2777
2789
عنوان

ملاک ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بهتون يه پيشنهاد ميكنم اگر ازكسي خوشتون اومد بهش بگين ايا به انسانيت و اصول انسانيت اعتقاد داري؟ اگه داشته باشه در تك تك رفتاراش ميبيني اونوقت اگر شما هم مرد خوبي باشين ديگه ترس از خيانت و پيام به مرداط ديگه و اذيت و ازارهاي ديگه بي مورد. هست فقط خواهشا زن رو برده نبينين اگر  دوست ندارين كار كنه و كسي با اين شرط تون كنار اومد بزارين كلاس يا سرگرمي مثبتي داشته باشه تا  احساس مفيد بودن بكنه و شادي اين اخساسشو تو زندگينتون مننقل كنه

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷
مگه دانشجوي شريف شاخ و دم داره عزيزم سالانه ٥٠٠ نفر تو رشته هاي مختلف تو شريف پذيرفته ميشن كه خيلي ...

نه شاخ و دم نداره ولی کسی که شریف قبول میشه ایده الش خیلی جلوتر از این کاراس! دانشجوی شریف هدفش کاملا مشخصه! این تاپیک این موقع صبح کلا خنده داره حالا با اینکه کی تو چه جایگاهی اینو عنوان کرده کاری ندارم.

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓

اینجوری که شما نوشتی پس یه دختر بدبخت خونه نشین میخوای که موجبات شک شمارو فراهم نکنه !!! فکرت رو درست کن پسر خوب ، درسته جامعه ی بدی داریم ولی همین طرز فکر بسته بدترش کرده . یا ازدواج نکن یا دختری رو انتخاب کن که با اعتماد به نفس باشه . کسی که با شرایطت بهت بله بگه ،معلومه ادم تو سری خوری هست . همیشه سو استفاده از ادمهای تو سری خور میشه ،نه از زنهای با اعتماد به نفس و مستقل و اگاه و دانا .  

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

مگه سایت همسریابیه اینجا؟! 😷

آخه کی اینطوری اعتماد میکنه به آدم نتی

یعنی تو دنیای واقعی نتونی یکیو پیدا کنی چطور یه عمر یه زندگی رو بگردونی!!!

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

کسی که حتما هست خب هفت میلیارد ادم روی کره زمین زندگی میکنن

ولی بنظرم شما یکم بعضی ملاک هاتون رو تغییر بدید ، شما نباید طرف مقابلتون رو مجبور کنید کار نکنه ، اون ادم هم حق زندگی داره ، همون قدر که شما خیانت زن به شوهر دیدید صد برابرش خیانت مرد به زن وجود داره پس همسرتون هم باید به شما بگه سرکار نرو بشین خونه ؟

بعدم برای ازدواج مهم ترین چیزی که لازمه اعتماده شما اگر اینقدری به طرف مقابلتون اعتماد نداشته باشید که اجازه ی کار بهش ندید و بخواید اینقدر محدودش کنید بهتره اصلا ازدواج نکنید چون اعتماد مهم ترین چیزه 

ضمنن اگر میخواید با دختر تحصیل کرده ای ازدواج کنید که مثل خودتون دانشگاه خوبی درس خونده باشه بدونید اون ادم هم تو زندگیش هدف داره و بیکار نبوده اینهمه سال درس بخونه و استرس بکشه که اخرش بخاطر بد بینی همسرش بشینه خونه

وا! یعنی الان ما که کار می کنیم و با همکارای مردمون حرف می زنیم و تو اجتماع هستیم کارمون به اونجاها می کشه؟

شما بهتر نیست حالا که الحمدلله داری توی یکی از بهترین محیط های آموزشی کشور درس می خونی یه قدم از طرز فکر سنتی خانوادت دور بشی؟ 

اتفاقا ما هم یه آشنا داشتیم که خانومش دقیقا همینا که گفتی بود. ولی سال دوم ازدواج با دوست پسرش فرار کرد. چادری هم بود. الان هنوزم چادریه. 

حالا این آشنای ما باید چه کار می کرد؟ چون از یه خانوم خونه نشین مذهبی خیانت دیده باید دیگه این بار می رفت با یه زن خیلی باز ازدواج می کرد؟
نخیر. رفت با یه خانوم محجبه دیگه ازدواج کرد.
می خوام بگم زندگی تون رو بر اساس چند تا مورد اطرافتون برنامه ریزی نکنید. هر آدمی یه جوره. شما که ماشالا شریف درس خوندید حتما روش های استقرا و استنتاج منطقی رو خوب بلدید. ازش استفاده کنید و مثل آدمای کوچه و بازار درباره خانوما فکر نکنید.

ملاک ها تون نسبتا معقوله ولی از یه دانشجوی شریف انتظار نمی ره این حرفا رو بیاد تو این سایت بگه. عجی ...

متاسفم.ولی اولین چیزی که  اکسپلور اومد همین بود.و بقیشم تبادل نظر در مورد اعتیاد و کار بود.ولی اشتباه خوبی چون با خانومایی که قبلن ای مرحله رو رد کردن و مخالف نظرمن مواجه شدن

تو همون دانشگاه شریف بگرد پیدا میکنی ولی یه سری خواسته هاتون خودخواهانه بود

دخترای اینجا خیلی پر توقعن.تازه اصلن فازشون با من نمیخونه.بعضیاشونم کلن فکر موندن ندارن.

وا! یعنی الان ما که کار می کنیم و با همکارای مردمون حرف می زنیم و تو اجتماع هستیم کارمون به اونجاها ...

من به ویدئو های دکتر هلاکویی تو یوتیوپ نگاه میکنم.متاسفانه متوجه شدم اونایی که روابط متعددی داشتن چه مرد و چه زن بیشتر خیانت میکنن.بیشتر خیانتا یا تو حوزه بازگشت ب روابط پیشین و محیط کاری و روابط نامناسب آقا بودن