2777
2789
عنوان

هیچ وقت فکر میکردین بچه داری اینقدر وقت گیر و سختتتتتتتتتتتت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6926 بازدید | 102 پست
منم خیلی سختمههههه 8ماه وخورده ای داره وشوهرمم یکی دوروزدرمیون نیست ازاین ناراحتم که خیلی بغلیه ووقتی میریم بیرون توکالسکه نمیشینه:((همش توخونه ام ..نه کلاسی..نه جایی..شیرخودمم میدم وازشیردادن خسته شده ام گاهی برام دردناک میشه..گاهی که نمیخوابه وهی مک میزنه به سینه سرش دادمیزنم وبعدش پشیمون میشم.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای گل مامانای باردار و منتظر نی نی رو نترسونین تو رو خدا. من اصلا قبول ندارم که بچه هر چی بزرگتر بشه مشکلاتش هم بزرگتر میشه این چه حرفیه آخه؟ قدیمی ها گفتن ما هم هی تکرار میکنیم. بچه خودم الان شش ماهشه. خودم هم تازه کارم. اما جدا مشلات شش ماه پیش خیلی بیشتر از الان بود. از چهار ماهگی بچه ام تو خونه کار میکنم. نترسید و نترسونید تا آسون تر بگذره.
وای خدا کمکتون کنه..من 2 ساله در آرزوی مامان شدنم با اینکه جاش تو خونمون و زندگیمون خیلی خالیه اما از خوندن حرفاتون دلم لرزید..امیدوارم خدا کمک کنه هممون از پس این مسئولیت بربیایم و شیرینیهاش رو بچشیم
همه خانم هایی که باردار هستن از همین الان باید بدونن که زندگی شون مث قبل نخواهد بود. مسئولیت و کارشون زیاد میشه! بچه شوخی نیست...ولی این دلیل نمیشه که آدم بچه دار نشه یا از بچه دار شدن بترسه! باید زیاد مطالعه کنید و اصول درست بچه داری را بدونید. در اون صورت کارتون راحت تر میشه.
دختر من الان 5 ماه و نیمشه. کولیک داشت و کلا بغلیه...روزهایی شده که خسته بشم...کلافه بشم...ولی این ها در برابر یه لبخند دخترم برام ههههیچی نیس...من عاشق دخترمم...با همه شیطونی هاش...با همه خصوصیاتش. برام هم مهم نیس که هم کمر درد گرفتم و هم دست درد! برام مهم نیس ولی نمیتونم انکارش کنم و بگم درد ندارم!
امیدوارم همه مامان ها قدر فرشته های کوچیکشون را بدونن و خدا صبرشون را زیادتر و زیادتر کنه!
همتم بدرقه ی راه کن ای طائر قدس
که دراز است ره مقصد و من نوسفرم...
واقعا این نکته که همه خانم ها قبل بارداری باید با چند تا مادر صحبت کنن خیلی خیلی مهمه من قبل بچه واقعا با همه اینکه همش تو نینی سایت و سایتای این مدلی بودم باز برام تصویر روشنی از بعد بچه داری نبود و اصلا به این فکر نمیکردم که بچه حد اقل تا زمانی که عقل رس بشه صاحب همه ثانیه های من میشه اونه که تعیین میکنه من کی بخوابم کی بیدار باشم کی به خودم برسم کی کارامو بکنم یه موجود شیرین اما بدون فهم که هیچ مدلی نمیتونی بهش بفهمونی چقدر بعضی وقتا خسته ای و یا چقدر دلت برا روزای تنهایی تنگ شده !!! همه مامانا باید اینا رو در نظر بگیرن بچه دار شدن اتفاقیست که باید بیافته ! نمیشه به خاطر مشکلاتش عقب انداختش چون اینا همیشه هست فقط باید آدم قبلش سعی کنه با خودش کنار بیاد که بعد بچه افسرده نشه !!!!!!!!!!!!!!!
به قدری پشیمونم که حد نداره
باران راست میگه بچه تعیین می کنه که کی بیدار و بخوابی و بخودت برسی
از طرفی می ترسم خدا بلایی سر بچم بیاره
وایسا دنیا، وایسا دنیا من میخوام پیاده شم
2810