2777
2789
خدا کنه اینایی که مینویسم بعد از دو روز پست شه..
سمانه دخترت خیلی جیگر شده. بوس از طرف من واسه ساینا نبات.
راستی درمورد دستمال و تمیز کردن که گفتی به نظرم برای پسرا سخت نباشه. بچه های دختر رو باید حتما شست که یه وقت مشکل پیدا نکنن!!! من که کارم رسیده به روزی سه یا چهار بار! به نظرم زیاده! خانوم تازگیا گیرداده که رو توالت فرنگی بشینه... منم دیشب گارشوشو گذاشتم روی توالت فرنگی که خیلی هم راحت نبود اما خودش خوشحال بود. میخواست دستمال هم برداره که دستش نمیرسید ازم خواست و بهش دادم و در ادامه همه کارای منو که دیده بود تقلید کرد!!! :))

راستی من دلم نیومده هنوز از صبر زرد استفاده کنم! شیرو که تلخ نمیکنه خودش تلخه دهنشو برای مدتی تلخ میکنه و بچه بی خیال می می میشه!
آره دیگه دور دوره تحریمه ما هم تحریم میکنیم شاید جواب بده ..... نه اینکه توی این مملکت جواب داده حتما توی نی نی سایتم جواب میده!!!!!!!!!!!!!

به نظرم پاک کردن واسه دخترا مناسب نباشه ... رومینا عاشق دستشویی رفتنه میره دم در و میگه دمپااا یی ...

من براش یه دمپایی گرفتم و وقتی میخوام بشورمش بهش میگم بشین و دستهات رو بالا بگیر نمیدونین وقتی این فسقل من سعی میکنه به حرفم گوش بده چه کیفی میکنم بعد هم دو تایی دستهامون رو میشوریم خشک میکنیم و پیروز مندانه میایم بیرون..
خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمانه جون عمو پورنگ رو ساعت چهارو 10 دقیقه کانال 2 هر روز میده چون اهنگ میخونه پارمیس که خیلی دوست داره قبل پارمیس ماهواره کانال براعم میدید اما الان تا بزنم میگه نه البته کانال هد هد هم هست اما فعلا عمو پورنگ دوست داره

مهرگان مایا هم مث رومیناس.. فقط خیلی دلش میخواد مستقل عمل کنه! والا بچه حرف گوش کنیه!!!
فقط تکیه کلامش : نه هست! دست خودش نیست بچه م...

رویا مامان ایلیا اینجا سر نمیزنی؟؟ من اونجا نتونستم برات پست بزارم : مگه ایلیارو از شیر گرفتی دختر؟؟ کی ؟؟ پست هم گذاشته بودی چطور من ندیدم؟!!
ما رو بیخبر نزار از خودت.
سلاااااااااااااااااااااام دوستان
تاپیک جدید مبارک

ملی جونم من یه مدتی به نت دسترسی نداشتم اون پستم بعد یه مدت طولانی خونه برادر شوشو که رفتم گذاشتم ایشاا... تا ده روز آینده نتم وصل میشه دلم برای همتون خییییییییییییلی تنگیدههههههههههه
دلم برای تهران هم خیییییییییییلی تنگیده اما خوب دست روزگار با میل من سازگار نبود گریههههههههههههه
آره عزیزم ایلیا رو از شیر گرفتم چون خیلی اذیت می کزد یکسره آویزونم بود شب تا صبح هم یک ساعت به یک ساعت بیدار میشد برای شیر غذا هم نمی خورد اما خییییییییییلی راحت گرفتمش اصلا فکرشو نمی کردم به این راحتی باشه فردا سه هفته از پروژه ترک ممه که خودش میگفت ننه (ن با کسره) میگذره
بوووووووووس برای عروس گلم و مامان مهربونش

نازیلا جون ئیروز زنگیدم خونتون نبودی برات پیام گذاشتم
سلام دوستای عزیزم
منم شروع کردم دخترمو از شیر بگیرم ولی تدریجی جواب نمیده باید یه دفعه بگیرم رویا جون شما از چه روشی استفاده کردی ؟چند هفته طول میکشه که فراموش کنه؟
عهدی که با تو بستم هرگز شکستنی نیست این عشق تا دم مرگ هرگز گسستنی نیست
ترانه جون من به جای رویا جواب میدم به هفته نمیکشه نهایتا 3 الی 4 روز فراموش میکنه.

