2777
2789
عنوان

امسال متولدین چه سالی برای پیش دبستان ثبت نام می کنند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27453 بازدید | 117 پست
ممنون خانمها خیلی کمکم کردید فردا همسرم رو می فرستم بره از آموزش و پروش بپرسه تا مطمئن بشیم. به احتم ...

پسرتون رو پیش کدوم روانپزشک بردین چون من بردم پیش یه روانپزشک ریسپریدون و آریپرازول داد ولی اصلا تاثیر نداشت فقط دو ماه اول تاثیر داشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من کودکم متولد نیمه اول ۹۴ میباشد منطور از پیش ۱ و ۲ چیه متوجه نمیشم تو پیش ۱ چی یاد میدم یا ۲ ...

بچه 4 سال تمام باشه ميره پیش 1 .5 سال تمام باشه میره پیش 2 .بچه شما مهر 99 ميره پیش 2

سلام و وقت به خیر

اپلیکیشن دانادیسبرای آموزش و تربیت کودکان تا 14 سال بسیار مفیده.در این اپلیکیشن با کمک گرفتن از قصه و داستان و انیمیشن های جذاب رفتارهای نامناسب کودکان اصلاح می شود. برای دریافت این اپلیکیشن جذاب به سایت دانادیس  مراجعه کنید.

مشاوره کودکان و نوجوان، متخصص های زندگی
سلام من کودکم متولد نیمه اول ۹۴ میباشد منطور از پیش ۱ و ۲ چیه متوجه نمیشم تو پیش ۱ چی یاد میدم یا ۲ ...

سلام و وقت به خیر

اپلیکیشن دانادیسبرای آموزش و تربیت کودکان تا 14 سال بسیار مفیده.در این اپلیکیشن با کمک گرفتن از قصه و داستان و انیمیشن های جذاب رفتارهای نامناسب کودکان اصلاح می شود. برای دریافت این اپلیکیشن جذاب به سایت دانادیس  مراجعه کنید.

مشاوره کودکان و نوجوان، متخصص های زندگی
کار درستی میکنی عزیزم بچه تو کلاس از همه بزرگتر باشه بهتره تا ضعیف تر باشه.الان کلاس اولم سه ماه دوم ...

راس میگی ؟ چه خوب

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم