2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

سلام بچه ها 😍😍😍

ببخشيد نتونستم بيام سر بزنم درگير مهمون هستم خودمم زود خسته ميشم و خوابم ميبره ولي همش فكرم اينجاست ، ٥ شنبه هم يه سونو دارم برم پستاي قبلي رو بخونم منتظر مهمونمون هستم بياد خونه نهار بدم بهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من زیاد درد به خاطر آندو ندارم ولی توی لاپرا چسبندگی شدید دیدند راستش میخوام برم پیش آصف جاه نظرت چیه ؟ آخه دکتر خزعلی خیلی دیر به دیر نوبتاش است بعدم شنیدم که خودش دیگه زیاد عمل نمیکنه و بیشتر ناظر عمله چند نفر هم بودند از ابن سینا راضی نبودند  

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
آنا جون من زیاد درد به خاطر آندو ندارم ولی توی لاپرا چسبندگی شدید دیدند راستش میخوام برم پیش آصف جاه نظرت چیه ؟ آخه دکتر خزعلی خیلی دیر به دیر نوبتاش است بعدم شنیدم که خودش دیگه زیاد عمل نمیکنه و بیشتر ناظر عمله چند نفر هم بودند از ابن سینا راضی نبودند

عزیزم عاصف جاه رو شنیدم دکتر خوبیه ولی خوب من با خزعلی تجربه خوبی دارم. اگه قرار نیست خودش عمل کنه خوب من نمیتونم توصیه کنم چون من فقط به خودش بابت عمل ایمان دارم چون زیر دست خودش بعد ۲۰ اندی سال زجر کشیدن طعم زندگی بدون درد رو دارم تجربه میکنم....

پس میتونی با عاصف جاه هم ویزیت بشی ببینی نسبت بهش چه حسی داری.

ولی در کل من بهت توصیه میکمم حتما قلل انتقال درمان کنی یا لااقل مشاوره کنی چون ریسک انتقال با همین شرایط بالاست و حیفه جنیناته!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جان من زیاد به خاطر آندو درد ندارم ولی خب توی لاپرا چسبندگی شدید داشتم حالا میخوام برم پیش دکتر آصف جاه نظرت چیه؟ راستش خزعلی خیلی نوبتاش دیر به دیره بعدم شنیدم خودش عمل نمیکنه و چند نفر بودند که از ابن سینا راضی نبوند

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

وای چرا سایت اینجوری شده اول نه سوالم و نه جوابم نبود بعد که مجدد فرستادم اومد

سلام دوستان آنا عزز من سینافکت دارم باز خارجیشو‌گرفتم گذاشتم بیرون یخچال توو اون یونولیتها و یخ خشک هم میزارم ولی دماش ۱۵ درجه میشه بنظرت خراب میشه ؟ بزارم یخچال ؟ اوندفعه پروژسترونم کریستالی شده بود دیگه نزاشتم یخچال ایندفعه توو ورقه راهنما هم نوشته ۲ تا ۲۵ درجه ولی داروخانه برچسب فارسی زده روش که در یخچال نگهداری شود .پروژسترونو در یخچال دور از فریزر گزاشته بودم ولی کریستالی شده بود .الان این روش من خوبه ؟ 

سلاممم

من صبح جواب ازمايشاي ايمني و انعقاديمو گرفتمممم هيچ سر در نميارم

فقط CD56 عددش ١٤/٦ بود كه رنج نرمالش ٣ تا ١٥ هست

آنا جون ليلا جون ميدونيد چي هست اين مورد؟🌺

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام بر همگی .

میخوام همه چیز رو از اول کلی بگم اخه ممکنه فراموش کرده باشین.

من یکبار خودم طبیعی باردار شدم ولی خارج رحم .دیگه سفت و سخت جلوگیری داشتیم .تصمیم گرفتم به آی وی اف .شوهرم گفت حالا که میخوایم ای وی اف کنیم تعیین جنسیت هم بکنیم.

تخمک کشی کردم از ۷ تخمک، ۳ جنین تشکیل شد.

چون تعداد جنین کم بود دو مرتبه رفتم توی سیکل تخمک کشی با داروهایی قوی تر .۱۳ تخمک که ۴ جنین تشکیل شد.کلا ۷ جنینه شدم.

