2777
2789
عنوان

سرفه های شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 29 پست
نه استامینوفن دیکلوفناک برا چه مواقعی هست

دختر من ک با استامینوفن تبش نمیاد پایین دیکلوفناک میدارم براش اگه تبش پایین نیاد البته همون یه ساعت دیه پروفن بدی میاره پایین

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته شدم خیلی اذیت شدیم تا کی ادامه داره؟

الان۵روزه تو فک کن سه روز ک تب شدید داشت بعدش صب پاشد گفت من نمیتونم راه برم تا دیروز بغلم گرفتم دسشویی اینا بردم خداروشکر دیه دیشب راه رفت کم کم الان سرفه های شدید باز کمی تب داره الآنم چشمام داره از کاسه اش درمیاد ولی منتظرم ببینم دماش میاد پایین سرفه هم می‌کنه بنده خدا نمیتونه بخوابه ک

الان۵روزه تو فک کن سه روز ک تب شدید داشت بعدش صب پاشد گفت من نمیتونم راه برم تا دیروز بغلم گرفتم دسش ...

من خودم اول گرفتم بعد بچم خدایی خیلی سخته حق دارن اینا کوچیکن 

فقط خداکنه بخیر بگذره بره 

من خودم اول گرفتم بعد بچم خدایی خیلی سخته حق دارن اینا کوچیکن فقط خداکنه بخیر بگذره بره

اره دقیقا یعنی من داشتم سکته میکردم بچم نمی‌توانست راه بره حتی رو پاش نمی‌توانست وایسته

اره دقیقا یعنی من داشتم سکته میکردم بچم نمی‌توانست راه بره حتی رو پاش نمی‌توانست وایسته

نا نداشته 

شما الان دارو چی بهش میدی؟ برا من آموکسی کلاو پلارژین پروفن نئو نمیدونم چی 

داروهاش هم زیاده

نا نداشته شما الان دارو چی بهش میدی؟ برا من آموکسی کلاو پلارژین پروفن نئو نمیدونم چی داروهاش هم زیاد ...

اموکسی سیلین۴۰۰ کتوتیفن استامینوفن یه اسپری بینی و یه پودریم داده شب قبل خواب میخوره 

سری قبل کتوفین دادم تاثیر نداشت ان شاءالله بچت زودی خوب بشه عزیزم

مرسی عزیزم همچنین بچه گل شما🌺 اینجور ک دخترم سرفه می‌کنه فک کنم دوباره باید ببرمش دکتر

این به ویروس منم چند روز پیش گرفتن دو روز تب داشتم و گر میگرفتم و لرز میکردم و سرفه شدید تا رفتم دکت ...

اره الان همسر من کم مونده یه ماه بشه ک داره سرفه می‌کنه اوایل شبا سرفه میکرد الان روزا الآنم دخترم  لعنتی شبا میاد سراغ آدم نمی‌ذاره ک بچم بخوابه آنقدر ک سرفه میکنه