2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست

من راستش خيلي غصه دار ميشم كه بعضا بچه ها قيد جنينهاي فريزشون رو ميزنند، خيلي حيفه. شايد بچه شما يكي از همون جنينها باشه؟! خيليها با جنين فريز بعد از حتي چند سال باردار ميشن و بچه هاي سالم دنيا ميارن؟! 

لیلا جان با تک تک جملات تون موافقم..اگه یه کم روح همدردی با بیمار رو داشته باشن الان من و امثال من اینهمه سردرگم نمیشدیم و زود روحیه مون رو نمیباختیم....بله یه پا متخصص شدیم تو این زمینه همه خانواده دست جمعی😂😂😂من امروز رفتم سونو باورتون نمیشه اگه بگم دقیقا یک ماه بعد عمل رفتم سونو دکتر نصر و گفتن هنوز چسبندگی و...هست..اون موقع باورم نشد حتی به دکتر گفتم اما ایشون گفتن همچین چیزی صحت نداره و راضی بودن از عمل..اما حالا که رفتم سونو جدید تازه فهمیدم اوضاع از چه قراره بفرمایید:1. هیدروسالپنکس خفیف دو طرفه به همراه چسبندگی شدید تخمدان به رحم 2.چسبندگی  شدید کلدوساک   3.ضخیم شدن یوتروساکرال لیگامان دو طرفه به همراه ندول در مسیر آنها 4.تغییرات منتشر و خفیف آدنومیوزیس5.ندول آندومتریوز با چسبندگی شدید به رکتو سیگموئید و درگیری لایه عضلانی آنخب اینم از داستان من..وای خدا جون حالا دیگه به کدوم دکتر باید اعتماد کنم..من که بهترین رو انتخاب کرده بودم...آنا جان میخوام به دکتر پادمهر بگم دکتر خزعلی جراح من باشن قبول میکنن؟؟؟و اون وقت دیگه تیمی نیست فقط خود دکتر جراح هستن..اینطوری باید چند ماه صبر کنم تا دکتر بیان ایران..تو این فاصله هم بگم دکتر ویزان تجویز کنن..دکتر آ ض ف ج ا ه رو چی بی خیال شم یا برم بگم دکتر آفرین به شما با این اوضاع گل و بلبل من

عزیزم باز خدارو شکر علت منفی شدنات رو شدن.....

عزیزم برا هیدوسالپینکس که احتمالا باید یا لوله ها رو کامل ببندن یا باید ورشون دارن......

خودش یکی از عوامل اساسی منفی شدنته.....

عزیزم به نظرم با پ ا د م ه ر مطرح کن که میخوایی با خ ز ع ل ی عمل کنی......

عزیزم خوب سر عمل من جراح اصلیم خ ز ع ل ی بود و کمک جراحمم پ ا د م ه ر بود.....

عزیزم با ع ا ص ف جاهم کاری نداشته باش اینطوری خودت بیشتر اذیت میشی.....

ایشالله دیگه این دفعه حتما نتیجه میگیری......

عزیزم ویزان یا هر داروی دیگه ای نیاز باشه برات تجویز میشه......

شاید نیاز باشه برات زولادکس تجویز بشه.....

حالا برو ببین نظرش چیه.....

ایشالله دیگه این دفعه حتما مامان میشی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلا جان با تک تک جملات تون موافقم..اگه یه کم روح همدردی با بیمار رو داشته باشن الان من و امثال من اینهمه سردرگم نمیشدیم و زود روحیه مون رو نمیباختیم....بله یه پا متخصص شدیم تو این زمینه همه خانواده دست جمعی😂😂😂من امروز رفتم سونو باورتون نمیشه اگه بگم دقیقا یک ماه بعد عمل رفتم سونو دکتر نصر و گفتن هنوز چسبندگی و...هست..اون موقع باورم نشد حتی به دکتر گفتم اما ایشون گفتن همچین چیزی صحت نداره و راضی بودن از عمل..اما حالا که رفتم سونو جدید تازه فهمیدم اوضاع از چه قراره بفرمایید:1. هیدروسالپنکس خفیف دو طرفه به همراه چسبندگی شدید تخمدان به رحم 2.چسبندگی  شدید کلدوساک   3.ضخیم شدن یوتروساکرال لیگامان دو طرفه به همراه ندول در مسیر آنها 4.تغییرات منتشر و خفیف آدنومیوزیس5.ندول آندومتریوز با چسبندگی شدید به رکتو سیگموئید و درگیری لایه عضلانی آنخب اینم از داستان من..وای خدا جون حالا دیگه به کدوم دکتر باید اعتماد کنم..من که بهترین رو انتخاب کرده بودم...آنا جان میخوام به دکتر پادمهر بگم دکتر خزعلی جراح من باشن قبول میکنن؟؟؟و اون وقت دیگه تیمی نیست فقط خود دکتر جراح هستن..اینطوری باید چند ماه صبر کنم تا دکتر بیان ایران..تو این فاصله هم بگم دکتر ویزان تجویز کنن..دکتر آ ض ف ج ا ه رو چی بی خیال شم یا برم بگم دکتر آفرین به شما با این اوضاع گل و بلبل من

