2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
لیلا عزیز ما جای مامانت نیشیم ولی بعنوان یه دوست در حق همدیگه میشه دعا کنیم ...خدا مامانتو رحمت کنه .نازی عزز بخدا از صبح قلبم تیر میکشه یعنی ماها موش آزمایشگاهی هستیم رسمن ...،

قربونت برم رویا جون ... شماها دوستان عزیزم هستین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون سوال منم لطفا جواب بده، به نظرت عوارض داروهاست ک  درد دارم و پری نمیشم، ممنونم

ستایش جون خدا شاهده اصلا حضور ذهن ندارم الان کجای کاری......

ممنون میشم وقتی جواب سئوالتو نگرفتی سوالتوتکرار کنی چون واقعا نمیدونم سئوالت چی بوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان آنا عزز من سینافکت دارم باز خارجیشو‌گرفتم گذاشتم بیرون یخچال توو اون یونولیتها و یخ خشک هم میزارم ولی دماش ۱۵ درجه میشه بنظرت خراب میشه ؟ بزارم یخچال ؟ اوندفعه پروژسترونم کریستالی شده بود دیگه نزاشتم یخچال ایندفعه توو ورقه راهنما هم نوشته ۲ تا ۲۵ درجه ولی داروخانه برچسب فارسی زده روش که در یخچال نگهداری شود .پروژسترونو در یخچال دور از فریزر گزاشته بودم ولی کریستالی شده بود .الان این روش من خوبه ؟

رویا جون اگه یخچال یونولیتیت دماش ۱۵ هست به نظرم بهتر از یخچاله چون احتمالا یخچال دماش پایینتره!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلاممممن صبح جواب ازمايشاي ايمني و انعقاديمو گرفتمممم هيچ سر در نميارمفقط CD56 عددش ١٤/٦ بود كه رنج نرمالش ٣ تا ١٥ هستآنا جون ليلا جون ميدونيد چي هست اين مورد؟🌺

افسون جون خوب سی دی ۵۶ت لب مرزیه.....

احتمالا براش دارو در حد اعتدال بگیری......

حالا ببین نظر دکترت چیه.....

چون خودمم جنین شناسی خوندم به هیچ عنوان جنین شناسه نمیتونست منو بپیچونه. مجبور بود حقیقت  رو بگه که داروهایی تحریک تخمدان باعث نقص جنین میشه.ومنفی شدن ها حتما دلیلش مشکل از ما نیست

نازی جون عزیزم میفهمت و میدونم چی میگی اما یه چیزی بگم؟؟؟

من کم و بیش منتظر همچین نتیجه ای بودم......

خودتو اصلا سرزنش نکن اما به نظرم این نتیجه به عنوان یه جواب برا همسرته که اصرار به تعیین جنسیت و پسر دار شدن داشت.......

البته از حرفم ناراحت نشیا منظورم اینهیه نشونیه واسه همسرت که بدونه فرزند سالم و صالح چه دختر چه پسر جای شکر داره و هیچ کدوم به اون یکی برتری نداره.......

پس خداتو شکر کن که الان دو تا مامانی خوشگل داری و ایشالله صحیح و سالمم بغلشون میکنین......

عزیزم فکرای خوب خوب بکن و به زودی خبر بتای تپل مپلتو بده!!!!!

سلامنازی جون ان شاالله با همین دو تا جنین صاحب دو تا  فرشته خوشگل شی فقط کافیه خدا بخواد.نازی جون می شه بپرسم شما کجا پی جی دی کردی؟ من بیمارستان مهر می رم اونجا هم انجام می دن اطلاعاتی در خصوص جنین شناسش نداری؟من تازه برا اولین بار می خوام وارد سیکل شم به نظرتون درخواست پی جی دی بدم؟رویا جون خود پی جی دی تا اونجا که می دونم کلی گرونه و هزینه داره.

بهاره جون عزیزم پی جی دی علاوه بر هزینه خوب یه دستکاری دیگه هست......

عزیزم هر چه روال کارمون به طبیعی نزدیکتر بشه بهتره اما خوب یه جایی مجبور به دخالت بیشتر تو روال کار میشیم......

ایشالله تک تک دوستای منتظرم بهترینادر انتظارشون باشه.....

سلام به همه انا جون یادمه یه بار گفتی اونایی که مشکل انعقادی دارن معمولا هماتوم دارن ..یه همچین چیزی بود ...یا اشتباه میکنم عزیزم ؟بهار جون نگران نباش عزیزم ان شالله همه چی به خوبی پیش بره وسلامتی ..نازی جون ان شالله +بشی !

بله شاینا جون معمولا اینطوری بوده یعنی تقریبا از دوستان هر کی مشکل انعقادی داشته تقریبا اکثریتشون هماتومو کم و زیاد تجربه کردن.....

لااقل برداشت من از تجربه دوستان این بوده!!!!!

سلام آنا جان عزیزم من دیشب رفتم مطب دکتر قرار شد که واسه این دوره انتقالم هیتروسکوپی وخراش آندومتر برام انجام بده برای 4خرداد وقت عمل داد از امشب شروع قرصا هستش  وهمچنین دکتر گفت اینسری gcsfرو داخل رحم تزریق میکنیم به بازو نمیزنیم وی مورد دیگه که فکر من ومشغول کرده وناراحت هستم دکتر گفت دیگه اینسری سرم ivigبهت نمیدم کلا من ریختم بهم گفت فاصله این سرما که تزریق میکنی باید زیاد باشه چون تازه زدی نمیخواد بزنی بعد گفت بیمه هم هی ایراد گرفته که چرا هی تجویز میکنی میگم این همه دوباره هزینه کنم زحمت بکشم یموقع بخاط ندادن سرم دوباره منفی نشه من که مشکل ایمنی دارم اصلا ریختم بهم حالا دوباره میخوام برم تو مخ دکتر بنویسه نظرت چیه ببخشید زیاد پرحرفی کردم ....راستی پردنیزولون روزی دوتا رو با هم بخورم یادم رفته چطور میخوردم ...ممنون

آدی جون به نظرم حق با دکتره شاید نیازی به تجویز مجدد سرم اونم با این فاصله کم نباشه......

