استارتر قبل از خواب حسابی سیرش کن،شاید یه دلیل تکون خوردنش این باشه که گرسنش میشه خوابش عمیق نمیشه
بعدشم سعی کن کم کم شیر شبش رو قطع کنی،دکتر پسر من میگفت از پایان ۸ ماهگی شیر شب فقط باعث از بین رفتن ریشه دندون بچه ها میشه و خواب با کیفیت و عمیقشون رو مختل میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا تو فکرشش هستم ولی آخه چطوری؟! نصفه شب نق میزنه اگه سینه دهنش نزارم ، خونه رو میزاره ر ...
طبیعیه اصلا وابستگی به سینه بخاطر گرسنگی نیست بخاطر اینه که مادرشون رو چک کنن ببینن هست یا ن پسر من17ماهشه نزدیکای صبح براشیر بیدلار میشه سینه رو میزارم دهنش بدون اینکه بمکه فقط تو دهنش نگه میداره یکم دست به صورتمو و شکمم میکشه خیالش که راحت میشه پشتشو بهم میکنه میخوابه
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