2777
2789

❤️دبستان هدفم این بود درس بخونم جایزه بگیرم از بابام 

❤️دبیرستان هفتم به بعد هدفم ابن بود تجربی بیارم هم علاقه داشتم هم دهن فامیل ببندم که مسخره میکنن

❤️دهم دبیرستان هدفم این بود برم از ایران و جراح شم و تا یازدهم درس خون بودم برم خارج دانشگاه تهران 

❤️دوازدهم هدفم این بود بخاطر عشق پسر خر خون بخونم  کم نیارم اخرشم درگیر عاطفه و پرستاری نرفتم 

❤️دانشگاه بی هدف داغون هدفم نا مشخص

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهم آخرش بود 

منم آخر گند زدم

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
مهم آخرش بود منم آخر گند زدم

حالا من نمی دونم اینی که دارم می خونم دوست دارم یا نه 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

الان هدفت این باشه که بعد از تمام شدن درست، شغل مرتبط پیدا کنی..‌درست را خوب بخون و اگه لازم هست مهارت های دیگه ای که در پیدا کردن شغل و بهتر شدن رزومه کاریت مفیدند یاد بگیر.

هدف های غیر درسی و شغلی هم زیادند. یاد گرفتن یک هنر، ورزش، سبک زندگی سالم، سلامت روانی و جسمی و ...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بذار ازدواج با یه مرد پولدار حوش اخلاق ببینم چیکار میکنی

من از پسر شانس ندارم عشقم چون زبون ندارم هر کی جذبم میشه آنقدر بلد نیستم چطوری حرف بزنم میپره

الان هدفت این باشه که بعد از تمام شدن درست، شغل مرتبط پیدا کنی..‌درست را خوب بخون و اگه لازم هست مها ...

از وقتی رفتم دانشگاه افسردگی حاد گرفتم اصلا درس نمی خونم 

من از پسر شانس ندارم عشقم چون زبون ندارم هر کی جذبم میشه آنقدر بلد نیستم چطوری حرف بزنم میپره

خب بذار چگونه با پسرها حرف بزنیم تا جذبمان شوند

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خب بذار چگونه با پسرها حرف بزنیم تا جذبمان شوند

خود پسرا جواب اینو نمی تونن بدن چه برسه خانما 

جذاب حرف زدن یک چیز درونی من ندارم