حتی شاید پردنیزولون هم لازم نباشه......

ببین منو که یادته ۳-۴ سال بیشتر بود مریض نشده بودم......

اما الان کافیه یکی از یه کیلومتریم بگذره و عطسه کنه......

عزیزم پس به نظرم بذار دکترت تصمیمبگیره......

من که حسابی ایمنیم اومده پایین......

الان از اون ور بوم افتادم......

تقی به توقی میخوره مریض میشم پس به نظرم شایدم خیلیم نیاز به سرکوب سیستم ایمنی نداشته باشی.....

سلام دوستان ... نازی جون ایشالله که مامان میشی... من خیلی وقته به خیانته دکترا پی بردم منتهی چاره چیه دست ما ریز ساتورشونه .... اینجا که تا صاف نشی قشنگ -کلا اون آزمایشهای انعقادی هم بهت نمیدن  چه برسه به تست سلامت جنین...بعدم خاک بر سرا هی میگن جوونی جوونی انقدر لفت میدن تا برسی به یایسگی ... فقط پول... من که باور کن برای اینکه کارمو جلو بندازم از روش خشن استفاده کردم گفتم هی وقتمو تلف کردین داره 36 سالم میشه میخواین تخمک اهدایی بهم بدید .... پرستار هی گفت ببخشید   رحمت جون امروز دوستمو دیدم دو هفته پیش لاپارا کرده .... براش اندومتریوز شدید تشخیص داده بودن بعد گفت تو لاپارا انقدر چسبندگی داشته که تخمدانش کلا رفته بوده پشت رحم همه رو براش اصلاح کردن ... خیلی خوشحال بود میگفت راحت شدم ..دکترش گفته بود اینجوری همه دم و دستگاهت تمیزه و شانس جنین با کیفیت خیلی خیلی بالاست. حالا میخواد بره تو سیکل ... ببین میگم کاش تو هم بری درمان کنی خودتو از شک و ناراحتی راحت کنی .... گفت نهایت دو هفته درگیری بعد همه چی اوکی میشه به امید خدا .... خیلی تو فکرتم ....الهی آمین زودتر  مامان شی ...

لیلا جون واقعا خیانت که غوغا میکنه.....

هر چقدر با سعی و خطای کمتری به نتیجه برسیم هم بدنمون کمتر لطمه میبینههم کمتر تحت هورمون تراپی هستیم هم کمتر از نظر روحی مستهلک میشیم......

من و همسرم به یه چیزی اعتقاد،پیدا کردیم......

کاش همین مشکلات ایمنی و انعقادی تو گام اول کنترل بشه و امکان بارداری طبیعی رو لااقل برا کسایی که مشکل لقاح ندارن حل کنن و اونا بتونن به روش طبیعی باردار بشن و از دستکاری بیشتر خلاص بشن.....

اما دریغ.......

انگاری به نفعشونه تعداد سعی و خطا ر.بالا ببرن.....

ستایش جون خدا شاهده اصلا حضور ذهن ندارم الان کجای کاری......ممنون میشم وقتی جواب سئوالتو نگرفتی سوالتوتکرار کنی چون واقعا نمیدونم سئوالت چی بوده....

انا جون بهت گفته بودم که دکتر برام دوفاستون و سینافکت تجویز کرده و شما گفتی ک سیکل بلند ای وی اف برات انتخاب کرده،الان ۹روزی میشه ک دارو استفاده میکنم و دوفاستونارو هم ۱۷ اردیبهشت قطع‌کردم اما سینافکتو دارم،چند روزه دل درد دارم مث وقتی عادت میشم ولی عادت نمیشم با توجه ب اینکه الان ۳۲سیکلم شده،میخاستم بدونم عوارض داروهاس

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام به همه دوستان عزیز و انا جون عزیزم. دکتر بخاطر این که جواب سی دی مارکرها رو دیر دید پردنیزولون قبل انتقال بهم نداد و فقط سرمivig زدم که گفت چون سرم میزنی مشکلی نیست اما انگار قرار بود بعد انتقال پردنیرولون ها رو شروع کنم اما چیزی نگفت یعنی بعد مثبت شدن که میرم پیشش میگه پردنیزولون استفاده کن? عزیزایی که پردنیزولون داشتید از روز چند بعد انتقال دوباره شروع کردید به پردنیزولون?

نانا جون از هفته دوم انتقال......

اما یه چیزی پردنیزولون همچینم خوبنیست......

دکتر ایمونولوژ من که به پرد بعد انتقال خیلی معتقد نبود.....

توصیش همرن سرم بردچون سرم رگلاژ میکنه ولی پرد سرکوب......

من الان دارم عوارض پرد رو تحمل میکنم چون حسابی ایمنی بدنمو سرکوب کرده.....

انا جون بهت گفته بودم که دکتر برام دوفاستون و سینافکت تجویز کرده و شما گفتی ک سیکل بلند ای وی اف برات انتخاب کرده،الان ۹روزی میشه ک دارو استفاده میکنم و دوفاستونارو هم ۱۷ اردیبهشت قطع‌کردم اما سینافکتو دارم،چند روزه دل درد دارم مث وقتی عادت میشم ولی عادت نمیشم با توجه ب اینکه الان ۳۲سیکلم شده،میخاستم بدونم عوارض داروهاس

عزیزم بله میتوته از عوارض داروهاتم باشه.....