2777
2789
عنوان

خرید قسطی دیجی‌پی

1 بازدید | 10 پست

بچه ها یه موضوعی رو چند وقت پیش دیدم،به همه گفتم،الانم میخوام به شما بگم🤣😂

گول تبلیغهای خرید قسطی دیجی‌پی رو نخورید.

من قبلا(حدود پنج سال پیش) مشتری پرو پاقرص دیجیکالا بودم و حتی از دیجی‌پی کلی خرید قسطی کردم.

اما چندماه پیش دوباره رفتم تو دیجی‌پی تا برای خرید اقساطی ثبتنام کنم،دیدم شرایط سفت و سخت شده..

مثلا اونموقع چک صیادی از بستگان هم قبول میکردن ولی الان حتما چک باید به اسم خود شخص باشه..

حالا فاجعه اصلی اونجاست که شما برای درخواست وام باید اشتراک بخری!!

و اشتراک بستگی به مبلغ وام گرونتر یا ارزونتره..

مثلا برای وام پنجاه میلیونی،باید اشتراک پلاتینیوم رو به قیمت پنج میلیون و پونصد بخری🙂

و این مبلغ سوزیده میشه😂

تازه اشتراکهاشم ۱۲ ماهه‌ست و اگر یکبار لارج بودی و اشتراکشو خریدی،سال بعد که اقساطت تموم شد و دوباره خواستی جنس قسطی بخری بازم باید پنج و نیم بدی🤭

حالا گفتم راحت شدم،شما هم به گوش جهانیان برسونین😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با این وضعیتی که برای مردم درست کردن و آدم نمیتونه نقدی بخره چیکار کنه؟! تا بیای پولتو جمع کنی بری فلان وسیله رو بخری قیمتش چند برابر ‌شده، دیگ مجبوری تن بدی به همچین چیزی.. 

هر کسی ام اینجوری خرید میکنه مجبوره 

بر باعث و بانیش لعتت

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خب با این وضعیتی که برای مردم درست کردن و آدم نمیتونه نقدی بخره چیکار کنه؟! تا بیای پولتو جمع کنی بر ...

بله درسته،

اما نکته‌ای که هست اکثر کالاها رو میتونی فروشگاههای دیگه اقساطی بخری،فقط کالای دیجیتال مث موبایل و دوربین و کنسول بازی و... رو نمیشه اقساطی برداشت چون سودش زیاده.من ولی با اون قسمت اشتراکش مشکل دارم،مث بانک مسکن می‌مونه که اول اندازه نصف مبلغ وام باید اوراق بخری!!

واقعا ظلمه

بله درسته،اما نکته‌ای که هست اکثر کالاها رو میتونی فروشگاههای دیگه اقساطی بخری،فقط کالای دیجیتال مث ...

اره حرفت که درسته کاملا قبول دارم اما خب چاره چیه😥

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اره حرفت که درسته کاملا قبول دارم اما خب چاره چیه😥

عزیزم فروشگاه اسنپ شرایطش بهتره.

سود کمتری میگیره،چک و ضامنم نمیخواد.

ولی اقساطش چهارماهه‌ست،یه کم زیاد میشه..

اما کاش اوضاعمون خوب میشد که با یک چهارم حقوقمون میتونستیم گوشی بخریم🤕

عزیزم فروشگاه اسنپ شرایطش بهتره.سود کمتری میگیره،چک و ضامنم نمیخواد.ولی اقساطش چهارماهه‌ست،یه کم زیا ...

اره من از اسنپ خیلی خرید میکنم.. حتی گوشی ام ازش خریدم واقعا راضی ام

واقعا😥