2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047255 بازدید | 684583 پست

نازی جون نگران قهر کردنت با خدا نباشه ... از لحاظ من هیچ ایرادی نداره ...خدا ماهارو آفریده اشکالی نداره با اون بحث کنیم و یا حتی از دستش گله مند بشیم ...مثل وقتی که ناراحتیمونو سر مامان بابامون خالی میکنیم یا اونا رو مقصر میدونیم .... نگران نباش .... خدا مارو دوست داره و اتفاقا به نظر من خیلی هم خوبه شکایت رو باید پیش خودش برد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم میگه یه مورچه با سختی و زحمت از دیوار میره بالا یهو یه باد میاد میفته و باید کل مسیر رو دوباره بره این  دفعه زیک زاک میره .مدل  رفتنش رو عوض  میکنه ولی هدفش  عوض نمیشه. میگه باز هم تلاش میکنیم و ناامید نمیشیم. 

دیشب کلی گریه کردم و جیغ زدم (شب انتقال)😆😆😆😎😎

این جملات گوهر بار هم از شوهرم در اوج دلداری دادنش 😂😂😂😂😂

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
نازی جون نگران قهر کردنت با خدا نباشه ... از لحاظ من هیچ ایرادی نداره ...خدا ماهارو آفریده اشکالی نداره با اون بحث کنیم و یا حتی از دستش گله مند بشیم ...مثل وقتی که ناراحتیمونو سر مامان بابامون خالی میکنیم یا اونا رو مقصر میدونیم .... نگران نباش .... خدا مارو دوست داره و اتفاقا به نظر من خیلی هم خوبه شکایت رو باید پیش خودش برد

دیگه حالا میترسم خدا باهام قهر کنه گفتم زودی آشتی کنم باهاش.هنوز خیلی خیلی  کارش دارم

.اره به خدا با مامانمم همینطورم الان دعوام میشه    یکساعت بعد آشتی میکنم و به غلط  کردن میفتم.

سلاممممن صبح جواب ازمايشاي ايمني و انعقاديمو گرفتمممم هيچ سر در نميارمفقط CD56 عددش ١٤/٦ بود كه رنج نرمالش ٣ تا ١٥ هستآنا جون ليلا جون ميدونيد چي هست اين مورد؟🌺

عزیزم نمیدونم چیه ولی هر چیه نرمال دیگه .... 14/6 کوچکتر از 15 .... چرا نگرانی 

سلام به همه دوستان عزیز و انا جون عزیزم. 

دکتر بخاطر این که جواب سی دی مارکرها رو دیر دید پردنیزولون قبل انتقال بهم نداد و فقط سرمivig زدم که گفت چون سرم میزنی مشکلی نیست اما انگار قرار بود بعد انتقال پردنیرولون ها رو شروع کنم اما چیزی نگفت یعنی بعد مثبت شدن که میرم پیشش میگه پردنیزولون استفاده کن? عزیزایی که پردنیزولون داشتید از روز چند بعد انتقال دوباره شروع کردید به پردنیزولون?

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
نازی جان خوشا به سعادت مامان داری ایشالله خدا برات حفظش کنه .... خیلییییییییییییییییی دلم مامانمو میخواد خیلییییییییییییییی

ممنون عزیزم دلم .اگه مادر تون در قید حیات نیستن خدا رحمتشون کنه .از مادرت بخواه واست دعا کنه میگن پدر و مادری که فوت شدن خیلی دعا شون در حق بچه هاشون میگیره

ممنون عزیزم دلم .اگه مادر تون در قید حیات نیستن خدا رحمتشون کنه .از مادرت بخواه واست دعا کنه میگن پدر و مادری که فوت شدن خیلی دعا شون در حق بچه هاشون میگیره

مرسی عزیزم

متاسفانه مامانم یکسال و نیم پیش مارو تنها گذاشت .... خیلی بیماری بدی داشت خوشحالیم هممون که راحت شد از درد ولی خیلی جاش خالیه .... مامانم واقعا دوستم بود و همدمم بود .... دیگه روزگار و کاریش نمیشه کرد همیشه میگم خدایا درد لاعلاج نده .... آمین

لیلا عزیز ما جای مامانت نیشیم ولی بعنوان یه دوست در حق همدیگه میشه دعا کنیم ...خدا مامانتو رحمت کنه .

نازی عزز بخدا از صبح قلبم تیر میکشه یعنی ماها موش آزمایشگاهی هستیم رسمن ...، 

راستی نازی جون جهنم برای ما نیست برای گناهکارانه.... عزیزم دعا و انجام فرایض دینی برای خدا نیست ...برای خودمون ...اینا همه حرفه...  خود خدا و پیامبرش گفتن خداوند بخشنده مهربان.... بعد خدای بی نیاز بیاد بنده رو به حاطر اینکه دعا درست نکرده مستقیم ببره جهنم .... دعا و همه این چیزا فقط برای آرامش روحمونه عزیزم .... خدا به نماز و عبادت ما نیازی نداره .... ابن چیرا فقط برای ابنه که دعا دلمونو آروم میکنه ... باعث میشه بهتر زندگی کنبم .... انسان بهتری باشیم ....ایمان و پرستش خدا مارو آروم میکنه و ازمون آدمای بهتری میسازه و نمیداره گناهکار باشیم.. ابن حرفا رو میزنن فقط آدمو میترسونن و بدتر از خدا دور میکنن... از چیزی که خود خدا و پیامبرش نگفته .... پس نگران نباش .... از خودم نمیگم حرف خدا و دین و پیامبر همینه... 

ببخشید من در حدی نیستم که بخوام درس دینی بدم ولی واقعا نترس اگه یه جاهایی یه چیزی کم و زیاد میشه برای این چیزا خدا مارو مجازات نمیکنه ....