عزیزم راستی منم موردای ۲ و ۳ رو شدید داشتم ولی شکر خدا کامل حل شدن......

ایشالله برا تو هم همه رو اصلاح میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جونم ممنونم، راستش مطمئن نيستم همه چي داره خوب پيش ميره ولي حداقل سعي ميكنم كارهايي كه از طرف من لازمه انجام بشه پيگيري كنم، اميدم به خداست. انا جون تي اس اچم رو كه يادته پايين اومده بود. راستش من هميشه تيروييدم نرمال بود، فقط بعد از اين حاملگي اخير و تست ديدن كه تي اس اچ شده ٠/٣ ! يعني هايپر تيروييد شدم، حالا دارند برام ازمايش و سونو ميكنند تا نوعش رو تشخيص بدن ولي دكتر گفت شايد خود به خود بر طرف بشه!؟ خيلي نگرانشم. اين دكتر ايمني هم كه رفتم پيشش شماره يك هست، يعني پير اين كار هست. مشكلات مربوط به حاملگي و سيستم ايمني! نميدونم چرا گفت مطمئن نيستم كه اين داروها فايده اي داشته باشه!؟

عزیزم مطمئنم همه چی خوب پیش خواهد رفت......

دکتر ایمنیتم خوب این حرفو مثل دکترای دیگه میزنه چون شاید حالا دقیقا ثابت نشده این روش نتیجه بخشه حتما......

اما آمار نشون میده جواب دلده دلت قرص باشه.....

بابت تیروئیدتن احتمالا همین بحث ایمنیت بهش حمله کرده و به هم ریخته.....

نگران نباش کنترل میشه.....

ایشالله چیزی تا مامان شدنت نمونده......

Naziجونم خیلیییی ممنونم از اطلاعات و راهنماییت ،،، حتما انجام میدم ،،، 😘😘😘 اتفاقا همسرم گفت مطمینی میخوای صبر کنی ،گفتم آره اصلا دوست ندارم با عجله باشه و همین که میگی سه ماه زمان مناسبیه برای تقویت کردن به هر حال بی تاثیر نیست،عزیزم اصلا غصه نخور ،،بخدا این دکترا همینن ببین همسر من به دکتر پارسال که رفتیم میکرو گفت چرا تعداد ا س پ ر م ها انقدر کم شده گفت مهم نیست در صورتیکه بعدا رفتیم متخصص اندرولوژی گفت این تابلو عفونت پروستات ، منم همه جا خوندم و با توجه به تجربیات شماها مطمینم اندومتریوز داشته باشه کسی مشکل ایمنی هم داره ، در حالیکه اینا به آدم دارو نمیدن ، منم والا از شماها یاد گرفتم ،هم خودت هم آنا اون روز گفتین یه سری دارو میدن بیماری کنترل میشه وگرنه به امید این دکترا باشی هیچی ، حالا nazi جونم دیگه غصه نخور قشنگ خودتو تقویت کن ،روحیه بالا ، ما ناسلامتی داریم مادر میشیم باید شاد باشیم 😍😍😍😍 باید به این دید به درمانمون نگاه کنیم درمان میکنیم تا بهترین حس دنیارو تجربه کنیم ، خدایا شکرت بیماری لاعلاج نداریم برای مرگ و زندگی نباید بجنگیم ، پس با روحیه باید بریم جلو ، دیگه غصه گذشته ها رو نخور یه دیواری فولادی بکش رو گذشته و آینده رو ببین که نی نی ات داره باهات بای بای میکنه میگه مامان من دارم میام 🍼😍 جلو رو ببین 🙌🍼😍

لیلا جون انصافا درمان آندومتریوز لااقل برا من حیاتی بود......

