سلام بر همگی .
میخوام همه چیز رو از اول کلی بگم اخه ممکنه فراموش کرده باشین.
من یکبار خودم طبیعی باردار شدم ولی خارج رحم .دیگه سفت و سخت جلوگیری داشتیم .تصمیم گرفتم به آی وی اف .شوهرم گفت حالا که میخوایم ای وی اف کنیم تعیین جنسیت هم بکنیم.
تخمک کشی کردم از ۷ تخمک، ۳ جنین تشکیل شد.
چون تعداد جنین کم بود دو مرتبه رفتم توی سیکل تخمک کشی با داروهایی قوی تر .۱۳ تخمک که ۴ جنین تشکیل شد.کلا ۷ جنینه شدم.
رفتن عکس رنگی انجام دادم و فهمیدم لوله ای که قبلا خارج از رحم شدم التهاب داره و احتمال خارج رحمی دوباره هست.پیشنهاد دادن لولمو بردارم که الهی شکر زیر بار نرفتم.دیگه به این مرحله که رسیدم کاملا تعیین جنسیت برام بی معنی شد😒😒😒.
رفتیم واسه انتقال. جنینام رو که از فریز بیرون آوردن بهم تلفن زدن گفتن ۷ تا جنین داشتی ۲ تاش بر نگشتن. بیا و پی جی دی نکن تعداد جنینت کمه ما پولت رو هم یه مقدار شو بهت برمیگردو نیم.بیا همینطور این ۵ تا رو ۲تا و ۳ تا انتقال بده .دو دل شدم با شوهرم مشورت کردم راضی نشد گفت انجام بدن پی جی دی رو.(این اصرار شوهرم به تعیین جنسیت به نفع ما و به خیر و صلاحمون شد)
رفتم واسه انتقال با بدن کبود صدام کردن که بیا میخوایم باهاتون صحبت کنیم.گفتن از ۵ تا جنین ۳ تاشون ناقصه.😣😣😣😭😭😢
اگه بدون پی جی دی انتقال انجام میشد اینا منفی میشد پسر هم بودن.
حالا دو جنین دیگه داری یه دختر و یه پسر با کیفیت فوق العاده پایین که فقط یک یا دو درصد!!! احتمال داره که بگیره.
یه جنین شناس فوق العاده با خدا اونجا بود و کلی با من و شوهرم حرف زد.
گفتم ما که از ژنتیک انجام دادیم چرا جنینام مشکل دارند:گفت یا سن بالای مادر (که من ۲۶ سالمه و این مورد حذف میشه) یا داروهایی تحریک تخمک گذاری با این حجم باعث ناقص شدن جنینا میشه و کسایی که پی جی دی نمیکنن و انتقال میدن و منفی میشه اصلا متوجه این نواقص جنین نمیشن.توخیلی خودتو ادیت کردی برو وخودت اقدام کن و طبیعی حامله بشو......
خیلی التماس شوهرم کردم گفتم بیا بیخیال این دوتا جنین شیم کیفیت ندارن گفت ما اینهمه راهو تا اینجا آومدیم ۲۵ تومن خرج کردیم نزار انتقال تو دلمون بمونه. دیگه توکل به خدا کردم و دوتا جنینی رو که داشتم انتقال دادم یک دختر و یک پسر.با وجود اینکه میدونم منفی میشه......
حالا اگه پی جی دی نمیکردیم من به جای یک انتقال منفی با این ۵ تا جنین ۲ تا ۳ تا انتقال منفی میرفت توی پرونده و سابقم.و البته وقتم توی این مسیر بیشتر تلف میشد.
با وجودیکه اسپرم شوهرم کیفیتش خوبه .وضعیت تخمدان خوبه و سنم هم کمه. .....