2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی سایت خیلی بد شده.. اصلا نمی شه چیزی نوشت. نه که من خیلی اهل نوشتن بودم....هههه مهراوه جون من در مورد نصب وایبر رو کامپیوتر نوشتم چند وقت پیش وقتی تو اهواز بودی... در هر صورت نگار جون و مهراوه جون می دوستمتون... بووووووووس
مهراوه جون واقعا یکی از نگرانی های بزرگ من تو تربیت بچه همین نحوه برخورد با تکنولوژی های جدیده. چشم روی هم بزاریم پسرای ما هم به سن نوجوونی و جوونی می رسن و تا اون موقع خدا رحم کنه چه بر سر ما خواهد اومد..... منظورم هجمه شدید این تکنولوژی ها و حس تسلیم و ناگزیری در برابر اونهاست. اگه کلا بایکوت کنیم که خوب یه جورایی داریم از بعضی مزایای این های تک ها خودمون رو محروم می کنیم و اگه بخوایم حتی یه ذره وارد قضیه بشیم یهو ناخودآگاه میبینی چنان آلوده و سرگرم شدیم که خودمون هم نفهمیدیم.... چه خوب می شد بقیه دوستان هم بیان و نظرشون رو بگن. فک کنم یه موضوع بحث خوبی بشه!
واقعا که رویا..... ازت ناامید شدم.... چه جوری روت میشه به من بگی "بی معرفت"؟! لااقل اینو مطمئنم که تو 5 صفحه گذشته تنها کسی که می اومده و احوال می پرسیده و حتی عکس گذاشته من بودم! از شما هم یاد کرده بودم خانومی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=292246&PageNumber=248 پیش خودم گفته بودم شاید رفتی گلپایگان! همش منتظر پیغامی ازت بودم که اگر تهران بودی دور هم جمع بشیم..... حالا بزار .... بقیه تسویه حسابم با تو باشه حضوری وقتی دیدمت! ّبـــــــــــــــــــــــــله!!!
شبنم جونم من هم : فقط من نفهمیدم که چرا نمیشه تو نی نی سایت چیزی نوشت؟! منم خودم این ریخت جدید نی نی سایت بدم میاد. یه وقتایی هم جلوی آدرس سایت یه old می نویسم که همون فرم قدیمی و ساده اش بیاد. کلا با موزیلا بهتر بالا میاد. برای عکس گذاشتن مخصوصا. چون برای عکس باید حتما یه بار آدرس عکس آپ شده رو بزاری بعد دوباره تو ویرایش پست پاکش کنی و دوباره پیست کنی. من اگه با IE بیام که اصلا ویرایش پست رو برام باز نمیکنه مگه برم تو موزیلا. میگم خانومی میشه دوباره در مورد نصب وایبر تو کامپیوتر بگی؟ یا اگه شماره صفحه ای که قبلا گفته بودی رو یادته بگی من برم بخونم.... یه سوال دیگه. من گوشیم سونیه و اندرویید دارم. نمی دونم وقتی بخوام یه برنامه تو گوشیم بریزم کجای اون و تو کدوم فایل باید بریزم؟ میشه راهنماییم کنی؟ یا هر کدوم از دوستان دیگه ممنون میشم کمکم کنین. مثلا برنامه ضبط صدا یا نقشه تهران و ... رو وقتی با کانپیوتر دانلود می کنم تو کدوم فایل گوشیم بریزم....
سمیرا جونم خوبی؟ روز اول کاریت خوب بود؟ سارای گلم رو کدوم مهد میزاری؟ یاد اون روزای خودم افتادم. مهدی که یحیی جونی میرفت تو سهروردی شمالی بود. خیلی خیلی عالی بود. ولی به خاطر اینکه مجبور بودم با تاکسی برم سرکار خیلی بچم اذیت می شد.... سارای عزیزم رو ببوس....
سلام دوست جونیا نگار جون در مورد وایبر http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=292246&PageNumber=247 یه چیزایی نوشتم ببین به دردت می خوره... در مورد گوشی هم عزیزم باید تو folder application بریزی البته فکر کنم هر جا بریزی خیلی فرقی نمی کنه حتی می تونی خودت یه فولدر درست کنی واسه برنامه هایی که می خوای بریزی .چون exe است اگه روش بری که مثلا بازش کنی می خواد که نصب بشه وقتی هم که نصب شد خودش میره تو مسیر root خودش...