2777
2789
سارا نگو!!!!!!!! این حرفا چیه وصیت کردم و .. دوران سختی رو گذروندی یه خبرم ندادی لااقل احوالی ازت بپرسیم. خوب شد لااقل الان گفتی!
چرا اسکن نگرفتن تو بیمارستان؟ اکو رو نمیدونم چیه ولی میدونم نوار قلب دقیق نیست و فقط لحظه ای که قلب مشکل داره باید انجام بشه تا چیزی نشون بده. یادمه یه بار برای شوهرم که نوارش چیزی نشون نداد اسکن قلب گرفتن. همون اکواِه؟
ایشالا که جدی نیست اما کاش با یه متخصص پیگیری کنی سارا..
داروها هم وضعش خرابه من خواستم نگم تضعیف روحیه نشه
شیرخشک هم شده زمان بچگی ما! لابد تا ماه دیگه جیره بندی میشه کوپن میدن و .. سارا جان به نظرم شروع کن انواع مایعاتو براش با انواع لیوان ها یا شیشه هایی که دوس داره یه وقتایی هم باید سخت گرفت و گفت که دیگه نیست اونیکه دوست داری اگه گشنه ش بشه میخوره.. مایا که لب به شیشه نمیزد تو یک سالگی، درست یک ماه طول کشید تا شیرو با شیشه قبول کرد. باید مقاومت کنیم دیگه. اگه وضع بدتر شه باید اماده باشیم خوب! ایشالا که نمیشه ولی خوب ما بچه های جنگیم و یه جورایی همش دلهره داریم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونتون برم ..اره دیگه خب حالم خیلی بد بود که به وصیت رسید!!!!!ههههههههههههه
ملی جون نمیدونم این اسکن که میگی چیه فکر میکنم گاما اسکن بوده ..من نه فقط اکو معمولی بود ..که اونم چیزی نشون نداد.به یکی اکتفا نکردم همسرم خیلی اتفاقا سختگیره توی این مسایل ... چندتا متخصص قلب نشون دادم و تکرار کردم .همه گفتن چیز خاصی نیست .حتی دکتر داخلی هم رفتم گفتیم شاید از گوارش و ... باشه .که اونم چیزی نبود ..یه چیز جالب توجه اینکه یه سری کامل آزمایش دادم بابت این قضیه دوباره و مشحص شد اصلا من کم کاری تیروئید نداشتم!!! به نظرتون باید چکار میکردم اون ازمایشگاه خراب شده رو !!!هیچی دیگه رفتم کلی با اون ازمایشگاه کلنجار که اینن دوتا ازمایش چرا باهم اینقدر متفاوتن ...خلاصه که تکرار کردن ازمو و واقعا کم کاری در کار نبود!!!حالا منم این قرصو هر روز میخوردم!!! ای خدااااااااااااااا بی صاحب تر از این جا هم مگه جایی هست!!!!؟
القصه بساطی بود واسه خودش!!!!گذشت ....چون میگذرد غمی نیست !!! (کاش مطمئن بودیم که واقعا میگذرد!! مساله اینه که مطمئن هم نیستیم از تموم شدن این وضع!!!!)
نازیلا جونم خانواده شوشو خودشون میدونن چی گیرشون اومده منتهی به رو نمیارن!!مطمئن باش.
سلام دوستام. چند روز نتونستم بیام. بابا آخه این موج افسردگی چرا اومده دور و بر ما؟ همش گوله شه بخوره تو سر اونایی که این اوضاع رو ساختن برامون. ما هم واقعا از خیلی از خرج هامون فاکتور گرفتیم و باز هم فشار رو حس می کنیم. من که شدیدا دنبال شروع یه کاری برای خودم هستم. واقعا از اینکه درآمد ندارم ناراحتم. البته کاری که تو خونه انجام بدم. حالا چه معماری چه گرافیک.
نگین عزیزم واقعا ببخش که حال مبین جونو نپرسیدیم. الان حالش چطوره؟ تولدت هم مبارک فکر کنم با سه روز تاخیر
نازیلا جون مرسی عزیزم. در مورد خانه بازی برج میلاد آره هر روزه. دو ساعت اول ده هزار تومن. از اون به بعد ساعتی سه تومن. یعنی ورودیش ده تومنه حالا یه ساعت هم بشه همونو می گیرن که به نظرم یه کم زیاده.
سارا جان تو رو خدا به خاطر مایا هم که شده نزار شرایط بهت غلبه کنه و به این روز بیفتی عزیزم. ما باید تا اونجا که می شه خودمونو خوب نگه داریم هم برای خودمون و هم برای فرشته های کوچولومون. این حرفای نا امید کننده رو نزن. هر چند که خودم هم عمیقا نسبت به اوضاع ناراحت و نا امیدم و فکر می کنم دیگه این مملکت تا به عمر ما قد می ده روی خوشی به خودش نمی بینه.
سارا جون نارحت شدم عزیزم.............

بازم خداروشکر که گذار بوده و ختم به خیر شد ...........

