2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
سلام مر مر عزیز.امروز خیلی ناراحتم .
دخترم وزنش شده6300 به نسبت ماه پیش بیشتر شده اما هنوزم زیر خط مشکی تو نمودار رشده!!!!!..
مسئول بهداشت میگفت خوبه.........اما خودم ناراحتم .
نمیدونم دیگه چیکار کنم تا وزن نی نی خوب بشه ....
به نظرت دوباره ببرمش پیش دکترش؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوب.من چند روز نبودم.نی نی هاتون خوبند؟
مامان زهرا جون به دخترت غذای کمکی میدی؟چون من موردهای مشابه دیدم که به بچه هاشون زودتر غذا دادن و مشکلشون حل شده.البته من با این که وزن پسرم خوبه ولی دکتر گفته که از اول 6 ماه شروع به غذا دادن بکنم و لازم نیست تا آخر 6 ماه صبر کنم.منم چند روزی میشه که فرنی میدم.
راستی بچه های شما هم وقتی توی مهمونی شلوغی میرن نق میزنن؟پسر من جدیدا توی مهمونیها خیلی اذیت می کنه.
کدومتون شاغل هستید؟من تا 1 ماه دیگه مرخصی ام تموم میشه و نگرانم که باید چه کار کنم.فکر میکنم بچه هایی که مامان هاشون شاغلن خیلی گناه دارند و بیشترشون پرخاشگرو عصبی میشن.از حالا دلشوره گرفتم.
2805
سلام مامانا.خوبید؟چند روزه که حالم بد بود نیامدم.من بعد زایمان زود پری ید شدم و هر بار هم خونریزیم شدید میشه (البته قبلا هم شدید بود)و هم شدیدا زیر دلم درد میگیره،انگار دارم دوباره زایمان میکنم دکتر رفتم معاینه ام کرد و گفت مشکلی ندارم و فقط مفنامیک اسید داد که فایده ای نداره.وقتی اینطوری میشم حال بلند کردن و شیر دادن به پسرم رو هم ندارم ، بیچاره پسرم.گاهی از درد گریه میکنم .شماها اینجوری نشدید نمیدونید چی کار کنم یا چی بخورم؟نمیدونم توی عید که مسافرتیم با این حالم چه کار کنم!!! راستی شماها عید سفر میرید با چی؟؟
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..
زهرا جون حالا پرتقال دادی بیخیال اما دیگه نده آلرژی زا هست.من ابن ماه هنوز نی نیم وزن نشده اما از بس شبها طولانی میخوابه میترسم وزن نگیره این ماه.وزن تولدش1600 بود 4 ماهگی 5600 بود.دکتر میگفت خوبه.
زهراجون قلم گوسفند بپز وبا آبش سوپ بپز.ماش و عدس هم میشه اضافه کرد یه روز ماش یه روز عدس.هویج سیب زمینی .....
پسر منم غلت نمیزنه تنبله.فقط میگه بخورم و بخوابم و بغل بچرخم.البته پسرم 2 ماه زود دنیا آمده.بچه ها پسر من آبم بلد نیست قورت بده چه جوری غذا باید بخوره!!!!!!!!!!!!
-مامان زهرا دیدم بچه ها سوپی که با مرغ و ورمیشل و هویج درست میشه خوب می خورن.البته باید بعد از میکس کردن سوپ تو دستگاه دوباره باید صافش بکنی که اینجوری بهتر می خورن.البته نباید همه مواد رو یکدفعه تو سوپ بچه ریخت هر دفعه که سوپ درست می کنی یک ماده جدید اضافه کن تا اگر بچه دل درد گرفت بفهمی به خاطر کدوم ماده بوده.
-هانیه جان یک ماما به من گفت از یک هفته قبل از پریودی روزی یک لیوان دم کرده زنجبیل و نبات بخور تا موقع پریودی درد نداشته باشی البته این دم کرده خیلی طبع گرمی داره و ممکنه خون ریزی رو زیاد کنه من که نتونستم بخورم شاید به درد تو بخوره.
راستی شماها برای بچه هاتون از پستونک استفاده می کنید؟واقعا برای بچه ضرر داره؟
مامان زهرا جون نگران نباش.....اگه بهداشت گفته خوبه غصه نخور....به نظر من با دکترش مشورت کن شربت سوزین بهش بده.....من اخیرا برنجم رو دمی درست میکنم واز اب روش 2 قاشق به محمد امین میدم...مادر شوشو گفت خیلی بچه رو تپلی میکنه........شما که نی نیاتون غذا خور شدن میتونید بیشتر بهشون بدین.....من فعلا از 2 قاشق شروع کردم..میخوام آخر این ماه فرنی هم شروع کنم و شربت به لیمو.......
2810