2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752709 بازدید | 19721 پست
بهترین ها برای کودکان ایرانی:
1-مجموعه ماندگار کتاب های شعر کودکانه استاد منوچهر احترامی شاعر "حسنی نگو یه دسته گل" به قیمت پشت جلد
2- مجموعه کارتونهای Dora The Explorer (برای کودکان 2-7 سال) برای اولین بار در ایران ارسال رایگان
3- مجموعه فیلم های کودک با هوش (Brainy Baby برای 9 ماه تا 5 سال) 15 هزار تومان ارسال رایگان + DVD هدیه
4- 48 داستان فارسی (مجموعه داستان بصورت نمایش صوتی mp3 برای 0 ماه به بالا)
5- مجموعه کامل 26 فیلم انیشتین کوچولو ( Baby Einstein برای 3 ماه تا 2 سال) 10 هزار تومان ارسال رایگان + DVD هدیه
6- مستند "نوزاد من چه میگوید؟" ( زبان جهانی کودکان!) (کاربرد از 0 تا 3 ماهگی)

لیست کامل محصولات و قیمت و توضیحاتشون رو میتوانید در این آدرس ببینید:
http://www.emaadshop.com
لینکهای مفید و رایگان عماد شاپ را هم ببینید. آموزش ترفندهای کاربردی که خیلی به درد میخورند.
تلفن سفارش: 41 72 51 77-021 و 37 46 310 0937 فروزنده
پسر من 2 هفته میشه که میترسه من نمیتونم بفهمم از چی... حتی الان رو خواب شبش تاثیر گذاشته در حالیکه هیچ تغییری تو زندگی یا رفتار ما بوجود نیامده کار بد همچنان بده با همون تنبیه های قبلی همون اسباب بازیها همون کارتونها همون رفت و آمدها.... ولی نمیدونم چرا همش وحشت داره. پشتش باید به جایی بچسبه وقتی میشینه میخوام مسواک بزنم براش میچسبه به دیوار با وجودیکه من کنارشم. تو اتاقش نمیره من باید تو اتاق باشم . تو آشپزخانه چسبیده به اجاق گاز بازی میکنه با وجودیکه آشپزخانه بزرگی دارم 1 میل انطرفتر نمیره هرچی براش توضیح میدم گاز خطرناکه غذا بریزه جزغاله میشی من دارم راه میرم یکم انطرفتر برو محال ممکنه...
من باید چجوری بفهمم مشکلش چیه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان کسری جان ما خوبیم شماها هم خوبین؟:*
ترسش برطرف نشده ولی فکر میکنم واکنش به کمبود من و باباش اینجوری شده یکم روش کار کنیم ببینیم بهتر میشه یا نه. میام میگم برای مامانای شاغل فکر کنم تجربه خوبی بشه.
به احتمال زیاد علتش همینه ... اگه میتونی چند روز مرخصی بگیر مثلا سه شنبه و چهارشنبه ، شنبه و یکشنبه هم که تعطیله ...
ماها که بچه داریم اگه یک ساعت هم می تونیم مرخصی بگیریم باید بگیریم چون بچه هامون به محبت و توجه ما خیلی احتیاج دارن ... منکه خیلی دلم برای پسرم میسوزه و ناراحتشم ...

این راه چاره نیست من باید همیشه آمادگی داشته باشم و آروم باشم بچم اینو میخواد نه یه محبت زود گذر....
باورت میشه بعضی وقتها فکر میکنم با این رفتاری که دارم بعضی وقتها آرومم بعضی وقتها عصبانی نکنه بچم دچار اختلال شخصیت بشه چون نمیتونه درک کنه که من الان تو چه شرایطی هستم. جدیدا" سعی میکنم براش توضیح کامل بدم قبل از جیغ زدنم یا ابراز محبتم.
خل شدم رفته پی کارش.:(
سلام به همه مامانهای 85 ، پسر من کسری متولد تیر 85 هست و خیلی خوشحال میشم اینجا در ارتباط با پسرم و رفتارهاش با شما تبادل نظر کنم . البته از مامان کسری عذر خواهی می کنم . چون اسم من هم مامان کسری هست و نمی دونستم که قبلا کسی از این اسم استفاده می کرده.
سلام مامان کسری
من خیلی خوشحال شدم که پسر شما هم اسم پسر منه و نام کاربریمون هم مثل همه
کسرای من تازگیها خیلی شیطون شده برای همین لاغرتر از قبل شده ، عاشق مرد عنکبوتیه مدام CD هاش رو نگاه میکنه و خسته نمیشه ، به نقاشی کشیدن زیاد علاقه نداره ولی خمیر بازی رو خیلی دوست داره ، بیشتر به بازیهای دویدنی و پرتحرک علاقه داره ... انشاا... میخوام بعد از عید استخر ثبت نامش کنم ...
سلام عزیزم . منم خوشحال هستم از آشنایی با شما و کسری عزیزم
کسری من هم خیلی شیطون هست و خیلی کم غذا شده . خیلی به CD علاقه نداره . چون خیلی شیطون هست و نمی تونه خیلی یک جا بشینه . من از اول شهریور کسری را مهد گذاشتم و خیلی راضی هستم . آموزشهایی را که در مهد میبینه خیلی خوب هست .
سلام مامان کسری صبح به خیر
کسرای منم مهد میره از صبح تا ساعت 2 و اونجا کلاسهای متنوعی دارن مثل زبان انگلیسی ، نقاشی ، موسیقی ، قران ، بازی با خمیر ، ورزش ، کاردستی ، مفاهیم ریاضی ، مفاهیم علوم ، ایروبیک ....
کلی شعر یاد گرفته و خیلی هم قشنگ و بامزه میخونه ...
مهد از یه نظرائی خوبه ، باعث میشه بچه ها منطقی تر بشن و حس همکاری و رعایت نوبت و حقوق دیگران رو بیاموزن ، و الان بعد از مدتی که رفته نظم رو تو رفتارش احساس می کنم ، برای خوردن ، بازی کردن ..... حتی برای برداشتن وسایل خودش از تو اتاقش اجازه میگیره ،
فقط مهد از نظر اینکه بچه ها مریض میشن خوب نیست ،
راستی شما شاغلی ؟