2777
2789
عنوان

شما اگر الان 25 میلیون تومان نقد داشتین باهاش چکار می کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 18014 بازدید | 26 پست
به نظر من که یه مقداریشو صرف تغییراتی که زندگیتون لازمه بکنین ولی اصل پولو فقط طلا بخر . سکه . چون نقد کردنش هم در آینده و هر موقع که بخواهی راحت تر از هر چیزی دیگه هست.
آدما مثل عکس هستن ؛ زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
طلا اگه میگیری حتما سکه بگیر چون طلاهای زینتی کلیییییییییییییییییییییییییییییی اجرت دارن و موقع فروش خیلی ضرر میکنی ولی خونه از همه چی واجبتره اگه تونستی خونه بگیر با همین شرایطی که دوستا میگن
سلام .... به نظر من یا سکه بخر که خیلی تا شب عید گرون تر میشه یا اگر می خوای ارز بخری حتما یوان چین رو بخر چون امسال طبق اخبار اقتصادی دنیا سال پیشرفت یوان چین هستش. ایشالا پولتون با برکت باشه و به شادی خرج بشه

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=357473&PageNumber=10&msg=ok
ادکلن ......... قیمت استثنایی و ارسال رایگان برای دوستان در همه شهرها ........... مشاوره به منظور خرید بهتر و کلی مطلب مفید در زمینه عطر شناسی خوشحال میشیم سر بزنید و به جمع مشتریهای یکساله ما بپیوندید .......
وای الان گرمی دو میلیون و سیصد هست 😧🥲😂 

منم تو سرچ گوگل رسیدم ب این تاپیک با خوندن پیاما اشکم دراومد منم الان بیستو پنج دارم ولی میتونم فقط یه متر تو کرج بخرم😂

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