2777
2789
ماشالله به مایای بلا و شیطون نمیدونم چرا این بچه ها علاقه به پیچای گاز دارن
گاز خونه مادرشوهرم ترموستات نداره و من اونجا خیلی از این بابت وحشت دارم
خدا خودش نگهداره همیشه

وای ملی جان از پزیدن نگو که نمیدونم چکار کنم واقعا
مادرم چند روزی که اینجا بود به خاطر پریدنای محمدآیین خیلی استرس گرفته بود وخلاصه داستانی داشتم

اهوازم که بودم یه بار تشک اضافه تخت خواهرم (چون فنری بود استفاده نمیکرد) رو گذاشتم کنار تخت مرتب از تخت میپرید
و................

موقع پریدن فوری پاشو جمع میکنه و به حالت نشسته میاد پایین (ببخشید یعنی با ک.....)

کلی کیف میکرد که روتشک بالا پایین میرفت مادرم میترسید میگفت به کمرش فشار نیاد
زیرش پتو مینداختم باز میپرید و کیف میکرد باز خوب بود که بالا پایین نمیرفت دیگه...

ولی طفلک یه بار حواسش نبود پایین تخت هیچی نیست همچین پرید و........بمیرم براش فکر کنم خیلی دردش گرفت
خوبه حالا به پاهای بچه ها پوشکه و این پوشکها یه ذره ضربه یرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

\پس ملی جان باید هر وقت با گاز کاری نکرد شیر اصلی گاز رو ببندید
خونه خودمم گاهی همینکارو میکنم

برای یکی از همکاری همسرم به خاطر همین شیطنت بچش اتفاقی افتاده بود که اصلا دلم نمیخاد صحبتشو بکنم
واقعا تو لحطه لحطه زندگیمون خدا خودش مواظبه و دستمونو میگیره

دیروز آیین تو پارک همینطور که میدوید و منم دنبالش بود افتاد تو جدول(یا سر )
اصلا اینقد رسریع اتفاق افتاد که نفهمیدم و یادم نیست چی شد

دستشم گرفتم اما باز افتاد
خداراشکر به خیرگذشت
داشتم فکر میکرد این دست خداس که بچه را نگه میداره دست من که نتونست نگهش داره
اره مهراوه جون بازم وقتی عصبانیه میزنه تو سرش! مشاور به شما چی گفته من سعی میکنم بی اعتنایی کنم و هر چی میخواد رو همون لحظه بر آورده نکنم تا یاد نگیره با این کار میتونه باج بگیره ولی فقط من نیستم که وقتی تو جمع خونواده هامون هستیم این کار رو میکنه همه میخندن خوششون میاد بعدم فوری چیزی که میخواد رو بهش میدن

تازه برسام عروسکاشو شیرم میده یقه ی بولیزشو میکشه پایین میمیش بیاد بیرون
ملی برسام بیدار شد میام میکم
وای چه بامزه که برسام میخاد خودش به عرسوکش شیر بده..
ههه
قربونش
آیین هم امروز عروسکش خوابوند یه پتو هم روش کشید همش بهش میگه نی نی نمیدونم یعنی فکر میکنن اینها موجود زندن
من مرتب میگم عروسک که فرق عروسک و نی نی رو بفهمه

مشاورگفت قبل از اینکه بچه شروع به جیغ و فریاد کرد به خواسته اش توجه کنید اما وقتی شروع به سرو صدا کرد دیگه محلش نذارید
سعی میکنم تو هر جمعی این موضوع رو متذکر بشم که وقتی لج کرده بهش توجه نکنن

نمیدونم کلیپ
boys are the best actors in the worid\
رو دیدی
گاهی عین اون پسر تلاش میکنه جلب توجه کنه
وقتی محلش نمیذارم میرم اتاق دیگه دنبالم با گریه راه میفته
وآخر سر هم که بی نتیجه میمونه خیلی مظلومانه گریه اش میگیره و منم دلم کباب میشه براش و اونوقت نازش میکنم
در ضمن مشاور میگفت هر چیز ممنوع رو برای بچه توضیح بدید و فکر نکنید نمیفهمه فقط کمی طول میکشه درک کنه
ودو توصیه مهم که از مادرها هم همیشه شنیده بودیم
حواس بچه رو به چیز دیگه ای جلب کنیم و
وسایل خطرنک رو از دست بچه دور کنیم
پانی جان