چون درد من فقط بحث باردار نشدن بود......

من به این فکر میکنم الان اگه تو شهر غریب و تک و تنها با یه بچه اون دردای پریودس فلج کننده رو داشتم چطوری میتونستم از عهده نگهداری دخملم بر بیام......

پس دوستای گلی که آندومتریوز شدید دارین حتما پیگیر باشین چون فقط مادر شدن نیست بعدش خیلی مهمه که بتوتین مادری کنین.......

من که شخصا با اون دردا نمیتونستم خودمو اداره کنم چه برسه بتونم با دخملم سر و کله بزنم......

سلام نازی جان..امیدوارم خوب و سلامت باشید و به زودی به خواسته قلبی تون برسید..عزیزم من ازتون یه سوال داشتم ببخش مزاحم تون شدم.. چون واقعا مستاصلم و باید خودم مهره ها رو کنار هم بچینم ببینم چه خبره؟؟چون مامانم یه دکتر سنتی واسشون تشخیص دادن که مشکوک به روماتیسم هستن و شاید من هم بررسی بشم بد نیست...نمیدونم به کدوم دکتر مراجعه کنم؟؟ما بدلیل اندومتریوز قطعاا دچار مشکلات ایمنی هستیم اما واقعا نمیدونم کدوم ایتم ها باید بررسی بشه..یه سری سی دی مارکر و iggو igm رو انجام دادم اما نمیدونم کافیه یا نه ممکنه که ازمایش های تکمیلی ایمنی و رو متالوژی رو که  دکتر واستون نوشته بنویسید تا من هم برم پیگیری کنم..نطر شما اینه که برم چکاپ شم پیش دکتر روماتولوژ نمیدونم..امیدوارم خدا خودش کمک کنه بهمون..بهترینها رو براتون آرزومندم

آتریسا جون اگه تهرانی یه سر پیش م ر ی م ت و ک ل ی برو......

احتمالا آزهای تکمیلی تری لازم باشه برات بنویسه.....

دکتر خیلی خوبیه و راحت خیلی از سوالاتتو میتونی ازش بپرسی چون علاوه بر تخصص ایمونولوژی تخصص آزمایشگاهی هم داره.....

خانماي مهربون من امروز پانكچر شدم دكتر گفت خوب بود شرايط انگار ١٣ تا تخمك داشتم كه برداشتن ان شاءالله يكشنبه ظهر ميرم واسه انتقال، توي اين مدتم دارو مصرف ميكنم

پرپر جون به سلامتی عزیزم......

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتم بدی.....

سلام آنا جون امروز من هیتروسکوپی وخراش آندومتر انجام دادم .......دکتر اچی دی ام رو گفت سه تا بیشتر بخورم چراااااااا به نظرت یهنی دوشنبه تموم میشه گفت تا پنج شنبه بخور چون لک داشتی....راستی لک بینی خراش چند روز طول میکشه ربطی به پری که نداره سیکلم قرقاطی نشد به نظرت

عزیزم به سلامتی......

احتمالا نیاز بوده که گفته اچ دی بیشتر بخوری نگران نباش......

عزیزم والا من چون هیسترو و خراش خالی نداشتم نمیتونم در مورد لک بعدش چیزی بگم چون من لاپراسکوپیم شدم در کنارش هیسترو و خراشم داشتم......

خلاصه نگران نباش ایشالله همه چی خوب پیش میره.....

آنا جان من همه جاخوندم که خراش آندومترو ی ماه قبل از سیکل انتقال انجام میدن ولی دکتر واسه من وهم زمان با سیکل انتقالانجام داد موردی نداره به نظرت چکار کنم دوباره منفی نشه فکرم بهم ریخت

عزیزم منظور از یه ماه قبل همین هست یعنی قبل پری ای که داروهای اصلی پانکچر یا انتقال شروع میشن......

تازه جدیدا دقیقا تو ماهی که انتقال یا پانکچر انجام میشه هم خراش میدن پس نگران نباش.....

آنا جون میتونم عسل وچندمدل مغز و سیاهدونه رو باهم مخلوط کنم؟فکر میکنم یه چیزایی اینجا راجب سیاهدونه شنیدم که باید موقع مصرف به عسل اضافه بشه

مهدیه جون بله عزیزم میتونی......

