2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سوپ دخترم رو سفت تر بِلِند میکنم عین کته میشه😍خوشش میاد

هم سفت میدم هم ابکی . پوره سیب زمینی هویچ .میوه هم زردالو یب گلابی هندونه و موز میدم . موز و سیب رو میخوره 

میشه برای سلامتی پسرم  صلوات بفرستین 🌹🌹🌹
اصلا برای غذا خوردن به کوچولوتون اصرار نکنید که نقطه ضعفتون رو یاد میگیره یه زیرانداز بزارید ظرف غذ ...

اافاقا دیروز پوره سیب زمینی درست کردم دوبار بردم سمتش نخورد بشقاب رو دادم دستش اونم باهاش بازی کرد گفتم شاید اشتی کنن باهم

اافاقا دیروز پوره سیب زمینی درست کردم دوبار بردم سمتش نخورد بشقاب رو دادم دستش اونم باهاش بازی کرد گ ...

دختر منم همينجوري بود جالبه با دست غذا تو دهنش ميزارم ميخوره اما با قاشق نه شما هم امتحان كن ببين با دست بزاري تو دهنش ميخوره يا نه

اصلا مجبورش نکن چجند روز دیگه درست میشه. همون چیزی که فعلا بهش میل داره رو بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
دختر منم همينجوري بود جالبه با دست غذا تو دهنش ميزارم ميخوره اما با قاشق نه شما هم امتحان كن ببين با ...

دوسه بار دادم خورد الان دیگه اونم جواب نمیده 😣 جالبه وقتی میخوره اصرارش نمیکنم ورش میدارم چندساعت دیگ میارم . ولی انگار لجبازی میکنه شش تا دندون کامل دراورده 

پسر منم 7 ماهشه.  از اول همینجوری بود. 

ندید میگم پسر من بدتره!! 

اما من روزی چندبار شده دو سه قاشق بهش میدم.  مثلا اسباب بازی میدم دستش تا میاد بکنه دهنش من قاشقو میچپونم. 

زورکی نمیدم.  فقط گولش میزنم. 

و البته الان وزنگیری بچه به غذا وابسته نیست.  باید شیرتو تقویت کنی و بچه ویتامینشو به موقع بخوره. 

حتما هم باید اول شیر بخوره پشت بندش غذای کمکی

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
پسر منم 7 ماهشه.  از اول همینجوری بود.  ندید میگم پسر من بدتره!!  اما من روزی چندبا ...

پسر من چند روز اینطوری شده . تا حالا هم زوری ندادم نخوره ور میدارم . منم گولش میزدم چند دوز میخندودمش دهنشو ک باز میکرد بهش میدادم ولی الان بلا شده دهن بسته میخنده 

پسر من چند روز اینطوری شده . تا حالا هم زوری ندادم نخوره ور میدارم . منم گولش میزدم چند دوز میخندودم ...

صبر و حوصله میخواد دیگه.  اینا خیلی باهوشن.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