دوست خوبم کجایی
بهداد عزیز خوبه
تا یادم نرفته بگم که من شمارمو بهت ایمیل کردم نمیدونم دیدی یا نه
منتظر پیامت بودم که فکر کنم اصلا ایمیلمو ندیدی
اگر نداری دوباره بفرستم
هییییییییییییییین سارا من الان متوجه شدم نمیدونم چرا پستتو ندیدم مژگان نوشته پات شکسته از 3 صفحه قبل دارم دنبای پستت میگردم که کجا نوشتی پات شکسته الهی بمیرم وااااااای عزیزم کاش نزدیک بودی کاری از دستم بمیومد خیلی ناراحت شدم گلم
ملی جون من 2 ماه پیش میخواستم از شیر بگیرمش خیلی بهونه می می نمیگرفت یهو نمیدونم خونمون رو عوض کردیم دچار تغییرات شد شدیداً وابسته شد دوباره منتظر شدم وابستگیش کم شه یعنی در واقع وایستادم ببینم کی خودش کمتر میخواد این اواخر خودش خیلی کم میخواست منم از فرصت استفاده کردم اول یکی دو هفته فقط صبح ها بهش دادم بعد دیگه قطع کردم
سلام به دوستان گل

ما دوباره رفته بودیم کاشان جمعه عروسی خواهر شوهرم بود
دیشب برگشتیم جای همتون سبز خوب بود

اول از همه سارا جون خیلی ناراحت شدم پات شکسته ایشالله زودی خوب بشی عزیزم

آفرین به این مامانای فعال که دارن نی نی ها رو از شیر میگیرن

مهراوه جون تو رو خدا از این به بعد همین جوری زود به زود بهمون سر بزن

و اندر احوالات آقا سامیار که
این چند وقت که هی کاشان میرفتیم چون اونجا همه به سازش میرقصیدن خیلی بد شده
خیلی لجبازی میکنه
وقتی عصبانی میشه هر چی جلوی دستشه پرت میکنه
همرو گاز میگیره

وای که دیگه از دستش داریم دیوونه میشیم
ساراجون باور کن که شکستگی از پیچ خوردن خیلی بهتره ... من دو بار پام پیچ خورده هنوز که هنوزه بعد از 3 سال خوب نشده ... زودخوب می شی !
خواستم بگم که واسه هایا پوشک پامتی خریدم خیلی از مولفیکس بهتره . می تونین امتحان کنین.

خوش به حالتون که نی نیا رو از شیر گرفتین ... هایا روزی 3 ساعت فکر کنم می می می خوره !!!

راست می گی نازیلا خانواده ها بچه ها رو لوس می کنن :) . . . خوبه که با وجود سامیار تو عروسی بهتون خوش گذشته ... هاها آخه تجربه عروسی من خیلی ناجور بود ... پدرم دراومد !
http://www.womenshealthmag.com/
پامتی ایرانیه؟ قیمتش چنده؟ من که دیگه از ایرانیا نا امید شدم
لیلی من الان فک میکنم خیلی سخته روزی سه ساعت شیر دادن!
فریناز یعنی الان سامیارم مستقل شده!؟
نازیلا مبارکش باشه عروسیش! آدم یه همچین زنداداشی داره دیگه ایطوری سریع عروسی هم میگیره دیگه! من که مایا رو تنبیه میکنم اگه گاز بگیره! میگم برو به ستون تکیه بده تنها بمون که بدونی کار زشتی کردی! جیغ و داد راه میندازه میگه نه اما شده خودم پیشش بمونم یه دیقه اینکارو میکنم که بدونه کار زشتی کرده باید تنبیه بشه بعدشم میگم بیا بغلم بخشیدمت. دیگه گاااااز نمیگیری! خب؟ میگه خب! خیلی کمتر از قبل اینکارو تکرار میکنه اما دلیل نمیشه که نفهمه معنی کار زشتو!
ولی حق دارین که وقتی تو جمع باشه بچه کلا نمیشه اعمال نفوذ کرد.
آره پامتی ایرانیه ... قیمت بسته 12 تاییش 6 تومنه ... کشش کمه ولی کیفیت جنسش خیلی خوبه ... یه دونه ایرانی خریدم بی بی لیدو پاهای هایا یه تیکه قرمز شده بود !!! خیلی ناجور بود ... چون همش پمپرز براش بستم و الان هم دیگه خیلی مقرون به صرفه نیست سعی کردم یه چیز بهتر از مولفیکس پیدا کنم .
http://www.womenshealthmag.com/
سارا جون واقعا" ناراحت شدم عزیزم،انشا... که هرچه زودتر خوب بشی،از این دید بهش نگاه کن که چون سر کار میری این برات یه توفیق اجباریه که استراحت کنی و از بودن در کنار دخترت لذت ببری...

به بهههههههههههههههههه مهراوه خانم،بابا دلمون تنگ شده بود برات،خونه جدید خوبه؟به محل تازه عادت کردین؟

نازیلا جون مبارکه عزیزم،همیشه به شادی باشید.منم 100% موافقم که اطرافیان نزدیک بچه رو لوس میکنن و کلا" بچه از عادت درمیاد و دوباره روز از نو تربیت از نو

من الان برای سارا جان ب ب میگیرم که کیفیتش عالیه و از مولفیکس خیلیییییییییییییی بهتره و ضمنا" از پمپرز هم ارزونتره.آدم زورش میاد اینهمه پول پمپرز بده ولی الحق که کیفیت پمپرز یه چیز دیگه اس...

شبنم جون کجایی؟غیبتت طولانی شده ها