2777
2789
عنوان

دخترای متولد 88

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 67 پست

اصلا به نظرم این روش ها تاثیری ندارن و فقط تو روحیه تاثیر میزارع دخترا یه جهش رشد دارن قبل پریودی و حدود ۱۰ سانت رشد میکنن هر روز بادوم بش بده قرص زینک و ویتامین دی ویتامین دی رو ماهی یه بار بده زینکو هفته ای یه دونه تناب بزنه بزجای فلک کردن توی تحریک پا هم تاثیر داره ورزش برای قدم میتونید ازگوگل پلی دانلود کنید 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
اصلا به نظرم این روش ها تاثیری ندارن و فقط تو روحیه تاثیر میزارع دخترا یه جهش رشد دارن قبل پریودی و ...

ممنون عزیزم.... هدف از فلک نیت شومی نداریم... خیرخواهانه ست... ولی توصیه های عالی کردی.. سپاس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم.... هدف از فلک نیت شومی نداریم... خیرخواهانه ست... ولی توصیه های عالی کردی.. سپاس

حتی همون هم توی روحیه بچه تاثیر میزاره مخصوصا نوی این دوره که دوره ی بلوغ بچه هاست 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
حتی همون هم توی روحیه بچه تاثیر میزاره مخصوصا نوی این دوره که دوره ی بلوغ بچه هاست 

خب با خودشون صحبت میکنیم قبول میکنن چون بهرحال قد تایه سنی رشد میکنه باید نهایت تلاش رو کرد هر راهی ممکنه روبایدرفت قبل از اینکه صفحات رشد بسته بشن

بنظرم ورزش واینا بطور غیرمسقیم ممکنه باعث رشد قد بشه ولی ضربه زدن به کف پا مستقیما باعث رشد قد میشه ...

دو سال پیش کاش میگفتی که تاپیک زدم... کلی فلک رو از دست دادم  و تایمهای رشد بچم هدر شد.. بجای اون همه داروهای تقویتی باید اینجوری باهش رفتار میکردم.. بازم از صبح ایشالا اقدام میکنم...

دو سال پیش کاش میگفتی که تاپیک زدم... کلی فلک رو از دست دادم  و تایمهای رشد بچم هدر شد.. بجای ا ...

الهی عزیزم اونموقع توسایت نبودم قسمت نبوده حتما شاید اگه اون موقع اقدام میکردی دیگه گلدخترت بیش از حدقدمیکشید که اینجوری هم خوب نیس  میگن هرکار خدا بی حکمت نیس حالا عزیزم درمورد جزییات بیشتر نحوه ی اجرا خواستی بیا خصوصی بیشتر برات توضیح بدم 

بنظرم ورزش واینا بطور غیرمسقیم ممکنه باعث رشد قد بشه ولی ضربه زدن به کف پا مستقیما باعث رشد قد میشه ...

سلام عزیزم میشه بگی مام یاد بگیریم. دختر منم قدش کوتاهه😢. مثلا با چی و در چه حد باشه ضربه