2777
2789
عنوان

دخترای متولد 88

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 67 پست
گاها لجبازی و زیاد از حد از حق خودش دفاع میکنه... حتی در مقابل من... زودم میگه بهم بر میخوره من مغرو ...

الهی اره دخترای منم همینن طبیعیه تاحدودی بابد مدیریت کنیم تا بگذره دخترای منم توقع بالایی دارن متاسفانه ولی خب تاحدودی موفق شدم کنترل کنم من دخترم اخرین بار 144 بود انگار نسبت به چند ماه پیشش 3 سانت بلندتر شده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره قبول میکنه... چون براش قد مهمه... فقط قشنگ بگو در روز چقدر به زیر کتک بگیرمش که هم قد بکشه هم آد ...

الهی خداروشکر پس کار سختی نداری خودشم راضیه😀معلومه دل پری داری ازش😀 توایاین سن بنظرم هفته ای سه بار کافی باشه هردفعه 15 تا 20ضربه بشرط اجرای صحیح

127سانته  پس 75 % بچه ها ازش بلند ترن؟ یعنی کوتاهه دیگه

نه گلم بنظرم‌خوبه دختر‌ابعضیاشون یهو رشد میکنن الان خودم کوچیک بودم میگفتن این قدش کوچیک‌میمونه و نمیدونم چی‌الان از‌اکثریتشون بلند ترم😁

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

واااااا فلک چیه 😲

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

این چه کاریه تو روحیه بچه تاثیر میزاره هااااا

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
خدانکنه الهی عزیزم زنده باشه پس اون یکی گلدخترت خدا بهش رحم کرده یجورایی    

آره و گرنه با این ست خاله ریزه چه میخواست بکنم... نه اینکه رعنا باشه نه.... متوسطه.... منم کم توقعم و گرنه رعنا باشه مثل شما نه.. در حدی که شاکی نیست و منم میگم خدا رو شکر کوتاه نیست... 

آره و گرنه با این ست خاله ریزه چه میخواست بکنم... نه اینکه رعنا باشه نه.... متوسطه.... منم کم توقعم ...

الهی عزیزم نظر لطفت البته قددختر هم نیاز نیس خیلی بلند باشه درحدی که کوتاه نباشه کافیه سابقه ی خانوادگیتون چطوره؟