2777
2789
عنوان

آدمی رو ک هوابرش میداره رو چطوری ادب کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 70 پست

کاش قبل از اینکه ما ها وارد رابطه بشیم سواد رابطه یاد بگیریم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان از همه جا بلاکش کردم و واسش مهم نیستهمش دستم میره ک بهش پیام بدم اخه ما کلی خاطره داریم

خاطره ادمو نگه نمیداره....

این ادم قیدتو زده

تمومش کن

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
ترکش کن. اگه برگشت التماست کرد قبولش نکن. چون یه محض اینکه قبولش کنی دوباره میره. اگه میخوای غرورت ح ...

عزیزم من الان از همه جا بلاکش‌کردم ولی دستم میره ک بهش پیام بدم 

نمیدونم چیکار کنم واقعا 

من نمیخام بیفتم دنبالش

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
می دونم سخته ولی وقتی هوا برشون میداره باید بی محلی کرد.

باشه عزیزم ممنون از نظرت 

چقد سختههه

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
تمام راه های ارتباطیتو قطع کنبلاکش کنهرچی ازش داری بریز دوریاد بگیر آویزون آدم های دوزاری نباشیآدم ه ...

ن  لیاقتم این نیست 

تو پست اولم گفتم 

گفتم چون خیلیییی بیش از اندازه اولا خوب بودمن دلمو بهش دادم وگرنه اصلا اهل دوستی نیستم

کلا هرکار ممنوع بود واسش باز کردم اخرم شد این

تاحالاهیچ دختری مث من توزندگیش نبوده

ببخشید اینو میگم ها ولی همه دخترایی ک باهاش بودن رو امارشون رو گرفتم همشون الان پولی شدن

منم دلم واسه خودم میسوزه نذار بیشتر از این طول بکشه مثل من میشی بی سرو سامون

باشه عزیزم

الان از همه جا بلاکع

دنبال چي ميكردي؟

بهترين ادب شدن اينه

ك بندازيش سطل زباله

شما ولي دنبال ايني ك ادب بشه ك باز باهاش باش

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
خب کات کن

کردم ولی همش هی وسوسه میشم برگردم

از همه جا بلاکه

2810