2777
2789
دوستای خوبم! من و همسرم الان 25 میلیون تومان پول به دستمون رسیده ، به نظرتون توی این هدفمندی یارانه ها و آینده نا معلوم قیمت مسکن و زمین وسکه و سهام و..... چکار کنم که ارزش پولمون حفظ بشه....به نظرتون میتونم یک واحد آپارتمانی پیش فروش توی تهران بخرم ...یا کرج ؟؟؟ کجای کرح بهتره ؟ من تا الان کرج نرفتم...کدوم بخشش شیک تر و با کلاس تره ؟ ممنون میشم اگر جوابم رو بدین ...به دو تا جووونه بی تجربه کمک کنین ...مرسی
سلام عزیزم
من اگه میخواستم سرمایه گذاری بلند مدت کنم اینکار و میکردم:

اگه نیاز شدیدی به مورد خاصی مثلا اتومبیل داشتم اول اونو تهیه میکردم با قیمت مناسب مثلا 10 - 12 تومن
از اون میزان باقی مونده چون میخوام سرمایه گذاری بلند مدت کنم میرفتم سکه تهیه میکردم چون به نظر من ضریب احتمال افزایش قیمتش خیلی بالاتر از زمین و ملک که مدام تو نوسانند .

اگه دقت کرده باشی از سال 87 تا الان قیمت طلا دو برابر شده :

سال 87 قیمت هر گرم طلای بدون اجرت 18000 بود الان 36000
وتجربه هم نشون داده که معمولا طلا سیر صعودی داره

تهش یه مبلغی رو هم دستم نگه میداشتم ( در حد یکی دو تومن)

موفق باشی گلم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اگه می خوای خونه بخری تو کرج نخر مخصوصا که می گی خیلی هم به کرج وارد نیستی
متاسفانه تو کرج ملک هایی که به دو نفر فروخته می شن ویا ملک های بدون سند خیلی زیاده
اما با این پول اگه یه وام 18 تومنی هم روش بذاری رهنش هم بدی می تونی یه آپارتمان 35 متری تو مثلا منطقه پیروزی بگیری
بهر حال موفق باشی گلم
2805
اگر خونه نداری و نمیخواهی از مسکن مهر که به کسانی که هیچی به نامشون نیست استفاده نکنی خونه بخر پیش فروشها را باید از نفر مطمئن بخری
با نظر نازگل موافقم اگر توان باز پرداخت وام مثلا ماهی 300 تومن را داری طرف تواب یا تهرانسر میتومی خونه بخری البته چند سالی تحت فشار خواهی بود

