2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752709 بازدید | 19721 پست
سلام فرشته جون و مامان کسری جان ، کوچولوهای گلتون خوبن ؟ چیکار می کنن ؟
کسری بعضی وقتها خیلی خوبه ولی بعضی وقتها بدقلقی می کنه ... در مورد همه چیز مثلا برای غذا خوردن بعضی وقتها خوبه ولی بعضی وقتها نه ، صبحها که میخوام ببرمش مهد بعضی روزها با خوشحالی و ذوق میاد بعضی روزها زیاد راغب نیست ... برای حمام رفتن ... همش باید ببینم رو کدوم دنده است . کوچولوهای شما هم اینطورین یا نه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه
مامان کسرى اولى!! چقدر پسر من و تو مثل هم هستن!!
کاش شما یه اسم بگى که من بشه با اون اسم صدات کنم که اشتباه نشه!!
دنیل هم عاشق اسپایدر من ، بت من ، دیجیمون ها.... هست
زیاد به نقاشى روى خوش نشون نمیده البته قبلا اینجور نبود
اما خمیر رو خیلیییییییى دوست داره
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
پسرکم عاشق بپر بپر رو تخت ماست!! منم باید برم رو تخت و دست همدیگرو بگیریم و بالا پایین بپریم

یا به قول خودش بدو بدو بازى کنیمممممم
پسر منم عاشق پریدن رو تخته البته من باید بشینم که بهم تنه بزنه بقول خودش منو له میکنه منم باید دردم بیاد و بگم آخ:))
بچه من عاشق حمومه چون اجازه داره به درو دیوار آب بپاشه و بقول خودش حمومو بشوره منم هیچی بهش نمیگم. نیمساعت زودتر میفرستمش حموم آب بازی کنه منم کارامو بکنم و برم بشورمش.
سلام مامانای نازنین . من مامان کسری دومی هستم و به احترام مامان کسری اولی اسمم را عوض کردم تا دوستان دچار اشتباه نشن . دلم می خواهد بدونم شما چه یازیهایی را با کوچولوهای نازتون می کنید . چه جوری سرگرمشون میکنید . چه آموزشهایی را به آنها میدین . خیلی سوال کردم ببخشید !!!!
سلام مریلا جان خوبی پسرت خوبه ؟
کسری هم قبلا نقاشی کشیدن رو دوست داشت ولی جدیدا زیاد علاقه نشون نمیده و بلندمیشه میره ، کلا از یه جا نشستن خوشش نمیاد غیر از وقتهائی که داره کارتون نگاه میکنه ، خیلی به فیلم های تخیلی مثل مردعنکبوتی و مردخفاشی و ... علاقه داره من بعضی وقتها نگران میشم و به باباش غرغر میکنم که نباید از این نوع کارتونها براش میخریدی . یه مدت که بهش می گفتیم اسمت چیه می گفت : جومونگ همش تو خونه شمشیر (پلاستیکی)دستش بود ، یه دونه هم میداد دست من یا باباش که بریم دشمنا رو بکشیم ،
بعد از اونهم یه مدت می گفت من مرد کبوتیم (یعنی عنکبوتی) کلی باهاش سروکله زدیم تا الان دیگه اسم خودش رو میگه . البته این وسط باباش بی تقصیر نیست . چون من خودم خیلی وقت بازی کردن باهاش رو ندارم و بیشتر باباش باهاش بازی میکنه اونم بازیهای اینطوری ... شمشیر بازی ، تفنگ بازی و .... می ترسم خشن بار بیاد ...

بعد از این نوع بازی به توپ بازی علاقه زیادی داره خونمون پر از توپه من هی جمع می کنم می ریزم تو سبد مخصوص
توپها ولی دوباره می بینم همه وسط پذیرائی ان ...

ولی با همه اینها اگه یه روز مریض باشن و بازی نکنن چقدر ادم کلافه و افسرده است ...

