2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
امید هم اگر من به وزر بخوابونمش ظهرا میخوابه..ولی اگر نخوابه عصرا بداخلاق میشه...ولی بجاش ساعت ده بیهوش میشه..بقیه وقتا ساعت یازده ونیم میخوایه..حداکثر تا 12 بیداره... ولی کلا صبح ها معمولا تا هشت ونیم بیدار میشه..با خواب صبح زیاد میو.نه نداره.... مثلا دیروز که مادر شوهرم اینا از مکه اومده بودن از صبح هشت تا ده شب یکسره بازی کرد..بعد برگشتنی تو ماشین خوبش برد..صبح هم هشت بیدار شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پیغامت رو تایید کردم شوهر منم ظهرا میخوابه...من با وانیا بازی میکنم...کاردستی و نقاشی..پازل..خونه سازی..سفال و خمیر بازی.بازی های بی سر و صدا تا بعد از ظهر وانیا اصلا میلی به خواب ظهر نداره
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
منم‏ ‏فکر‏ ‏میکنم‏ ‏تا‏ ‏وقتی‏ ‏همه‏ ‏بیدارن‏ ‏بچه‏ ‏ها‏ ‏هم‏ ‏بیدار‏ ‏میمونن.....راستی‏ ‏ندا‏ ‏جون‏ ‏اگر‏ ‏دوست‏ ‏داشتی‏ ‏به‏ ‏تاپیک‏ ‏اشپزی‏ ‏مامانای‏ ‏مهر‏ ‏هم‏ ‏سر‏ ‏بزن....البته‏ ‏حالا‏ ‏مثل‏ ‏اینجا‏ ‏کم‏ ‏رونق‏ ‏شده
پسرا کلا رفتاراشون بازی هاشون با دخترا فرق می کنه ولی به نظر میاد امید آرومتر از پسرای دیگس بچه خواهر من که همچنان شیطون دنبال صدا در آوردن و اذیت کردنه البته خوبی هاشم زیاده ولی شیطنتش آدمو کلافه می کنه
سلام مامان فاطیما...زود زود بیا تا اینجا رونق بگیره ---------------------------------------------------------------------- وانیا هم دقیقا تا همه نخوابن نمیره بخوابه
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
هم کارگاه خلاق و هم سفالگری کانون اینجا برای زیر 5 ساله مامان فاطیما وبلاگ دختر گلتم خیلی قشنگه
سللم به دوستای گل... ندا جان برای من دو تا پیغام دوستی اومنده ولی نمیتونم تااید کنم... منم که فعلا در حد یک ونیم ساعت امیدو میذارم مهخد..تازه بهشون کتاب دادن..داره کم کم راه میفته.اگر خوب همکاتری کنه کلاس تابستوی هم ثبت نامش میکنم
2810