2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047211 بازدید | 684581 پست
بچه ها اینجا هر کی میدونه کدوم داروخونه ها آمپول پرولوتون داره میشه راهنمایی کنه ؟

نمیدونم عزیزم نگران نباش ان شاالله مشکلی پیش نمیاد.منم شنیدم خیلی کمیاب شده وقتی اینجا‌ گیرم اومد تعجب کردم...حالا نفسی جون یا بقیه شاید بتونن کمکت کنن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نمیدونم عزیزم نگران نباش ان شاالله مشکلی پیش نمیاد.منم شنیدم خیلی کمیاب شده وقتی اینجا‌ گیرم اومد تع ...

کچا گیرتون اومد ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش من چیزی در مورد خطرش تا حالا نشنیدم خیلی بعید میدونم خطری داشته باشه

ممنون گلم...باز فردا به دکترم میگم ببینم چی میگه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
کچا گیرتون اومد ؟؟

من قشمم‌گلم.البته ۵۰۰ گیرم‌اومد که دکترم‌گفت نصفشو بزن

عزیزم ویار شدید گرفتم از اینا که بزاق خودم هم بالا میارم اگر سرم با ضد تهوع بهم وصل نباشه  الا ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم 

اینجوری که خیلی اذیت میشی مامان صبور 

الهی خدا بهت قوت بده و خیلی زود این حالاتت برطرف شه عزیزم 

بستریت نکردن؟

چون دیدم یعضی هارو. بستری میکنن سرم و. دارو میزنن قوای بدنیشون. جبران بشه

ولی نگران نینی نباش اون حالش خوبه خوبه چون. از بدنت تغذیه میکنه مخصوصا ماههای اول 

من خودم سه ماهه اول سه کیلو کم کردم الان داره کم کم جبران میشه ولی هنوزم هم غذام کمه و هم تهوع دارم

مراقب خودت باش عزیزم

جنسیت رو انشالله غربال دوم برم مشخص میشه پنجم شهریور وقت دارم

امروز سونوی. واژینال سرویکس داشتم همچنان جفت چپ. پایین و. خلفی هست و سرویکسم هم ۳۱ شده

غربال اول ۳۶ بود

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام بجه ها جون...كاهي اوقات من واژنم و توش تير مكشد...بنظرتون طبيعيه؟؟هنوز هفته شش هستم...

اره عزیزم مال منم همینجوری بود و هست⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان یه سوال دارم لطفا هرکی میدونه جواب بده  دکتر به من سینافکت داده زیر جلدی گفت صبح تزریق ...

فکر نمیکنم مشکلی باشه فقط هر روز سعی کن حول و حوش همون ساعت بزنی⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوست قشنگم یه وقتایی بدن بار اول به داروهای درمان واکنش مثبتی نشون نمیده منظورم اینه که با یه بار اق ...

ممنونم عزيزم

انشاالله من كه بعد از اين فقط بخاطر مادرهامون كه انقدر غصه مارو ميخورن ادامه ميدم توكل به خدا

امروز رفتم دكتر بقايا دارم فردا ميرم بيمارستان واسه ساكشن رحم

سلام عزیزان شبتون بخیر 

بچه ها کسی هست که دکتر به شوهرش پودر پروکسید پلاس داده باشه؟ نتیجه ش چی بوده؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
فکر میکردم آسپرین برای انعقادی هست.

نه همیشه اینطوری نیست.من مشکل نداشتم ولی بهم آسپرین داد.معمولا سن بالای 30 رو میدن و یا lvf fail.آسپرین چون دوزش پایینه مشکلی برای جنین ایجاد نمیکنه.ولی خطر سقط رو خیلی پایین میاره و تو سن حاملگی بالاتر خطر پره اکلامپسی رو همینطور پایین میاره...

بچه ها شماهایی که دکتر برای همسرتون فرتیل پلاس نوشته چند ماه باید استفاده کنن؟

يك ماه استفاده كرد

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
واقعا متاسفم گلم هر چی بگی حق داری اصلا نمی فهمم یعنی چی بابا دوست خودم دو تا تخمک داشت بعد اعتقاد ...

ممنون گلم ولی به احتمال خیلی زیاد دیگه رویان ادامه نمیدم 

نخود پخته و قاووت و شیره انگور و ... به همسرم میدم ویتامین ای و سی و فولیک اسیدم دکترش تو رویان گفته بود همیشه بخوره الان چند روزه شروع کرده تا از دکتر اورولوژ براش وقت بگیرم ببینم اونم بهش مکمل میده یا نه

خداجونم شکرت       
به نڟرم سرم رو زود زدی و پردنیزولونو بعداز انتقال دیر خوردی.دکترت کی بود؟

جدی ؟؟ دکتر طرازی بود 

میگم بنظرت منکه مشکل ایمنی نداشتم سرم و پرد برام ضرر نداشت ؟؟؟

خداجونم شکرت       
عزیزم سردی زیاد نخورید ،مکمل هم ویتامین ای،ولمن،فولیک،زینک میخورد،کیسه یخم هر شب رو بیضه میذاشت فست ...

ممنون عزیزم لطف کردی 

فقط اینکه من طبعم گرم و تره زیاد نمیتونم گرمی بخورم یعنی یه کم که گرمی میخورم احساس پر بودن و سنگینی بهم دست میده ، با این حال گرمی برام ضرر نداره ؟؟؟ نمیدونم چرا اصلا میلم نمیکشه 

خداجونم شکرت