2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
چند روز پیش رفتم مهمونی ،دختر عموی شوشو هم که نی نیش یک هفته از محمد امین بزرگتره بود.....بچه ها غصه ام گرفت.....غلت میزد..میچرخید ...تو روروئک هم را ه میرفت.سینه خیز هم یه ذره جلو میرفت...باورتون میشه؟؟؟؟یه عروسک تو دست محمد امین بود همچین عروسک از بچه ام قاپید که نگووووووووو.....قدش 70 بود ووزنش 7500......تا شب گریه میکردم.......اینم مهمونی ما
شادی جان معمولا باید با فرنی و حریره بادام شروع کرد نه هویج پخته.
مر مر جان عجله نکن هر بچه های یک جوریه.فعلا تو غلت خوردن خودت کمی کمکش کن.این کمک کردن برای پسر من خوب بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم خودش تا نصفه می چرخید و بعد بی خیال میشد .وقتی تا نصفه میومد دستش رو می گرفتم که کامل بچرخه.یا چیزی که براش جذاب بود کنارش می ذاشتم تا تشویق بشه و سعی کنه کامل بچرخه.در ضمن سعی کن زیاد بغلش نکنی چون برای این که بچه مهارت هاش کامل بشه باید روی زمین بمونه که این چیز هارو یاد بگیره
زهراجون ما هم ماشین نداریم اما از اونجایی که عمو و عمه و مادربزرگ نی نی میخوان ببیننش ما میریم شیراز با قطار چون تجربه اش رو ندارم نمیدونم سخته یا راحت خدا خودش کمکم کنه.
زهرا جون خودت شیرت خشک شده نداری که بدوشی بهش بدی !شاید بهتر بخوره.
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..
2810