بچها واقعا به آدم حس بی ارزش بودن میدن بخصوص به بچم ک خیلی هم حساسه مثلا پسر عمه اش رو خیلی بهش بها میدن ولی ب دختر من اصلا چون همسن هستن خیلی تو روحیش تاثیر میذاره زیادم نمیریم شاید چند ماهی یکبار ولی اینکارشون و بی محبتشون قلبم رو ب درد میاره ک مثلا دخترم شاهد محبت کردن عمو یا عمه اش به پسرعمه اش هس اینم کنارشه دریغ از ی دست محبت آمیز رو سرش ما ن اینکه خدای آدمای بدی باشیم خیلی هم محبت میکنیم واحترام میذاریم ولی کلا تو حرص و حسرت هستن تعادل رفتاری ندارن حتی بت خودمون حالا ما آدم بزرگیم و از پس خودمون برمیآید نمیخام دختر تصورات از خانواده شوهرم خراب شه همش بهش میگم دوست دارن که این حس بدی اگه داره بوجود نیاد خیلی بچه اس ۴ سالشه مگا میشه آدم ی بچه رو دوس نداشته باشه خدای
واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
باوجودی ک سن و سال بالای هم ندارن و میبینم که برای بچه دخترشون چیکار میکنن ولی شاید سالی یکبار از بچه برادرشان ی احوال نمیگیرن خودمون هم گذاشتن کنار البته شاید بخاطر فاصله طبقاتی هم هست خدایا لطفا بخاطر دخترمون برام بساز بذار حسرتش رو ما با چیزای دیگه جبران کنیم . لطفا برای امضای دعا کنید واقعا قلبم شکست دیشب فقط باید مادر باشی
مث مادرشوهر منه دقیقا چون پسر دوسته غش میکنه برا بچه خواهر شوهرم از بچیگم خودش بزر گش کرده خواهرشوهرم شاغله و دختر منم سه سالشه قشنگه میفهممه اینم نه بغلش میره ه دوسش داره نه چیزی
ما هم رفتیم خونه مادر شوهرم ، مافیا بازی کردیم خوش گذشت ، بنده خدا یه شالگردن و کلاه برام بافته بود بهم دادخیلی قشنگه ، امروزم اومدم سرکار حس کار نیست همش با کامپیوتر شرکت تو سایتم
ولی خب اکثر وقتا جاهای دیگه همدیگر و میبینم اینم ک میرم بخاطر دخترم چون خیلی تو خونه و اطرافش تنهاس نمیخام خدای نکرده افسرده بشه خانواده خودمم بدتر از اینا واقعا چقد آدما بد شدن یا شایدم ما هنوز بد نشدیم
ما خونه پدرشوهرم بودیم . البته من دیگه افعی شدم زیر بار تیکه نمیرم یا جواب میدم یا واقعا برام مهم نیست بعضی حرفاشون مگه میشه تو طایفه شوهر زخم زبون و.... نباشه .
حالا دیشب من با جاریمم قهر بودم حرفم نمیزدم ولی حالشم گرفتم
شاید چون دیر به دیر میری اونا هم اینکارو میکنن یا مثلا بقیه نوه هاش بیشتر پیشش میرن از عمد به اونا م ...
ن اصلا ما عادت داریم سر نزده نمیریم جاب بعدم ی بار الکی بخدا سر اینکه گفتم سر بچم داد نزنید ب خودم بگید از من بیشتر حرف شنوی داره چقدر بهم توهین کردن ولی بازم ب روشون نیاوردم و رفتم من آدم بی احترامی کردن نیستم یا قصد کاری کنم واقعا ذاتم بد نیست بخدا