2777
2789
عنوان

هیچ وقت فکر میکردین بچه داری اینقدر وقت گیر و سختتتتتتتتتتتت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6926 بازدید | 102 پست
وای خدایا کمکم کن خیلی کم آوردم
کاش حداقل سرکار می رفتم و تو محیط کار استراحت میکردم
نمی دونم چیکار کنم یه عالمه حرف نگفته دارم تا میام دو کلمه با شوهرم حرف بزنم زرتی میپره وسط حرفم و یه چیزی میخواد خسته ام
الان همتون میگید ای بی رحم ای بی لیاقت اگه بدونید افسردگی من در چه حده
وایسا دنیا، وایسا دنیا من میخوام پیاده شم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسیحا جون من بچه ندارم ولی نمی دونم چرا خیلی درکت کردم خدا بهت صبر بده
من وقتی تو شهروند یا بیرون یه بچه ای نق می زنه یا گریه می کنه خیلی ببخشید تو دلم می گم خفه شو دیگه
فکر کنید اعصابم خیلی ضعیف شده
بعضی وقتا اینقد افسرده می شم که میگم خوش بحال مادرایی که بچه هاشونو از دست دادن کاش من جای اونها بودم
وای خدایا چیکار کنم دیگه جونم به لبم رسیده
یا خودت کمکم کن که کنار بیام یا ازم بگیرتش هم اون راحت می شه هم من
اینقدر غر می زنم به مامانم که می گه آرتمیسو بذار اینجا برو دیگه هم این طرفا پیدات نشه
دلم اینقده تنگ شده برای روزایی که با شوهرم تنها بودیم
الان دیگه نه حرفی برای گفتن داریم نه علاقه ای برای دیدن همدیگه
همش تقصیر این وروجکمه
مسیحا جون عزیزم خود دار باش
ناشکری نکن

همه ما این مشکل رو داریم عزیزم منم همش پسرم از صبح داره گریه میکنه و بازی میخواد ولی شب که میخوابه میگم خدا رو شکر یه روز خوب داشتم

عزیز دلم فضا تو یکم عوض کن بزارش پیش مامان برو با همسرت شام بیرون
مسیحا جون هستی؟؟؟
عزیز دلم اینم ازشانس ماها هستش که از بین میلیونها اسپرم ....بچه ی نق نقو....بد قلق و....نصیبمون شده...چاره ای نیست...باور می کنی من وشوشو اینقدر به م احترام میگزاشتیم و شوشو تا بچه دار شدنمون با من بحثش نشده بود!!!!!!!!!!ولی با ورود این بلا و شیطون طلافقط حرفمون میشه...منم دیگه خسته شدم ولی چاره چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تحمل......حالا من یه بدبختی فکری دارم میگم اگه بزرگ بشه خوب درس نخونهه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ادم موفقی نشه چی؟؟؟؟؟؟؟؟
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
وای مسیحا جون ناشکری نکن

دختر من که واقعا صبر ایوب میخواد

ولی خدا رو شکر

کوچولو رو یک روز کامل بزار پیش مامانت برو هر جائی که دلت میخواد اصلا بشین خونه و هر کاری که میخوهی بکن

تو رو خدا ناشکری نکن خدا قهرش میگیرهههههههههههههههههه
زندگی دوربین عکاسی است لطفا لبخند بزنید
واقعا سخته من که دهنم اسفالت شد دیگه .

ازبس حرص خوردم دارم روانی میشم.

ولی اگه پسرم خار به پاش بره خدایی نکرده خودمو میکشم
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
مامانم آرتمیس نگه میداره ولی خوب با همه این ناشکری ها و حرفها اسم مادر روم هست و منم آدمم
دلم براش تنگ میشه دلم نمیخواد پیش کسی باشه تا من خوش باشم طفلی دخترم مشکل منم نه دخترم
نمی دونید چقدر دلم میخواد برم زیر این بارون و گریه کنم
به خدا بگم که حرفامو بدل نگیره هر چند میدونم فراموشم کرده انگار نه انگار که من روی زمین هستم منو به حال خودم رها کرده
مسیحا پستتو خوندم کلی خندیدم وای دختر چه قدر مثل من حرف میزنی ! من و تو میدونیم که این حرفا رو از رو خستگی میگیم وگرنه ته دلمون چیز دیگست باورت نمیشه من شده بعضی وقتا بچه رو خوابوندم رفتم تو اتاقق دیگه با صدای بلند هق هق از شدت نا امیدی و خستگی گریه کردم ! ولی میدونم این دوران میگذره سعی کن برا خودت وقت خالی کنی !
بچه من بچه نیست عجوبه فامیله !!!! هر کی تا حال ادیدتش از بچه دار شدن پشیمون شده بس که شیطونه همه دوسش دارن اما هیچکس حاضی نیست تنهایی به مدت زیاد نگهش داره کم میارن ! مادر شوهرم میگه من 3 تا بچه شیطون بزرگ کردم این فسقلی میاد اینجا منو از همه کار و زندگی میندازه وقتی هم میرم دنبالش میبینم این مادر شوهر بیچاره دیگه ازش چیزی جز یه جنازه نمونده
باران جون بچتون چند سالشه؟
نه باور کن مثل هاپو پشیمون شدم از بچه آوردن
آخه یکی نبود بگه مادر خوب پدر خوب داشتی زندگیتو می کردی دیگه بچه آوردنت برای چی بود
من که با این حرفام کلی مدیون آرتمیس هستم بهشت زیر پای من یکی نیست
مشکل من اینه که از روی غرور دلم نمیخواد بچمو کسی نگه داره
بازم دم مادرشوهرت گرم که بچتو نگه میداره
من که اصلاً روی اون حساب نمی کنم چون اصلاً نگه نمی داره
دیشب به شوهرم داشتم می گفتم یادش بخیر اون روزایی که تنها بودیم تا هر وقت می خواستیم چراغ روشن بود تلویزیون روشن بود و هر جا رو که دوست داشتیم نگاه می کردیم تا هر وقت که می خواستیم تو خیابون ولگردی می کردیم و یه شامی کوفت می کردیم و میومدیم خونه نه نگران چیزی بودیم نه کسی الان دیگه همه برنامه هامونو آرتمیس تعیین می کنه
تازه بچم علاقه شدیدی هم به برنامه های فارسی وان داره که من متنفرم ولی بخاطر آرتمیس باید تحمل کنم
2810