2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به مهراوه خانوم! خوش اومدی خانوم! چه عجب... الهی من فدای اون دل کوچیک آیین گلم بشم که هنوز نیومده دلش تنگ شده.... عکساشم خیلی باحال بودن. برای گل پسرت اسپند دود بده ماشالله! مهراوه جون گوشیم رو مجبور شدم فرمت کنم شماره ات پاک شده. تونستی دوباره برام بفرست. من الان باید برم دنبال یحیی جونی! پسرکم رفته کلاس قرآن! (البته مهد قرآن. بیشتر بازی و شعر و بپر بپره!)
بچه منم از شنبه رسماً میرم سرکار،فعلاً که یه کم ته دلم استرس دارم تا عادت کنم و کارام رو روال بیفته و اینکه سارا هم دیگه باید زودتر از خواب بیدار شه که بره مهد و منم به موقع برسم.خیلی دوست داشتم که سمت خونه یه جا رو پیدا کنم ولی نشد و یه کم راهش دوره،الان خوبه ولی از مهر که مدارس و دانشگاه ها باز بشه فکر کنم صبح ها ١/٥ ساعت تو راه باشم
سمیرا جونم امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد. خوشحال شدم که بالاخره رفتی سرکار. اولین روز کاریت مبارک! ایشالله سارای گلم باهات نهایت همکاری رو بکنه و مثل همیشه خاااااانومی بکنه. حالا کدوم سمت هستی؟ سمت مامان اومدی؟
مهراوه جان این یکی از مبهم ترین سوالای زندگی منه. اینکه دیگه چرا کسی اینجا نمیاد؟! البته این موضوع مختص تاپیک ما نیست. همه جای نی نی سایت تقریبا سووووت و کووووره..... من بیشتر ربطش می دم که شبکه های مجازی موبایلی! وایبر و ..... ولی خوب تو بی معرفتی بچه های تاپیک خودمون که شکی نیست! من با خودم میگم خوب زور که نیست اینجا حال نمی کنن! البته وقتی سوالی از بقیه داشته باشن یهو ظهور می کنن ولی خوب دوباره تو افق محو میشن!!!!
درست میگی نگار جون من خودم یه بسته اینترنتی هم گرفتم و واتس آپ و وایبرم رو نصب کردم وفعلا فقط با خواهرم در ارتباطم اما قصذمه از این به بعد فقط از طریق کامپیوتر به وایر نصب شم(که هنوز موفق نشدم)برای نشستن پای کامپیوتر میشه برنامه ای داشت اما گوشی دیگه برنامه ای نداره و تمام وقت ادمو میگیره وقتی میبینم خواهر کنکوری خودم کلی از وقتش به خاطر این برنامه ها تلف میشه منم واقعا از وجود این تکنولوزی که برای جوونها ضررش بیشتر از سوده خیلی احساس نارضایتی میکنم
سلام نگار میبینم خشمی بدفرم من که زیاد نمیتونم بشینم سر کامپیوتر بیشتر با گوشی میام نت که نی نی سایت با گوشی خیییییییلی سخته گاهی میام میخونم اما نمینویسم تو خودتم همچین با معرفت نیستیاااااااااا من دیگه بهت نزنگیدم ببینم تو بزنی یا نه دیدم نههههههههههههههه اصلا سراغی نمیگیری خااااااااااانوم
نگار راستی زیارتت رقبول خواهر چه عکسای خوشگلی گذاشتی خییییییییییییییییییلی دلم تنگ شده برای مشهد و حرم امام رضا 4 سال و نیمه حدودا نرفتم فکر کن آدم زاده مشهد باشه اونوقت 4 سال نره گریههههههههههههه