اگر هم خونه داری میتونی یه وبلا تو شمال بخری

طلا هم برای خودت بخر حالشو ببر هر وقت خواستی میفروشیش
قدر مسلم خود دولت فرموده اند که قیمت مسکن بالا میره اگر نداری وام هم بگیر و یه جائی را بگیر
سلام عزیزم. ما هم دقیقا همین مقدار پول رو داشتیم. حدود 3-4 ماهی هی مونده بودیم چه کارش کنیم آخرش به این نتیجه رسیدیم باهاش خونه بخریم. اما خوب توی تهران و یه جای مناسب به هیچ وجه نمیشه با این پول کاری کرد. این بود که ما رفتیم سمت کرج. جای با کلاس و خوب کرج مثل عظیمیه و آزادگان و طالقانی و اینا که هیچ. بیخیال شدیم. البته شاید اگه خیلی زیاد search میکردیم، ممکن بود مورد پول لازم پیدا کنیم و با رهن و وام میشد خرید. ولی چون ما دیگه نمیخواستیم بیشتر از این وقت رو در بدیم و از اونجائی که تو این مملکت هر شب و روزش تصمیمات عجیب و غریب و ضد و نقیض گرفته میشه، ما دیگه وقت برای اینجور جاها رو تو کرج گشتن نذاشتیم. سمت گلشهر کرج که به مترو نزدیکه و سمت مهرشهر کرج (که یه شهرک خوب و تمیز و باکلاس هست) رو هم گشتیم. به نتیجه ای نرسیدیم. مخصوصا سمت گلشهر خیلی راحت با این پول شما میشه خرید کرد ولی قولنامه ای که بدرد نمیخوره. در نهایت سمت فردیس و شهرک جهان نما(که یه شهرک خیلی خوب و خوش آب و هواست و اول کرج هستش و نزدیکتر از همه جاهائی که گفتم به تهرانه و در آینده قراره اتوبان همت تا اونجا بره که خیلی رو ارزش ملکش تاثیر داره) رو هم گشتیم. ولی چیزی که باب میل ما باشه (خوش ساخت و تمیز و حداکثر 5 سال ساخت) پیدا نکردیم. آخرش رفتیم سراغ محمد شهر. اونجا هم یه مقداری search کردیم، خیلی زود از یه واحد خوشمون اومد و همونجا رو هم گرفتیم. یه واحد آپارتمان توی خیابون دشت بهشت محمدشهر(بهترین خیابون اونجاست)، 5 سال ساخت، طبقه 3 با آسانسور و بدون پارکینگ، خیلی خوش ساخت و خوش نقشه (که این خیلی مهمه که تمیز و خوش نقشه باشه) رو گرفتیم خدا رو شکر هم فروشنده مون و هم بنگاهی که باهاش کار کردیم، فوق العاده آدمهای خوب و نجیب و درستی هستن. الان هم اجاره اش دادیم و همه پولش جور شد خدا رو شکر. یه مقدار از قسطش رو هم از اجاره خونه میدیم.
سلام ستاره کوچولو. ما دقیقا همین مقدار پول رو داشتیم و گذاشتیم بانک. الانم ماهی 300 تومن سودش میاد روش. راستش ما فکر میکردیم که نمیشه تضمین کرد که خونه زیاد میشه قیمتش یا نه و یا طلا و چمیدونم هر چی.... برای همین راه کم خطر رو انتخاب کردیم.
با بقیه پولها و طلاهایی که دارم می ذاشتم روی هم و خونه میخ ریدم تا از شر مستاجری راحت شم! البته من تبریز زندگی می کنم و اینجا می شه با 40-50 تومن یه آپارتمان مناسب خرید ... اما بذار بانک خیالت رو راحت کن و سودش رو هم هر ماه بگیر یه سکه ای طلایی چیزی بخر حالشو ببر...
حتما باهاش سرمایه گذاری کن زمین بخر یا اگه مستاجری خونه بخر
من خودم تو کرج خونه خریدم چون با این پول نمیتونستم جای خوب تهران خونه بگیرم کرج هم همینطور جهانشهر عظیمیه ومهرشهر که گرون بود رفتیم باغستان غربی یه محله خلوت وتر وتمیز وکوچه اش هم خلوت بود یه آپارتمان نقلی ولی خوش نقشه ونو ساز گرفتیم
من شنیدم سمت مارلیک هم میشه خونه های خوبی خرید خواهر من امسال اونجا یه واحد آپارتمان خرید میگن خیلی شیکه ومحلش هم خوبه قیمتش از وقتی خریده تا الان رفته بالا البته خونه سند دار خریده
دوستان بانک اقتصاد نوین. یه طرح ویژه داشت که از اون استفاده کردیم. یه حساب پنج ساله برات باز میکنه...ولی درواقع لازم نیست که شما پنج سال پول رو تو بانک نگه دارید... فقط کافیه تا یکسال دست به اصل پول نزنید... این برای اینه که بتونی سود پول سپرده پنج ساله رو بگیری.... بعد از یکسال میتونی پولت رو برداری دیگه و سپرده رو پس بگیری.... 17% هستش سودش.... در واقع اگر همون پنج سال نگهش داری همون میشه که پولت دوبرابر میشه....ولی من فعلا دارم ماهانه سودش رو میگیرم...نمیدونم سر سال برش میدارم یا نه... فکر نمیکنم بر دارم.
ستاره کوچولو، بهترین چیز اینه که طلا بخری. هیچ وقت ضرر نمی کنی(البته اگه خدا بخواد). منم یه پولی داشتم می خواستم دلار بخرم که با مشورت بهم گفتن که طلا بخرم. اگه فعلا احتیاج به خونه نداری، این کار رو بکن. فقط پیش کسی برو که بشناسی و سرت کلاه نذاره.
2810