اتيسا جون ليست كامل رو انا جون چند صفحه پيش گذاشته، اون تستهايي كه من دادم به اون كاملي نيست. ولي يك چيزي بگم بهت، اين جوري كه من فهميدم و دكترم برام توضيح داد ٤٠٪ از ادمهاي بي مشكل هم اگر اين تستها رو بدن ممكنه يكيش يا چند تاييش مثبت بشه، بدون اينكه مشكلي وجود داشته باشه و نياز به درمان خاصي باشه. از اون طرف هم افرادي كه به طور جدي لوپوس دارند به راحتي ميتونند تو فاز خفته بيماريشون حامله شن و تحت كنترل بچه سالم به دنيا بيارند.
حالا از اونجايي كه ماها براي باردار شدن دارو مصرف ميكنيم اين داروها ميتونه محرك باشه براي فعال شدن بعضي فاكتورهاي خود ايمني، واسه همين بيشتر دكترها توي ايران با حداقل دز داروهايي مثل پردنيزولون اون قضيه رو كنترل ميكنند. هپارين هم ميدند كه از مشكلات انعقادي پيشگيري بشه. به نظرم وقتي پيش دكتري كه قرار باهاش وارد سيكل بشي ميري قضيه رو ماتيسم مامانت رو بگو و اندومتريوزتم بهش بگو كه داشتي و برگشته ، حتما ميذاره تو داروهات.
ولي قبلش اتيسا جون پيگير برداشتن لوله ها و پاكسازي از اندو باش.
لوله ها واقعا مشكل ساز ميشن، يكي از بچه ها بود كه لوله هاش التهاب داشت توي سيكل اماده سازي براي انتقال دائما درد داشت و من حدس ميزدم مال لولها و ورم و عفونت هست.
بعد از اون هم بايد حسابي به خودت برسي تا جنينهاي خوب داشته باشي . ازمايشهاي ايمني رو هم بدي يا ندي بهتره كه پردنيزولون و هپارين باشه تو دستورت. چون همونطور كه گفتم مصرف داروهاي قبل از سيكل حتي براي كسي كه به نظر بي مشكل مياد ميتونه مشكل ساز باشه. واسه تمام اينا بايد مدتي وقت بذاري و عجله نكني تا قدمهات رو محكم و با دقت برداري و انشالله نتيجه عالي بگيري.