2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
ممنونم مامان سبحان تا الان که شانس باهام نبوده خدا باید بخواد  شما چیکار میکنی با دوتا بچه کوچ ...

ان شا الله خدا خيلي زود برات بهترينها رو بخواد عزيزم .

من هم خدا رو شكر ميكنم ، درسته سخته ولي خوب از اين سختيهاي شيرين براي همه منتظرها آرزو ميكنم .

دخترم برادرش رو خيلي دوست داره وقتي خوابه همش ميره پشت در اتاقش ميگه دادا ، هر كس مياد خونمون اول ميبرتش داداشش رو بهش نشون ميده ولي خوب بايد مواظبش هم باشيم دستش رو توي چشم داداشش نكنه يا دست و پاش رو فشار نده چون يه جورايي فكر ميكنه عروسك هست و ميخواد باهاش بازي كنه .

دوستان کسی هست پرژسترون ایرانی استفاده کنه ؟؟؟خوبه ؟؟ دیگه خارجی گیر نمیاد یا چند تا دونه بیشتر نمی ...

من خیلی وقته دارم به جای سیکلوژست فرتیژست استفاده میکنم مشکلی هم پیش نیومده اگه تهرانی داروخانه ابن سینا سیکلو داره ولی نمیدونم به نسخه های بیرون از مرکز بده یا نه

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امروز رفتم بیمارستان مادرکودک شیراز و ویزیت شدم دکتر ذخیره تخمدان یا همونAmhمنو دید گفت ۶/. خیلی پایین هست و نمیشه ای وی اف کنی و نتیجه نمیگیری😭

باز برام تکرار ازمایش و نوشته روز اول پریود بدم و برم پیشش کسی و میشناسید با ذخیره تخمدان زیر ۱ ای وی اف موفق داشته باشه؟

لطفا اگر کسی همچین شرایطی داشته یا کسی و میشناسه با این وضعیت نتیجه گرفته حتما بگه

سلام دوستان امروز رفتم بیمارستان مادرکودک شیراز و ویزیت شدم دکتر ذخیره تخمدان یا همونAmhمنو دید گفت ...

عزیزم من با همین ذخیره طبیعی باردار شدم.خدا بخواد هیچی غیر ممکن نیست

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آخه آزمایش های ایمنی انعقادی رو دوماه بعد انتقال منفی قبلیم دادم همه چی اوکی بود فقط یه سی دی مارکر ...

نی نی جون من دیدم به کسانی که مشکل ایمنی تدارنولی انتقال منفی داشتن یکی دو بار سرم میدن ولی کسایی که مشکل دارن تا ماه هفتم باید داشته باشن

شاید برای شمام می‌خواسته شانس موفقیت رو بالا ببره

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
عزیزم خوب نوع سیکلت تعیین میشه.... کوتاه یا بلند..... معمولا با سونوی روز اول تا سوم تعیین نیشه بع ...

انا جان من  رفتم بیمارستان مادرکودک شیراز و ویزیت شدم دکتر ذخیره تخمدان یا همونAmhمنو دید گفت ۶/. خیلی پایین هست و نمیشه ای وی اف کنی و نتیجه نمیگیری😭

باز برام تکرار ازمایش و نوشته روز اول پریود بدم و برم پیشش کسی و میشناسید با ذخیره تخمدان زیر ۱ ای وی اف موفق داشته باشه؟

لطفا اگر کسی همچین شرایطی داشته یا کسی و میشناسه با این وضعیت نتیجه گرفته حتما بگه

سلام دوستان امروز رفتم بیمارستان مادرکودک شیراز و ویزیت شدم دکتر ذخیره تخمدان یا همونAmhمنو دید گفت ...

عزیزم چند سالته؟؟ 

من دوستم پارسال سقط داشت و بعد درگیر یه مریضی شد ، امسال که این ازمایش رو داد ۶. بود و خیلی نگران 

ولی خدا رو شکر طبیعی باردار شد 

من خیلی وقته دارم به جای سیکلوژست فرتیژست استفاده میکنم مشکلی هم پیش نیومده اگه تهرانی داروخانه ابن ...

نه عزیزم شهرستانم 

حالا شوهرم قرار بره شهر دیگه اگه اونجا هم نباسه دیگه گفتم ایرانی بگیرم 

البته دست خداست خدا باید نگهدارشون باسه ♥️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
تأثیر داشت برات؟ البته من مشکل ضخامت ندارم شکر خدا و اینکه چقدر خون میگیرن؟

والا چی بگم من انتقالم منفی شد ولی خیلیا باهاش باردار شدن یه ذره خون گرفتن اندازه یه ازمایش خون ساده بعد از گرفتن خون حدود دوساعت بعدش به رحم تزریق کردن اصلا درد نداره انشالله باردار بشی 

انا جان من  رفتم بیمارستان مادرکودک شیراز و ویزیت شدم دکتر ذخیره تخمدان یا همونAmhمنو دید ...

عزیزه ذلم دکترا خدا نیستن که انشالله بارذار میشی ما 4 نفر بودیم انتقال جتین انجام دادیم از بین ما اونی که از هممون مسن تر بود ذخیرش کمتر بود نتیجه گرفت ناامید نباش

نمیدونم عزیزم من نسخه داشتم...اگه کاری از دستم برمیاد بگو گلم

میتونی زنگ بزنی داروخونش ک بگی بدون نسخه هم میدن یا ن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود