دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه جاشو جداکردی و خودش بیدار نمیشه بزار راحت باشه من اطراف رختخوابشون رو صاف میکنم و همه وسایل رو بر میدارم تا راحت باشن گاهی کل اتاق3در4رو در طول شب غلت میزننتختشم که حفاظ داره نگران نباش
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
پسر کوچیکم به سردی خ حساسه منظورم غذاهای سرد مزاجه نمیدونم شما چقد به طب سنتی اعتقاد داری ولی خودم خ توصیه هاشون رو بکار میبرم شبایی که روزش خودم سردیجات مثل مرغ یا ماهی و دوغ و نوشابه بخورم قبل از خوابش بهش 5تا10سی سی عرق نعنا و نبات میدم خ خوابش عمیق میشه
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
دختر منم جاش بخوابونم ته تختمون پیداش میکنم دخترم علاقه شدیدی به این داره که سرشو بزاره رو دست پسرم.سراون دعوا میکنن تا کی.پسرم بدش میاد....دخترم زیاد ول میخوره...
مرسی عزیزم ، اینم امتحان میکنم راستش شیدا جان دیشب داشتم فک رمیکردمچقدر عصبیه تو خواب ...
میخوای ازش آزمایش انگل بگیر ولی نگران نباش کارهاش طبیعیه من دوتاشو بزرگ کردم ببین گاهی ممکنه بخاطر دندون درآوردن باشه که تو خواب بی قرارن حتی ممکنه جیغ بزنن بعدش بخوابن
دکتر به پسرای من شربت بیبی سد داد که آرام بخش گیاهیه میخوای اینم امتحان کن