2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
شانا جون من از یکی از دوست شنیدم بچش از وقتی میره کلاش کاراته فروتن شده و کمتر اذیت میکنه فکر کنم مربی خوب خیلی موثره .
تولد پرنیان جون مبارک باشه ایشاله 120 ساله بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاستین خوندن حروف انگلیسی رو از 2 سالگی یاد گرفته الان دارم سعی میکنم نوشتن رو بهش یاد بدم. من برای ترم زمستون تصمیم دارم کلاس ژیمناستیک و شنا بفرستمش و یه موسیقی که هنوز مطمئن نیستم چی.ولی دلم نمی خواد وقتش به بطالت بگذره.این روزها اگه بره و چیزی یاد نگیره دیگه نمیشه زمان رو به عقب برگردوند و دوباره شروع کرد البته من تو آموزش اصلا سخت گیری نمی کنم و اگه ببینم به یه چیزی علاقه نداره برای مدتی استاپ می کنم
سلام به همه ..........................
عید به همتون خوش بگذره ..........................
ساره عزیز تولد دختر گلت مبارک ............................
مامان آریا جان ممنون از محبتت ...................................
بیایت از تعطیلات بهترین استفاده رو ببریم ..............................
سمیرا جون
چند سال پیش وقتی که پسرم کوچیک بود توی یکی از مجله های خانوادگی عکس یه دختر 2 ساله را زده بود که خواندن را یاد گرفته . با دفتر مجله تماس گرفتم و شماره تلفن آنها را گرفتم چون مامان و باباش باهاش کار کرده بودند. با اونها تماس گرفتم و درخواست پکیج را کردم که بعد از واریز مبلغ (آن زمان 20000 تومان الان نمی دونم ) پکیج کامل را برای من فرستادند. اسمش هم تراشه های الماس بود. این هم شماره تلفن امیدوارم که هنوز همین شماره باشه : 77258603-021
با این شماره تماس بگیر و پکیج را درخواست کن . امیدوارم موفق بشی و راضی باشی نتیجه را به من هم خبر بده.
پارمیدا جون
من چندین جا شنیدم که اوج یادگیری بچه ها قبل از 7 سالگیه یعنی درست قبل از زمانی که ما قانوناً بچه هامون رو می فرستیم به مدرسه. حتی توی همین پکیج نوشته بود که بچه ها قبل از هفت سالگی می تونن چند زبان را باهم یاد بگیرند. الان هم که رفته مدرسه خیلی راضی هستم که توی اون سن باهاش کار کردم چون الان خیلی ازنظر شناخت حروف و کلمات و خوندن و املا راحته.