2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
هفته 11 هستم هر چی دیرتر بیاری سختتره الان بهترین وقته اگه می خوای دومی رو بیاری فاصله سنیشونم کم میشه دختر من که خیلی احساس تنهایی می کرد من دوست داشتم زودتر بیارم که موقعیت جور نبود نشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من فقط با دخترا ارتباط برقرار می کنه پسرا رو دوست نداره چون پسر خواهرم یک خورده اذیتش می کنه برای همین دائم میگه دوست نداره برادر داشته باشه! با دخترا کوچیک و بزرگ خوب ارتباط برقرار می کنه، هر وقت پارک میریم می خواد که باهاش دوست بشن.
خوش اومدی ندا جون اینجا خیلی سوت کوره دیگه شما نرو همیجا پیش ما بمون... وانیا هم زیاد با پسرا خوب نیست اما با دخترا خیلی زود دوست میشه...تو پارک اول میگه مامان منو با اون دختره که مثل منه دوست کن...بعد میره باهاش بازی میکنه جدیدا دیگه بهش میگم خودت باید بری دوست بشی.میره و اسمش رو میپرسه و دوست میشه البته کلاس رفتنش هم خیلی تاثیر داشت تو روابط اجتماعیش
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
سلام..نداجان به جمع ما خوش اومدی...من تو وایبر نیستم وگهگاهی به اینجا سر میزنم... خوشحال میشم بیشتر با هم اشنا بشیم.. پسر من امید هم با بچه های بزرگتر ارتباط بهتری داره...سه تا بچه زیر یکسال تو فامیل نزدیکمون هست که دوسشون داره ولی خوب چون من و بابا ش گاهی بغلشون میکنیم یا بازی میکنیم ناراحت میشه وحسادت میکنه...جدیدا میره مهد ولی هنوز زیاد تنها نمونده تو مهد...ولی اگر بچه های بهش زور بگه اینم عوضشو در میاره تو پارک هم اگر بچه ای ببینه میگم برو اسمشو بپرس وبازی میکنه...ولی کلا چون خودش زیاد شیطون نیست با بچه های اروم بیشتر صمیمی میشه.
اینجا فقط منو الی و فهیمه موندیم ندا جون من دخترم رو میبرم کانون پرورش فکری کارگاه خلاق برای 3 تا 5 سال داره کلا دوترمه و هر ترم 14 جلسه...خیلی خوب و موثره
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
سلام ندا جون آره تنها میره...البته بعضی از کلاسا هست که با همکاری مادراست که منم میرم تو دو روز در هفته هم میره کلاس هوش که اونم یک ساعت نیمه و تنها میره تو کلاس و من از فرصت استفاده میکنم میرم دنبال کارام شما تهران ساکنی؟؟
بله ندا جان من فهیمه هستم.... امید اونقدر اروم نیست که کسی بتونه حقشو بخره..اگر نخواد وسایلشو به کسی بده محاله کسی حریفش بشه..ولی شیطنت های خطرناک وبیش از حد نداره. جدی هستی جون منم باید از کانون نزدیک خونمون بپرسم اگر کلاس خلاقیت دارن ببرم...البته بد مسیره تا بینم چی میشه...فعلا که داره روزی یکساعت تو مهد میمونه...منم تصمیم گرفتم تو اون تایم برم باشگاه که اونم بغل مهدشونه
آره فهیمه جون...کارگاه خلاقه اسم کلاسش خیلی خوبه جالبه...کاردستی..نقاشی..سفال..قصه گویی..وپرورش خلاقیت.فکر مبکنم خیلی موثر باشه
روزای یکشنبه و چهارشنبه که باید ساعت 10 بره کانون خودم 8ونیم بیدارش میکنم که صبحانه بخوره اما روزای عادی که کلاس نداره اگر بخواد خیلی بخوابه و من بیدارش نکنم نهایت تا 9ونیم بخوابه...بیشتر نمیشه ظهرا که اصلا نمیخوابه برای همین شبا نهایت تا 10 یا 10 ونیم بتونه بیدار باشه
ظهر خودش میخواد بخوابه یا شما میخوابونیش؟؟اگر خودش تمایل به خواب نداره مثل دختر من ظهر نخوابونش تا شب هم ساعت ده بخوابه
فهیمه چقدر خوب که امید آرومه کاش یک پسر این مدلی هم دور بر ما بود که فاطمه نظرش رو پسرا عوض میشد مخالف شدید پسراست :( فاطمه هم ظهر نمی خوابه ولی شبا بازم دیر می خوابه اگه بیرون باشیم تو ماشین خوابش میبره ولی تو خونه چون همسری تا آخرشب بیداره اونم بیدار می مونه من باید به زور و کلک بخوابونمش ولی خوب زود خوابش می بره
2810