2777
2789
عنوان

مامان گلی های که نی نی شون شهریور 90 میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 94 پست
آره عزیزم

مال منم نه ماه و یک هفته حساب شده.آخه میگن دقیقا معلوم نیست لقاح کی انجام میشه. تازه این تاریخی هم که میگن تقریبیه.و عواملی مثل سن ، یا طول دوره پریود توش موثره

شما خودت دوست داشتی بچت تابستون بدنیا بیاد؟یعنی برنامه ریزی کرده بودی واسه بارداری؟

من خودم چون از خانوادم خیلی دورم میخواستم تابستون زایمان داشته باشم که پیش خانوادم باشم. اینجایی که هستم هیچکیو ندارم. از نیمه دوم تیر میرم پیششون. دعا کنید تا اون موقع اتفاقی نیفته
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...
سلام عزیزم خوبی ؟
نی نی خوبه؟
خودم ترجیح میدادم نیمه اول باشه. ولی چون شوهرم نی نی نمی خواست تا راضی اش کردم شد آذر . برا همین آخرای مرداد یا شهریور به دنیا میاد
ان شاءاللله که چیزی نمیشه و به سلامتی میری پیش خانواده.
مواظب خودت باش عزیزم
راستی من امروز رفتم سونو
نی نی پسر بود
بی ادب موقع سونو داشت جیش میکرد!وقتی دکتر میخواست از سرش هم عکس بگیره خجالت میکشید هی سرشو می انداخت پایین.
منم تنها رفته بودم سونو . همه با کسی میان
من مامانم که مریضی زیاد کشیده از دکتر خوشش نمیاد خواهرم هم دانشجوه و تهرانه. شوهرم هم واسه تدریسش رفت و آمد میکنه و فقط آخر هفته هست . و من هم مثل شما غالبا تنهام
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی من خوبم

ان شاا... به سلامتی و خوشی پسر گلت و بدنیا بیاری
من و شوهرم تا لحظه سونو فکر میکردیم بچه پسره. آخه همش تو خوابم پسر میدیم.
پنج شنبه قراره برم آزمایش ادرار بدم ببینم عفونت ادراریم خوب شده یا نه.

2805
سلام دیانا جون

من اگه نینیم پسر بود دلم میخواست اسمشو نوشاد یا نوید بزارم. دوست دارم اسم بچم با ن یا ب شروع بشه
الانم که دختر شده اسم نارون و خیلی دوست دارم که اسم یه درخته.
کسری هم اسم قشنگیه با همسرتون هم مشورت کردید؟
سلام
اینجا خیلی سوت و کوره
انگار مامانای شهریور خیلی سرشون شلوغه!

من هنوز واسه نینیم چیزی نخریدم
تصمیم گرفتم واسش تخت نخرم چون میبینم هر کی گرفته تا 3، 4 سالگی بچه بی استفاده بوده
کلوپ مـامـان‌های گـــل فـرشـتـه‌های نـــاز تـــیـــر، مـــــــــرداد و شــهـــــریـــــــور 90
http://ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=8043

تاپیک سیسمونی فرشته‌های ناز تابستون 90... مدل لباس بارداری ...

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=77926

تاپیک دوم کلوپ ناز ما..خاطرات شیرین زایمان و عکس نی‌نی‌های ناز متولد تابستون 90
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=101303

سلام دوستای خوبم امروز 1مرداده دکترم وقت زایمانم و 6 شهریور تعیین کرده اما هنوز دقیق نیست..میخوام کم کم کارای اخرمو انجام بدم .. برای همه مامانا و نینی های شهریوری ارزوی سلامتی میکنم.
2810