لپ قرمزی منو ببوس

======

درضمن این تازه روزای خوبمونه ..... هنوز دارن برامون !!!
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
سارا جون منم خیلیییییییی ناراحت شدم،واقعا" که فشار و استرس روحی زیاد روی آدم بلاخره یه جایی خودشو نشون میده که تپش قلب و فشار خون بالا یکی از اوناس،انشاا... که چیز مهمی نباشه،عزیزم این وضعیت پیش اومده همه مون رو درگیر خودش کرده و واقعا" ذهن و روحمون رو بهم ریخته،وضعیتی که حق هیچ کدوممون نیست ولی په میشه کرد جز تحمل...مراقب مایای خوشگلم باش...راستی اگه چیزی لازم داری که اونجا پیدا نمیشه بگو شاید اینجا باشه،برات میفرستم..
! سلام دوستای گلم.
عزیزم ملودی جونم چه ناز میگه ایندیلیسی
فریناز جان مرسی از احوالپرسیت.

ساینا نبات هم حروف الفبای انگلیسی رو با آهنگ می خونه. از اول تا آخرشو به ترتیب بلده. هرجا هم ببینه کلمات خارجی نوشته شده میگه: ا بی سی دی... با سی دی بیبی انشتین یه سری کلماتشو تکرار می کنه اما من فارسیشو بهش می گم تا قاطی نکنه.
ملی جون اتاق مایا ناناز مبارک باشه. خوب کاری می کنی که می خوای از سه سالگی بفرستیش باله. چون هم آدمو خوش استیل می کنه و هم انعطاف پذیر. من خودم عاشق هیکلای بالرین هام
نگین جان تولدت پساپس مبارکککککککک! 120 ساله شی خواهر ..آرزو دارم همیشه در کنار همسر و پسر گلت عاشقانه و تندرست زندگی کنید..
.
سارا جان چه روزای سختی رو گذروندی.. امیدوارم دیگه این وضعیت واست پیش نیاد. دیگه نفوس بد نزنیاااااا! خدا نکنه دوست جون. از گرونی و وضع خراب مملکت نگو که دلا خونه....
سلامممممممممممم

دلم برای همه تون تنگ شده بود خیلی هم عذاب وجدان داشتم که چرا تو کلوپ بهمنی ها میرم و اینجا سر نمیزنم

البته تا وقت میکنم میدوام اونجا که مطمئن هستم یکی هست باهاش حرف بزنم

وااااااااااااااااااااای چرا همه از افسردگی میگین ما هم کمی دچارش هستیم هااااااا ولی دیگه چاره چیه ما که هی داریم برنامه میزاریم کمی شاد بشیم البته از نوع فانتزیش هههههههههه

نمیدونم به کی چی بگم فقط خیلی ناراحت شدم سارا که اشتباهی تشخیص دادن کم کاری تیروئیدت رو انقدر از این مسائل توی این خراب شده پیش اومده که ما هم هر چی پیش بیاد 10 بار چک میکنیم مراقب خودت و عروسک نازمون باش
سلاااااااااااام
ممنونم از لطف همه ی شما دوستای مهربونم .به لطف خدا بهترم شکر...
نگین جون مبارک باشه موهای پسری ..یه عکس بذار ببینیمش شاه دومادو!..الهییییییی
زهرا جون خوبی عزیزم؟ شبکه جم کلاسیک یه تبلیغ داره واسه بکو فکر کنم ...هر موقع اون پسر خوشگلو میبینم یاد رایان جون می افتم ..خیلی شباهت داره بهش...ببوسش...راستی واسه میکی خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد ..درکت میکنم اخه منم یه همچین تجربه ای داشتم منتهی رونی نمرد اونو مجبور شدیم بفروشیم!!!( به دلیل مسایل شرعی و ... که مامان شوشو کلافمون کرد)...دقیقا شبیه میکی شما بود منتهی سفید ...شب اول که بردنش اینقدر اشک ریختم که شوشو مجبور شد بره و برش گردونه و صبح که اومدم محل کارم بردش برای همیشه ..با اینکه چندسال گذشته ولی هنوز یادش میکنم و خیلی دلم واسش تنگ شده!!
مگنولیا جون دقیقا منم همینکارو میکنم ..توی عمرم هیچ وقت نگذاشتم مشکلات بهم غلبه کنه .حالا هر موضوعی که باشه..ممنونم از توجهت دوست جونم... ملودی باهوش منو ببوس..
ای جان به ساینا دختر جنوب که ایندلیسی دوست داره ...مایای منم عاشق این زبونه یه سی دی مکالمه مقدماتی داره دیگه حالمون بد شده از بس اینو میگذاره خودش و نگاه میکنه و وای به حال کسی که خاموشش کنه .اینقدر میبینه تا خسته بشه....
سمیرای مهربونم سارا دیگه کامل خوب شده ؟خیالت راحت شد؟ممنونم بابت لطفت من که همیشه بهت زحمت دادم خانمی...

2810