم تاریخ پریود با سونوگرافی دوهفته اختلاف ...

من الان 6 روز پری نشدم همیشه پری هام منظمه ولی بی بی چک منفیه فردای پری هم آز دادم منفی بود ممکنه باردار باشم؟ 

من تو هر دو بارداریم پنج روز بعد از پری بی بی نشون داد

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
من امروز رفتم سونو به حساب خودم 7 هفته و چند روز بودم ولی دکتر گفت 6 هفته ای و قلب نمیزنه .برای شما ...

برا من تو مطب انجام داد هیچی نگفت فقط گفت اندازش کوچیکه یه عالمه نگرانم کرد.برا قلبش معمولا ۸هفته میرن زود رفتی

من یکی از موارد دیر لقاح هستم

ماهی که باردار‌شدم تنها اقدامی که داشتم روز‌۱۶ پریودیم بود

وقتی اخر ماه شد و پری نشدم بی بی چک گذاشتم منفی بود

ازمایش دادم بازم منفی بود

روز‌دهم بعد از پری‌ بازم از دادم.جوابش مشکوک به حاملکی‌بود یعنی  تیتر بتا خیلی پایین بود

تا روز زایمانم هم پسرم سن محاسبه شده دو هفته بزرگتر از سن سونوگرافیش بود

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
من یکی از موارد دیر لقاح هستم ماهی که باردار‌شدم تنها اقدامی که داشتم روز‌۱۶ پریودیم بود وقتی اخر ...

میشه بگید قبل از مثبت شدن چه علائمی داشتید؟  درد نداشتید؟

این کاملا ربط داره به اینکه تخمک گذاری شما کی انجام شده.لقاح تو روز تخمک گذاری(البته در صورت حضور اسپرم یعنی در صورت نزدیکی)انجام میشه.و دقیقا روز بعد از موعد برای کسانی که پریودی منظم دارن بیبی چک مثبت میشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  
برا من تو مطب انجام داد هیچی نگفت فقط گفت اندازش کوچیکه یه عالمه نگرانم کرد.برا قلبش معمولا ۸هفته می ...

فکر نمیکنم زود رفته باشم چون به حساب آخرین پریودم 7 هفته و 4 روزه ولی سونو میگه 6 هفته .دکتر گفت شاید لقاح دیر انجام شده ولی خودم میدونم کی تخمک گذاری داشتم و بعد از اون نزدیکی نداشتیم 

من تو هر دو بارداریم پنج روز بعد از پری بی بی نشون داد

نی نیات چی هستن؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
میشه بگید قبل از مثبت شدن چه علائمی داشتید؟  درد نداشتید؟

درد پریودی داشتم

ده روز تمام

تا حدی که ببخشید توی لباس زیرم نوار میذاشتم میرفتم بیرون میکفتم یهویی توی خیابون پری میشم

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
نی نیات چی هستن؟

خواهری سقط شدن اولی 8هفته و دومی6هفته 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.