2777
2789
عنوان

ملاک ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 46 پست
آخه دانشجوی دانشگاه شریف این وقت صبح اینجا چه میکنه....دنبال دختری اینجا؟....هدف چیه الان؟چرا فکر می ...

شما اعتقادی  نماز صبح و .... ندارین.نمیدونم چرا مرد فکر میکنن هر کی تو این دانشگاس فقط میخونه.قبلن  دانشگاه بو علی بودم این قدر تفریح نداشتم

از یکی از اساتیدتون بخواین مورد مناسب معرفی کنه ،،، فکر نکنم دخترها خوششون بیاد به پسری بله بگن ...

اشتباه خوبیه.چون با خانومایی که قبلن این راهو رفتن طی میشه.و همینطور ذاتن زن ایرانی فمنیسته.پس کارو یخورده تعدیل میکنه.و ضمنن راهنمایی کنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه دانشجوي شريف شاخ و دم داره عزيزم سالانه ٥٠٠ نفر تو رشته هاي مختلف تو شريف پذيرفته ميشن كه خيلي ...

نه روستایی  ام و نه سهمیه گرفتم.دوسال پشت کنکو موندم و کلاس کنکور رفتم.چرا هرکی مث  فک میکنه میشه روستایی آخه.اینقد دورم خیانت دیدم تا به این نتیجه رسیدم.

با این ملاکا نمیشه.سخته.یکی دوتاشو داره سه تا شو نداره.

برو همون نهاد رهبری تو مرکز معارف کارشون اینه 

تو دانشگاه دخترای محجبه و کم توقع زیاده با کله میان 😉

چن نفر حتی پشت لبشونم ورنداشته بودن از همین طریق ازدواج کردن

من به ویدئو های دکتر هلاکویی تو یوتیوپ نگاه میکنم.متاسفانه متوجه شدم اونایی که روابط متعددی داشتن چه ...

زن آگاه مستقل اجتماعی که شریک زندگیش رو با شناخت قبلی انتخاب می کنه و می دونه از زندگی چی می خواد و می تونه بدون شوهر هم گلیم خودش رو از اب بیرون بکشه اتفاقا به انتخابش وفادارتره. 

چون براش وقت گذاشته و الکی با دو جلسه تو اتاق رفتن دست به انتخاب نزده. توانایی ها و کاستی های همسرش و خودش رو از قبل می دونه و تا یه چیز بد ببینه سریع مثل بچه ها دلشو نمی زنه که بخواد بره سراغ بعدی. چون انقدر بالغ شده و انقدر ادم های مختلف رو دیده که بتونه درک کنه هر ادمی ضعف هایی داره و هر زندگی بالا و پایین داره. افتاب مهتاب ندیده نیست که از خدا و پیغمبر و کل هستی توقع داشته باشه به خاطر اینکه خیلی مریم مقدس بوده، دیگه پسر پیغمبر پاشه بیاد خواستگاریش و تا ابد به خوبی و خوشی با هم زندگی کنن. به شوهر به عنوان پاداش نیکی هاش نگاه نمی کنه. بلکه اون رو هم یک انسان با خوبی ها و بدی ها می بینه. 

دوست عزیز، شما بفرمایید همسرتون رو با ملاک های روانشناسای بازاری انتخاب بفرمایید. امیدوارم خوشبخت باشید و دختر رویاهاتون رو پیدا کنید. همین طور امیدوارم وقتی ۴۰ ساله شدید با دیدن دوستان و همکاراتون که زن های پایه و اجتماعی و سرزنده دارن که باهاشون وجوه مشترک حرفه ای و علمی زیادی دارن و توی اجتماع باهاشون رفت و امد می کنن و می تونن درباره توانایی های حرفه ای همسرشون با شما حرف بزنن، یه هو هوس نکنید زنتون پاشه از خونه بزنه بیرون و مریم میرزاخانی بشه. 

برو همون نهاد رهبری تو مرکز معارف کارشون اینه  تو دانشگاه دخترای محجبه و کم توقع زیاده با کله ...

باور کن حتی همون دخترای پشت لب ورنداشته نهاد هم دنبال پسرای امروزی و درست حسابی ان. بعضیا تو غار زندگی میکنن فکر میکنن دختر مردم هم بخاطرشون میره تو غار کنیزشون میشه، فکر نمیکنن خودشون نیاز به تغییر و تحول دارن و ازدواج با افکار غلط محکوم به جداییه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
باور کن حتی همون دخترای پشت لب ورنداشته نهاد هم دنبال پسرای امروزی و درست حسابی ان. بعضیا تو غار زند ...

تیپم امروزیه  باکلاس .قد بلند و خوش هیکل به حساب میام.ولی فهمیدم که زنایی که ارتباط عاطفی داشتن یا تو محیط کار ارتباط زیادی با مردای خاصی داشتن، به مرور  گندشون درومده.آما ر امسال نشون میده 33درصد خانومای 20تا 40درصد کرجی  مرداشون خیانت کردن و متاسفانه تعداد خیانت بانوان بیشتر از آقایونه.من کسی هستم که از جنگا وحشی به غار پناه میبرم.سزای اعتماد مرد ایرانی به همسرش داده شد، خیانت.پس من دهه هفتادی اشتباه شما دهه شصتی رو تکرار نمیکنم.

تیپم امروزیه  باکلاس .قد بلند و خوش هیکل به حساب میام.ولی فهمیدم که زنایی که ارتباط عاطفی داشتن ...

تو که قیافت گفتی کم سنه صداتم مردونه نیست الان باکلاس شدی؟! 😯

مشغول باش.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
باور کن حتی همون دخترای پشت لب ورنداشته نهاد هم دنبال پسرای امروزی و درست حسابی ان. بعضیا تو غار زند ...

تیپم امروزیه  باکلاس .قد بلند و خوش هیکل به حساب میام.تازه با ورزش و تفریحات سالمش کاری ندارم.منتهی تنها مرد زندگی من باید باشم.ولی فهمیدم که زنایی که ارتباط عاطفی داشتن یا تو محیط کار ارتباط زیادی با مردای خاصی داشتن، به مرور  گندشون درومده.آما ر امسال نشون میده 33درصد خانومای 20تا 40درصد کرجی  مرداشون خیانت کردن و متاسفانه تعداد خیانت بانوان بیشتر از آقایونه.من کسی هستم که از جنگا وحشی به غار پناه میبرم.سزای اعتماد مرد ایرانی به همسرش داده شد، خیانت.پس من دهه هفتادی اشتباه شما دهه شصتی رو تکرار نمیکنم.

تیپم امروزیه  باکلاس .قد بلند و خوش هیکل به حساب میام.تازه با ورزش و تفریحات سالمش کاری ندارم.م ...

متاسفم خیلی رقت انگیزی.