عزیزم سیاه دونه رو که آسیاب کنی اصلا اصولش اینه بلافاصله بریزی تو عسل چون آسیاب شدش سریع فاسد میشه و نگهدارندش عسله حتی اگه سرچ کنی "دوسین" همون مخلوط سیاه دونه و عسله.....

عزیزم سیاه دونه رو بدون آسیاب کردن میتونی مثل چایی هم دم کنی بخوری......

روغن سیاهدونه برا ماساژ کمر و شکممم خوبه عزیزم......

فقط حواست باشه اینا کلا گرمین اگه طبعت گرمه زیاده روی نکنی!!!!!

آنا جان شما خراش آندومتر رو کی انجام دادید انتقال کی بود فاصله بین این دو چقدر بود..........بقیه دوستان هم اگه انحام دادن لطف کنن بکن فاصله خراش تا انتقالشون چقدر بوده

عزیزم برا من فاصلش زیاد بود.....

سه ماه تا انتقال فاصله داشت.....

من لاپراهیستروسکوپی با خراش رو باهم انجام دادم......

خراش با هیسترو طبق نظر دکتر زنانم تا سه چهار ماه اعتبار داره اما خوب هر چقدر ازش بگذره خوب موندگاریض کمتر میشه.....

اما خیالت راحت مال تو سر موقع بوده شک نکن.....

من به اميد خدا يكشنبه انتقال دارم اگه اوضاع خوب باشه، احساس ميكنم سرما خوردمممم چكار كنم

پرپر جون نگران نباش اتفاقا سرماخوردگیتو به فال نیک بگیر و بدون احتمال اینمه مشکل ایمنی داشته باشی خیلی پایینه.....

من اون موقع ها آرزوم بود سرمابخورم.....

سلام دوستان، به مامانای جدیدتبریک میگم،ان شاءلله که منتظراهم به زودی مامان بشن.من بعدازیه استراحت طولانی تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم ولی منو شوهرم به این نتیجه رسیدیم که قیدجنینامونو بزنیمو اینبارجنین اهدایی انتقال بدیم واینباربجای تهران ،اهواز اقدام کنیم وازاسترسایی که به خاطرسفربه تهران داشتیم کم کنیم امانمیدونم اصلا اهوازجنین اهدایی انتقال میدن یانه! یادمه قبلاتوی همین نی نی سایت یه خانمی میگفت توی اهوازاجازه انتقال جنین اهدایی رونمیدن،میشه دوستانی که اهوازکاراشونو انجام میدن برام سوال کنن چون به زودی تاریخ۶ماهه فریزجنینام تموم میشه میترسم هم جنینامو ازدست بدم هم تواهوازکارم پیش نره،خواهشاکمکم کنید چون من ساکن ماهشهرم وتاپایان تاریخ فریزجنینم امکان رفتن به اهوازندارم.ممنون میشم کمکم کنید.

عزیزم چقدر دلم واست تنگشده بود......

عزیزم نگران نباش ایشالله بهترینا در انتظارته.....

دوستان اهوازی بیان حتما کمکت میکنن.....

از خودت بیخبرمون نذار عزیزم......

بوسسسسسس

من راستش خيلي غصه دار ميشم كه بعضا بچه ها قيد جنينهاي فريزشون رو ميزنند، خيلي حيفه. شايد بچه شما يكي از همون جنينها باشه؟! خيليها با جنين فريز بعد از حتي چند سال باردار ميشن و بچه هاي سالم دنيا ميارن؟!

نازی جون دختر فروردین عزیز چندین بار فکر کنم ۶-۷ با انتقال جنین داشته و فکر کنم همه چیم بررسی کرده احتمالا واسه همونه میخواد شانسشو با اهدایی امتحان کنه......

من بهش حق میدم ولی به قول تو بهش پیشنهاد میدم حتما فریز جنیناشم تمدید کنه شاید خواست برا بچه دومش از همونا استفاده کنه.....

به هر حال حیفه کلا اونارو بیخیال بشه....

سلام انا جون ممنون ازت. جواب از تيروييد كه دوباره هفته پيش دادم اومد، شده از ٠/٣ شده بود ٠/٤٧. دكتر گفت به نظر رو به بهبوده ولي گفت بايد مرتب چك كنيم.

انشالله همونطور كه ميگي باشه و منم به زودي نتيجه بگيرم. اخيرا ضربان قلبمم هي نامنظم ميشه. خودم حس ميكنم. چاي و قهوه رو گذاشتم كنار. ببينم بهتر ميشه يا نه.