2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752709 بازدید | 19721 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مامان کسری جان و ماریا جان مامان سارا شماره تماس تراشه های الماس77263117و77258603و77260727 زنگ بزن برات میارن در خونه در ضمن من بن بن بن استفاده نکردم بچه ها حفظ قران با بچه ها کار میکنید چه جوری
سلام دوستان
مامان کسرى جون ما خوبیم عزیزم
پسرکم هم مشغوله با مهد رفتن
این مشکل یبوست هم گاهى سراغ پسر منم میاد:(

دوستان
من قبلا در مورد برنامه هایى مثل تراشه و... مردد بودم که شروع کنم یا نه ..اما حقیقتش بیشتر فکر کردم و البته یه کمى هم تحقیق ..و منصرف شدم
چون خودم هم از این آموزش هاى پیش از موعد و و زود هنگام دیده بودم , یه کلاس هم جهش کرده بودم و زیاد عواقب جالبى برام نداشت و واقعا به این نتیجه رسیدم که یک سال و حتى شش ماه براى کودک یه زمان قابل توجهه و توانایى و علایق و کلا همه چیز بچه در عرض فقط چند ماه کاملا متغیر میتونه باشه ... بنابر این هیچ دلیلى نمیبینم که بخوام خوندن و نوشتن رو از این سن بهش آموزش بدم....

اما خب با هنر و ورزش و آموزش مهارت هاى این چنینى کاملا موافقم

به هر حال هر کس روش خودش رو داره براى پرورش استعداد فرزندش و امیدوارم همه مون بتونیم موفق باشیم

بوووووس براى کوچولو هاى دوست داشتنى
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
مهسا جان به کسری تو مهد سوره های کوچیک قران رو یاد میدن و من خودم دیگه چیزی بیشتر بهش یاد ندادم ؛ یعنی اصلا نمیدونم چه جوری این کلمه های سخت رو به بچه ها یاد میدن ...
تا الان سوره های توحید و کوثر و والعصر و ناس رو یاد گرفته ...
مامان کسرى جون
کسرى هنوزم براى دستشویى رفتن همون روند قبلى رو داره؟ پیشرفتى داشته؟
سلام مریلا جون
متاسفانه کسری همونطوریه و این مدت که یبوست و دل درد هم داشت و زیاد بهش در اینمورد اصراری
نکردم ... نمیدونم چیکارش کنم ؟؟؟ هر روز میگه فردا میرم دستشوئی نمیدونم این فردا کی میاد .
سلام دوستان
مامان کسرى جونم
پسر منم همینجوره تمام طول روز بدون پوشکه و در واقع مشکلى هم پیش نمیاد مهد هم که بدون پوشک میره اما نمیدونم چرا اون یکى رو به هیچ وجه راضى نمیشه بیاد دستشویى و ازم میخواد که پوشکش کنم
بازم به تازگى با دکتر صحبت کردم نظرش این بود که مطابق میلش رفتار کنم بازم!
مهسا جون پسر من هنوزم شبا خیس میکنه چون که قبل خواب شیر میخوره آبم که تا دلت بخواد میخوره و منم در طول شبش پوشک میکنم ..
بعضى دوستان توصیه کردن که شب پوشک نکنم که به تدریج هشیار بشه اما با اینکه خواب ظهرش بدون پوشکه و خیسم نمیکنه هنوز در مورد شب امتحانش نکردم
سلام من دیروز دخترم رو بردم پیش یه دکتر خیلی خوب بود ازش در مورد تراشه های الماس ونظرات متفاوت دیگران در این مورد پرسیدم که گفتند اگر بچه ای بتواند یاد بگیرد هیچ اشکالی ندارد تازه خوب هم هست و وقتی پیشرفت عسل را دید گفت چون خیلی باهوش هست حتما مهد خاص باید بره البته من یه مهد خوب دوزبانه عسل را از اردیبهشت ثبت نام کرده ام ولی هنوز نوبتش نشده اگه ک
اگه کسی بچش مهدی میره که دوزبانه هست واز نظر اموزشی قوی هست بگه راستش عسل از 6 ماهگی مهد مسکن تو خیابان شهید خدامی رفت که نگهداریش بد نیست ولی من احساس می کنم نیازهای اموزشی دخترم رو برطرف نمی کنه