2777
2789
عنوان

امسال متولدین چه سالی برای پیش دبستان ثبت نام می کنند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27453 بازدید | 117 پست
استارتر عزیز پسر گلت رو بفرستش پیش دبستانی که تومهد هست برای استقلالش خیلی خوبه وبخصوص برای دستشویی ...

ممنون عزیزم. ایده خوبیه. 

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من تهرانسرم.غرب تهران اگه پیش دستانی خوبی میشناسید خیلی ممنون میشم معرفی کنید

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خدا جز آنان کس دیگری را هدایت نکرده است! ابوعلی سینا
استارتر عزیز با یه روانشناس صحبت کن ببین مصلحت چیه درمورد کلاسش درمورد دارو هم بایه روانشناس صحبت ک ...

پیش متخصص میربرمش. خیلی راضیم چون واقعا نا امید شده بودم. دکترش نظرش اینه که هنوز باید بره کاردرمانی

نمیدونم مدرسه ما که به هیچ وجه ثبت نام نمیکنن چون ازمون دارن و معمولا بچه ها ازمونش رو نمیتونن رد کن ...

بحث هزینه نبود عزیزم .زمان ثبت نام چون مشغول جابجایی منزل بودیم ومعلوم نبود کجا خونه بخریم زمان ثبت نام واز دست دادیم ک خودم کتاب تهیه کردم وباهاش کارکردم.

سلام دوستان .. یه سوال  من دارم . اول اینکه خود من تازه متوجه شدم پیش یک هم هست . فکر می کردم فقط یک پیش دبستانی هست که سال قبل از مدرسه تا حد ممکن بهتره بچه رو بفرستیم.

اما اینکه دو تا پیش داریم رو نمی دونستم ..

کسی به من گفته پیش یک همون مهد کودک هست و اگه بچه رو مهد می فرستی کافیه .. آیا این صحت داره؟ 

مخصوصا اینکه من دخترم رو به طور ثابت نمی فرستم و ساعتی هست .

دخترم متولد آبان 92 هست.

مادر شوهرم و خواهر شوهرهام رو دوست دارم  و براشون آرزوی شادی و سلامتی دارم 
من معلمم و تو مدرسمون هر کی پیش دو نرفته و مدرک نداره واسه اول ثبت نام نمیکنیم و مجبورن برن مدارس خی ...

سلام دوست عزیز شرمنده . من دخترم متولد آبان ۹۳ هس .  کی باید  پیش دبستانی ثبت نامش کنم ؟

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
سلام دوست عزیز شرمنده . من دخترم متولد آبان ۹۳ هس .  کی باید  پیش دبستانی ثبت نامش کنم ؟

سال 92 نیمه اول امسال کلاس اولن نیمه دوم پیش دو 

سال 93 نیمه اول هم امسال میرن پیش دو 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
2810