2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
عزیزم مبارکهخیلی خوشحال شدم،ایشالله همیشه عالی پیش میرهمنم هر کاری از دستم برمیومد انجام دادمدیگه با ...

انشالله منتظر خبرخوشت هستم 💚💚💚ازته دل برات آرزوی خوشحالی موقع مثبت شدنو دارم 🙏🙏🙏🙏🫄🫄🫄🫄

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

خواهر کار من از دوا و و درمون و حتی از معجزه هم گذشته.دیگه برام اهمیت نداره.اصلا نمی خوام ازش که بده ...

مقاوم بودن سخته ولی قشنگه🫀✨

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر روز دارم امتحان میکنم مینویسه اول باید در حال اقدام رو حذف کنی ولی اصلا اونو من جایی نزدم و جایی ...

اها بلد نیستم عزیزم 

فکر کنم نینی یار رو باید تک کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تیکر قربووون فاطمه جان

مارشمالو جووووونم

🥹🥹✨🫀

خودت چطوری جوجو بزرگه چطوره معجزه قشنگت خوبه؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون در چه حالی؟ چند هفته ایی؟ چرا من تیکرت رو نمیبینم؟

دورت بگردم گلی♥️🫂

من شدم ۱۴ هفته ۳ روز

امروز ۱۰۰ روزه ک نینی دارم 🥺✨🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم.عدد فری بتا و مام برات تو آزمایش ان تی چند بود؟

سلام عزیزم چی هست اصلا ؟

آزمایش غربالگری ؟

ببخشید من کلا از همه چی بدورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داغانمببین اول قل اولم ویروس گوارشی گرفت، هنوز خوب نشده بود من گرفتم و همون روز قل دومم. نمیتونستم ر ...

اخ بهار قلبم درد گرفت🥺 دست تنهام ک هستی خیلی سخته

الهی بگردم مادر چه موجودیه فرشته جلوش کم میاره ..

خودت از پا افتادی ولی بخاطر بچه ها سرپا میمونی 

انشالله زودتر سلامتی رو بدست بیارین واقعا سخته 🥲🥲 مخصوصا دست تنها 

عجیبه ک باز میگن سومی رو بیار🥲🥲🥲این روزا کجان ک ببینن یا کمک ادم کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون دوستمون که لک داشت رفت دکتر؟

یادم نیست کاربریتو از خودت بهم خبر بده 🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مقاوم بودن سخته ولی قشنگه🫀✨

وای نصف شبی نمیدونم چرا متفاوت رو مقاوم خوندم دیگه ام نشد پاکش کنم توروخدا ببخشید 😐😐😐 یعنی ها حامله شدم انگار هیچی عقل ندارم خنگ خنگ😕😕 فراموشی ، کر شدن کور شدن ، کلمات رو چپه گفتن همه ی اینارو دارم☹️

میرم مهمونی موقع خداحافظی میدونم ک اومدنی چیزی همرام بوده ولی نمیدونم چی وقتی تو ماشین میشینم یادم میاد گوشیم بوده😬😬 میخوام از رو کابینت مثلا چای ساز رو بزنم به برق همون لحظه ذهنم تغییر مسیر میده یخچال رو باز میکنم ۳ ساعت توشو نگا میکنم تا یادم بیاد چی میخواستم آخرش میبینم اصلا با یخچال کار نداشتم

یا کلی کار دیگه ... اصلا اون ادم قبلی نیستم 😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40