رفتن عکس رنگی انجام دادم و فهمیدم‌ لوله ای که قبلا خارج از رحم شدم التهاب داره و احتمال خارج رحمی دوباره هست.پیشنهاد دادن لولمو بردارم که الهی شکر زیر بار نرفتم.دیگه به این مرحله که رسیدم کاملا تعیین جنسیت برام بی معنی شد😒😒😒.

رفتیم واسه انتقال. جنینام رو که از فریز بیرون آوردن بهم تلفن زدن گفتن ۷ تا جنین داشتی ۲ تاش بر نگشتن.  بیا و پی جی دی نکن تعداد جنینت  کمه ما پولت رو هم یه مقدار شو بهت برمیگردو نیم.بیا همینطور این ۵ تا رو ۲تا و ۳ تا انتقال بده .دو دل شدم با شوهرم مشورت کردم راضی نشد گفت انجام بدن پی جی دی رو.(این اصرار شوهرم به تعیین جنسیت به نفع ما و به خیر و صلاحمون  شد)

رفتم واسه انتقال با بدن کبود صدام کردن که بیا میخوایم باهاتون  صحبت کنیم.گفتن از ۵ تا جنین ۳ تاشون ناقصه.😣😣😣😭😭😢

اگه بدون پی جی دی  انتقال انجام میشد اینا منفی میشد پسر هم بودن.

حالا دو جنین دیگه داری یه دختر و یه پسر با کیفیت فوق العاده پایین که فقط یک یا دو درصد!!! احتمال داره که بگیره.

یه جنین شناس فوق العاده با خدا اونجا بود و کلی با من و شوهرم حرف زد.

گفتم ما که از ژنتیک  انجام دادیم چرا جنینام مشکل دارند:گفت یا سن بالای مادر (که من ۲۶ سالمه و این مورد حذف میشه) یا داروهایی تحریک تخمک گذاری  با این حجم باعث ناقص شدن جنینا میشه و کسایی که پی جی دی نمیکنن و  انتقال میدن و منفی میشه اصلا متوجه این نواقص جنین نمیشن.توخیلی خودتو ادیت کردی برو وخودت اقدام کن و طبیعی حامله بشو......

خیلی التماس شوهرم کردم گفتم بیا بیخیال این دوتا جنین شیم کیفیت ندارن گفت ما اینهمه راهو تا اینجا آومدیم ۲۵ تومن خرج کردیم نزار انتقال تو دلمون بمونه. دیگه توکل به خدا کردم و دوتا جنینی رو که داشتم انتقال دادم یک دختر و یک پسر.با وجود اینکه میدونم منفی میشه......  

حالا اگه پی جی دی نمیکردیم  من به جای یک انتقال منفی با این ۵ تا جنین  ۲ تا ۳ تا انتقال منفی میرفت توی پرونده  و سابقم.و البته وقتم توی این مسیر بیشتر تلف میشد.

با وجودیکه اسپرم شوهرم کیفیتش خوبه .وضعیت  تخمدان خوبه و سنم هم کمه. .....

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

چون خودمم جنین شناسی خوندم به هیچ عنوان جنین شناسه نمیتونست منو بپیچونه. مجبور بود حقیقت  رو بگه که داروهایی تحریک تخمدان باعث نقص جنین میشه.

ومنفی شدن ها حتما دلیلش مشکل از ما نیست

حالا من خاک بر سر الکی الکی باید ۳ هفته استراحت کنم و دوباره ۳ هفته امپول بزنم .تا تازه برسم سر نقطه اولم.......😑😑😑😑😐😐😐خیلی توکلم کم شده‌.

خیلی از خدا گله دارم من  تمام سعیم رو توی به جا آوردن فرایض  دینیم  کردم .خیلی کارا رو به دل خودم گذاشتم گفتم نه شاید وضوم  قبول نشه با این کار ......رعایت همه چیزو کردم ولی خدا اصلا بهم نگاه هم نکرد.بعد از این ۳ هفته واقعا واقعا میخوام برای خودم زندگی کنم .خدا ما رو از جهنم میترسونه  پس  به من بگه که این زندگی الانم چی هست آیا جهنم نیست .........‌

نازي جيگرم كباب شد.. عزيزم ان شالله كه ميگيره اين دوتا

دكتر خدا نيست كه

بخدا دوستم باجنين خيلي ضعيف بارداره الان ..فقط بالايي بايد بخواد

اونم وقتش رو خودش ميدونه برا تك تكمون

چاره تسليم و ادب تمكين است

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...