2777
2789

سلام دوستان 

اونایی که لقاح نی نی شون دیر انجام شد چند روز بعد پری بی بی چکشون مثبت شد و تا اون موقع چه علایمی داشتن؟ 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

اره دقیقن سوال منم هست  

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از  کجا بدونیم لقاح کی انجام شده؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

من  فردای موعدم بی بی چک پررنگ پررنگ هر دوتا خط

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

منم هفته هشتم دیروز رفتم سونو برا صدای قلب قلبش میزد ولی گفت اندازش کوچیکه خیییییییییلی نگران شدم حالا به خودم روحیه میدم شاید لقاح دیر تشکیل شده که کوچولوئه.کسی اینجوری بوده؟😥

همونی که پری عقب میفته ولی بی بی چک طولانی مدت منفیه و بعدشم تاریخ پریود با سونوگرافی دوهفته اختلاف داره؟  اگه همینه منظورتون که من علامت خاصی نداشتم جزاینکه علایم قبل پریودم که از حدود دوهفته قبلش شروع میشد و تو تاریخ پری شدید میشد مثل دردسینه و کمر درد و جوش رو نداشتم! یعنی میدونستم که قرارنیس پری بشم پس حامله ام

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

میگن دوازده الی چهارده روز بعد لقاح بی بی نشون میده

همونی که پری عقب میفته ولی بی بی چک طولانی مدت منفیه و بعدشم تاریخ پریود با سونوگرافی دوهفته اختلاف ...

نی نیت چیه؟

من  فردای موعدم بی بی چک پررنگ پررنگ هر دوتا خط

نه برای شما دیر انجام نشده بعضی ها می گن 14 روز بعدموعد پری بی بی چکشون مثبت شده می خوام بدونم راسته واقعا امکان داره

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