واى خیلى با نمک بود مرد کبوتى:))

مامان کسرى جونم این پسر ما اسمش یا سامورائى جک یا پرسوناژ هاى این مدلى هست

اما پسر منم با حموم میونه اش بد نیست

منم میذارمش یه 20 دقیقه اى تو وان آب بازى کنه و ... بعد میرم میشورمش

وان رو پر کف کن ببین چقدررررررر خوشش میاد یه کم هم ماهى و.. بریز تو وان با چند تا ظرف کوچیک و بزرگ
سلام دوباره به مامانای گل
داشتم آرشیو را می خوندم . اکثرا گفته بودید که بچه ها مثلا تا 10 را می شمارند حالا یک سوال دارم فقط شمارش هست و یا اینکه مفهوم را هم می دونند مثلا می تونن 3 تا مداد یا 4 تا مداد... را از مداد رنگیها جدا کنن ؟ در ارتباط با مفاهیمی مثل کوچک ، بزرگ ، کوتاه ، بلند ، کلفت ، نازک و....چی چیزی به اونها آموزش دادید ؟
من بیشتر سعی می کنم این مفاهیم را به کسری یاد بدم . شاید این مفاهیم از نظر ما بزرگتر ها پیش پا افتاده باشه ولی برای بچه ها جالب هست و فکر می کنم که در آینده بتونه در یادگیری ریاضی خیلی به اونها کمک کنه .البته سعی می کنم همه اینها را تفریحی یاد بدم . در مورد یادگیری حروف ، جدیدا دیدم که به جای اینکه اول حروف را به بچه ها آموزش بدن ، کلمه یاد می دن یک چیزی مثل بن بن بن . کسری تقریبا 30 کلمه را می تونه بخونه .بعضی از وقتها از توی روزنامه کلمه ها را برام می خونه . البته نمی دونم این کار چقدر درست هست .
کسری تا 14 میشمره البته بدون هشت !!!!
در مورد جدا کردن یه دونه و دو تا رو میتونه جدا کنه ، مفاهیمی مثل بزرگ و بلند و کلفت همرو میگه : گنده اگه یه ادم چاق تو خیابون ببینه میگه مامان اقاهه چقد گنده است کوچک و کوتاه و نازک : همرو میگه کوچولو
فکر کنم الان زود باشه برای اینکه مثلا بتونن بگن یه چیزی نازکه یا کلفته ... البته توی مهد روزهای دوشنبه آموزش مفاهیم ساده دارن
کسری میتونه مثلا یک سری میله را از کوتاه به بلند بزاره و یا یک سری کاسه را از بزرگ به کوچک بزاره و تا عدد 5 می تونه جدا کنه ولی تا 5 میشماره بعدش را بلد نیست . نمی دونم شما کتاب همه کودکان تیز هوشند اگر ...را خوندین ؟ نمیدونم شاید اشتباه میکنم ، ولی فکر میکنم بچه ها توی این سن هر چی بیشتر آموزش ببینن بیشتر تشنه یادگیری می شن و هوششون بیشتر میشه البته اگر همراه با بازی و سرگرمی باشه
سلام مامانی عزیز
کجایید؟
دیروز داشتم آرشیو را می خوندم اکثرا گفته بودید که بچه های نازتون علاقه ای به نقاشی ندارند . کسری هم همین طور بود ، ولی چند روزی هست که من یک کاغذ بزرگ روی دیوار سالن زدم و خیلی دوست داشته و هر روز یک ساعتی نقاشی می کشید . دیروز هم براش رنگ انگشتی گرفتم و کسری که خیلی نمی تونه یک جا بشینه از ساعت 5 عصر تا 9 شب داشت نقاشی می کشید خودم هم باورم نمی شد اینقدر نشسته . رنگ انگشتی خیلی خوب هست چون اگر روی زمین و دیوار و ... بریزه به سادگی پاک میشه
ازنقاشی کشیدن نگید که ما کلافه شدیم. البته ناشکری نمی کنم . بچه های من که عاشق نقاشی هستن. پسر بزرگم که الان کلاس اوله برای خودش یه پا نقاشه و هرکس نقاشی هاشو می بینه تعریف می کنه البته من و باباش هم خیلی تعریفش می کنیم و تشویقش می کنیم. کنار دست اون خواهرش هم کلی نقاشی میکشه. ما دفتر و سررسید و این چیزها کم میاریم و بسته بسته کاغذ A4 می گیریم.