2777
2789

من خیلییییی دلم بچه میخواد، در روز در حالت عادی همش میگم دیگه باید بچه دار بشم.، 

ولی هر وقت جدی اقدام میکنیم من میترسم استرس میگیرم و قرص میخورم 

یه سوال دبگع،  اگه سه بار در سال اورژانسی بخوری چطور میشه، خیلی ضرر داره؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اره خیلی ضرر داره

من بدون امادگی باردار شدم اولاش خیلیی میترسیدم ولی الان خیلی خوشحالم بابت بچهام مادرشوهرمو مامانم خیلی کمکم کردن که تونستم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

من از مجردی اسم بچمو انتخاب کرده بودم ولی ته دلم میدونم باید بعد بیست و پنج سالگی مامان بشم ولی نامزدم نمیزاره

خودم میدونم امادگیشو ندارم ک بیستو سه چهار سالگی مامان بشم 🥲

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

اره خیلی ضرر دارهمن بدون امادگی باردار شدم اولاش خیلیی میترسیدم ولی الان خیلی خوشحالم بابت بچهام ماد ...

من ادم ایده ال نگرم. 

دوست دارم تو بهترین شرایط و موقعیت باردار بشم ک هیچ وقتم نمیاد

من ادم ایده ال نگرم. دوست دارم تو بهترین شرایط و موقعیت باردار بشم ک هیچ وقتم نمیاد

ما شرایطشو از لحاظ مالی داشتیم ومطمئن اینده ی بچهام در رفاه و چیزی به دلشون نمیمونه هرچی که باشه ازین میترسیدم که از پس بزرگ‌کردنشون برنیام یا مامان خوبی نباشم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
2810