2777
2789
عنوان

کسی اینجا دو قلو داره؟؟؟ بیاین دور هم باشیم به هم کمک کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 89 پست
من یه دختر سه سال و نیم دارم همسرم اصرار داره که بچه بیاریم 31 سالم هست قصدم اینه که اگه خدا بخواد ب ...

میتونی به شرطی که دیگه کار نکنی...دوقلو داری با کار بیرون جور در نمیاد مگه اینکه پرستار تمام وقت بگیری واسشو ن....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بجه هام ۲۲ ماهه بودن‌که باردار شدم خیلی روزهای سختی بود...حتی تا روز زایمان سومی من و بجه هام تنها ب ...

ایشالا خدا به خودتون سلامتی بده که بالا سر بچه ها باشی

من یه موقع ارزوم بود شب بخوابم 

بچه های من تا یک.سالگی یکی یکی شب بیدار میشدن,,,تا صبح شاید یک یا دوساعت میخوابیدم 

امروز در تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
از چه لحاظ؟

از لحاظ نیازهاشون
دختر نیازهای عاطفی روحی متفاوتی داره با پسر
اینکه بدونی تو شرایط مختلف چجوری با هر کدوم برخورد کنی خیلی مهمه
ولی اگه همجنس باشن علیرغم تفاوتهاشون بالاخره راحتتره

من یه دختر سه سال و نیم دارم همسرم اصرار داره که بچه بیاریم 31 سالم هست قصدم اینه که اگه خدا بخواد ب ...

به نظرم بیخیال شو چون هم شاغلی هم شوهرت کمکت نیست هم مامانت نیست.دوقلو خیلی انرژی میگیره.من شبا به محضی که سرمو رو بالش میزارم خوابم میره

نکنین این کار رو باخودتون 

خیلی سخته   من اسم دوقلو میاد موهای تنم سیخ میشه بس که سختی کشیدم

امروز در تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
بجه هام ۲۲ ماهه بودن‌که باردار شدم خیلی روزهای سختی بود...حتی تا روز زایمان سومی من و بجه هام تنها ب ...

نکته مثبت بدون کمک بودن اینه که بچه ها با یه روش تربیتی بزرگ میشن البته اگه پدر و مادر با هم هماهنگ باشن
ولی واقعا سخته
خدا دوستتون داشته انرژیشم داده بهتون

2810