بچه ها نمی دونم چرا 2 روزه که سمر نمیذاره مثل همیشه پوشکشو عوض کنم و بشورمش موقع شستن سریع خودشو میچرخونه و با التماس میگه نه نه... طوری خودشو میپیچونه که همش نزدیکه از بغلم بیوفته حتی باباش هم میاد کمک ولی اونم نمی تونه کاری بکنه . نمی دونم چرا اینطوری میکنه؟
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
ماتار جان شما هم از شیر گرفتی ؟؟ دختر من خیلی سرسخته فکر نمیکنم به این زودیا فراموش کنه شبا هر یک ساعت یه بار بیدار میشه شیر میخواد اگه بدم ولی کم انقدر گریه میکنه که بازم مجبور میشم شیر بدم شبا دیگه راضی نمیشم بخوابم این هفته یه کم به کارام برسم وشروع کنم برای از شیر گرفتن با صبر زرد .
آرزو می کنم افتادن هر برگ پاییزی ، آمینی باشه برای ؛

شفای بیماران ، نجات اسیران ، صبوری بچه های یتیم و مادرن داغدیده

، سیری شکم های گرسنه ، بی نیازی نیازمندان ، درمان قلبهای

شکسته و

برآورده شدن آرزوهای قشنگتون
سلامممممممممم

منم با یه غیبت طولانی اومدممممممممم

نازیلا خیلی ناراحت شدم واسه فتق که باید عمل بشی ولی دیگه چاره ای نیست انشالله که راحت باشه

راستی مگه تو تایک قبلی بازم کسی میره ؟؟ من اینجا رو میام میخونم

رویا جون انشالله که توی اصفهان روزهای خوشی رو داشته باشین و از ناراحتیتون کم بشه

سارااااااااااای نازم هم انشالله جواب آزش چیزی نباشه خیلی زود هم این اگزما ازبین بره

من خودم دستم اگزما داره به مواد شوینده وقتی جوش بزنه تا 2 3 هفته طول میکشه تا بره انشالله که زودی خوب بشه

نینی سایت رو چرا تحریم کنیم ؟؟من نمیدونم

میبینم که همه در تلاشین که بچه ها رو از شیر بگیرین معلومه که دارین خسته میشین

از احوالات خودمون بخوام بگم تو بدترین شرایط ممکن هستیم . میکی سگ وفادار ما به بدترین شکل جلوی چشمامون جون داد و مرددددددددددددد ما موندیم و اون همه خاطرات

خیلی خیلی سخته اونهایی که تجربه حیوان خونگی دارن یا حداقال علاقه دارن فقط میفهمن چی میگم

10 روز کامل بی حال و بی جون افتاده بود و با کلی دکتر و دارو پنجشنبه صبح تو حیاط مرد .

فردا میریم دنبال خونه که خونمون رو عوض کنیم اگه تونستیم وسایلمون هم عوض میکنیم هر چیزی که ما رو یاد خاطرات بندازه باید عوض بشه البته خدا کنه بتونیم این کار رو بکنیم .

عجب سالیه امسال کاش غم و غصه دیگه تموم بشه
زهرا جان متاسفم واقعا سخته چون وابستگی به حیوانات مخصوصا سگ خیلی زیاده .سگ شما هم خیلی نازه و دوست داشتنی واقعا بهتون حق میدم .ان شاءالله که کم کم بتونید با این موضوع کنار بیاید.و از این به بعد روزهای خوب و خوشی رو سپری کنید.
کلی نوشتم اما نیومد

همگی خوبید ؟ منم این ماه 11 ماه باید پری میشدم اما نشدم خیلیییییییییییییی استرس دارم میترسم از بر خورد خانوداه برام دعا کنید اگر حامله باشم دختر باشه وای یعنی میشه و بر خورد مامانم اینا بد نباشه

وای چقدر استرس دارم خداااااااااااااااااااااااااااااا

سلام به همگی.
اول به زهرا جون بگم که متاسفم. هرچند این علاقه به حیوانات خانگی رو درک نمی کنم اما بالاخره حتما براتون عزیز بوده و بهش وابسته شدید. ایشالا که با گذشت زمان روحیتون خوب بشه.

ماتار جان برات یه راه حل دارم امیدوارم جواب بده. عزیزم ساینا هم یه مدت حساااااابی موقع پوشک عوض کردن اذیت می کرد و اصلا نمی خوابید که عوضش کنم. منم این به ذهنم رسید که ایستاده عوضش کنم. یعنی می ایستاد منم یه عروسکی چیزی می دادم دستش مشغول شه و پوشک رو می بستم. اماخدا رو شکر بعد از یه مدت دوباره خوب شد. من که همیشه موقع این کار حتما یه چیزی دستش میدم.. عروسک... کرم( که درش رو باز و بسته کنه).. و...

مامانائی که نی نی هاتون رو از شیر گرفتید لطفا توضیح بدید چیکار کردید تا ما هم استفاده کنیم. چه جوری شیر شب رو گرفتید آخه؟ وقتی نی نی بیدار میشد چیکار می کردیددددددددد؟ , راستی از سینه شیر ندادید پر و سفت و دردناک نشد؟ چیکار کردید؟
2810